Топла есен настана, ДЕКЕМВРИйче скоро ще прегръща мама! 💛

• 27 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
И аз имам много истории за такива "съвестни" лекари, но не искам да изпадам в подробности. Ирмир, далеч не слагам всички под общ знаменател и съм може би един от малкото хора, които все още уважават професиите лекар, учител, полицай, пожарникар...И със сигурност няма да възпитавам детето си, че всички те са корумпирани и ако не си плати, няма да го бъде. Обаче съм се нагледала отблизо на различни случаи и си е факт, че голяма част от лекарите са и търговци. Пък който иска да се обижда. Гузен негонен бяга.

# 646
Здравейте, майчета:)
Irmir, виртуални прегръдки! Разбирам те, докоснали са те нещата, но пък имаш шанса  дори с мнение да променяш възгледи. Ние хората сме жива материя, изменяме се, моделираме се с времето с новите познанства, с новите случки в живота. Дори и някоя от нас сега така да се каже да греши, винаги има шанс за промяна. Днес едно се струва на някой редно, утре ще е друго. Дано не се откажеш от групата, заедно сме по-силни и се надграждаме;)
Добре дошли и от мен на новите майчета! Чегевара, много ме впечатли постъпката ти, надявам се въпросният господин да не е могъл да спи поне няколко седмици подред и да е преосмислил съществуването и целите си.
Така....извинявам се, че досаждам с тая трета късна морфология, но за Варна не намерих къде да отида, та да попитам някой с отизиви за д-р Стоилов от Добрич? Той е доста популярен във Варна и не знам прави ли късни ФМ.
Аз ходих във вторник. Доволна съм наистина, супер позитивен лекар. Отидох в 30 г. с., огледа бебка, но ми каза, че малко късно съм отишла, понеже бебето е вече голямо и той не знае колко добре ще се види. Най-добре било до 26 г. с. Всичко беше наред при нас:blush:

# 647
Много благодаря! Heart

# 648
И аз ходя при Стоилов - на ранен скрийнинг в 12 г.с., после ходих в 20 и 32 г.с., имам записан час и за 36 г.с., така, че мисля, че не е проблем да отидеш в по-голяма седмица. Най-добре се обади и попитай. Мога да кажа само положителни неща за него. Около 30 мин. е прегледа, оглежда всичко подробно, обяснява. Наистина си е феталната морфология - оглеждат се всички органи на бебчето. За сравнение предната бременност ходих при доц. Хубчев, но за мен си беше дай да видим бебето на 3d, на кого прилича, колко е голямо и до там.

# 649
Чегевара, нямам думи.. Много съжалявам за брат ти.

# 650
И аз съм с киселини от време на време. Забелязах, че се появяват от грозде. Явно заради захарите в него. Получа ли киселини и вече всичко след това, което хапна и пийна ме дразни. Само прясното мляко ми помага. Някой тук беше препоръчал и наистина има ефект. 2-3 глътки са достатъчни да закрепя положението временно, но то и с хапчетата е така.

# 651
Ако за д-р Борис Стоилов става въпрос, аз ходя при него в Пловдив. Правих БХС и ФМ и съм много доволна. Изключително мил и любезен човек. Отделя на всеки нужното внимание.

# 652
На мен ми помага само мляко. Опитай и ти да го пиеш всеки път при киселини.
Мене тия киселини вече ме побъркват нямам никакъв контрол . Гори ми гърлото..  стомаха ... храната буквално имам чувството че ще ми се върне . Ще пиша на АГ за хапчета това не се търпи . Пухи аз си взех спален комплект от там както и одеалце за изписването и си ги харесвам . Точно както исках изглеждат , но цената си е висока . Добре дошли на новите мами . И аз още 2 дена и почвам 31 седмици която май се води началото на 8мия

# 653
Благодаря момичета ей сега изпих една чаша облекчи ме малко , но все още усещам парене в гърдите . 😣

# 654
Моникриси, при мен също за киселините ми помагат мляко - прясно, кисело, солети, газирана вода. Някои жени взимат таблетки Талцид. Може да питаш твоя док дали е ок да го пробваш, ако другите неща не ти помогнат. Simple Smile

# 655
  • София
Аз взимам талцид и нямам никакви проблеми, облекчението е буквално след минути.
Моникриси, при мен също за киселините ми помагат мляко - прясно, кисело, солети, газирана вода. Някои жени взимат таблетки Талцид. Може да питаш твоя док дали е ок да го пробваш, ако другите неща не ти помогнат. Simple Smile

# 656
На мен ми помага и Гавискон с ягода, много по-вкусно от ментовия. Но ако бебето рита стомаха - нищо няма да помогне Simple Smile Ние имахме такъв период наскоро - няколко дни се беше настанила така, че непрекъснато ми риташе стомаха, особено след хранене. Ужасни киселини, каквото и да правех. Накрая се помести и отшумяха.

# 657
Добър вечер Simple Smile относно киселините - при мен като започнат става страшно - изгарят ме в гърлото и получавам рефлукс. Не съм забеляза зависимост от храна, по- скоро как е застанал бебчо...
замислих се, че ако бебчетата с рефлукс изпитват нещо подобно, е нормално да реват Sad

# 658
Мами, искам да попитам вече раждалите майки, които помнят как протичат първите часове след раждането, какво де прави , какво се случва със самите нас, има ли някакви болки, интересно ми е понеже вече коментирахме за преди това и по време на раждането какво се случва, но не сме коментирали непосредствено след раждането какво се случва , как протича възстановяването и така.. питам и за секцио и за нормално раждане.. също така има ли някакви обезболяващи, които ти слагат ако раждааш нормално , ако има болки след това , за секциото знам , че ако си поискаш слагат май...абе изобщо ми е пълна индия нищо не знам и искам да се информирам , ако на другите майки не им харесват въпросите ми, или не им е интересно , може и на лично да ми пишете..😁ще се радвам да се образовам и да знам какво ме очаква 😊

# 659
Утре ще си купя нещо... млякото ме успокоява за 30 мин само . Това е най гадното нещо , което съм изпитвала през бремеността . Никога не съм имала такова нещо  и се надявам след като родя повече никога да нямам . 😑 Благодаря за съветите момичета . Те просто са непоносими вече . Събуждам се с тях , цял ден имам и накрая заспивам с тях ... И все по силни стават . Днес направо ми изгоряха и гърло и стомах и гърди ..

Общи условия

Активация на акаунт