Нормално ли е все още да не живеем заедно?

• 13 701
  • 510
  •   1
Отговори
# 75
Въпроса е,че ми прави намеци,че ни било време за деца,а дори не си мърда пръста да се изнесе от тях.Всичките му приятели живеят отделно от родителите си,,не е като да гледа и взима пример от тях.Мои приятелки се запознаха далеч по-късно с мъжете си и вече са омъжени и с деца.Към този момент не искам деца,той от тях не може да се изнесе камо ли дете да гледа..
След като е имало намеци за деца ти не го ли попита къде точно ще ги отглеждате тия деца? Той как си я мисли тая работа? Да живееш у вас с детето, и да си ходите на гости или как? Satisfied
Казах му,че за да създам деца,искам да имам подходяща среда и сигурност,и той ми каза че съм материалистка?

# 76
Т.е. не си му казала в прав текст как виждаш развитието на връзката и какво очакваш.
Най-простото нещо - Х., ще живеем ли заедно на квартира, за да мислим след това за деца - не е поставено за обсъждане.

# 77
Той как си я мисли тая работа? Да живееш у вас с детето, и да си ходите на гости или как? Satisfied

Неговата представа се свързва само с това да я осемени. Тя ще носи 9 месеца, тя ще се грижи за дома, за храната, ще работи, ще осигури жилище. А той ще си седи при мама и ще се прави пред хората на семеен и успял мъж.
Той всъщност и е казал, че е време да имат дете, а не да живеят заедно. Тоест иска тя да поеме цялата отговорност, а той дори да не живее при нея.

Казах му,че за да създам деца,искам да имам подходяща среда и сигурност,и той ми каза че съм материалистка?

След това съм втрещена.
Ти наистина ли не осъзнаваш какъв инфантилен идиот, какъв мухльо си намерила за мъж?
Сериозно ли не осъзнаваш?
Ако имаш мозък в главата си, ще избягаш от него.

# 78
  • София
Скрит текст:
Въпроса е,че ми прави намеци,че ни било време за деца,а дори не си мърда пръста да се изнесе от тях.Всичките му приятели живеят отделно от родителите си,,не е като да гледа и взима пример от тях.Мои приятелки се запознаха далеч по-късно с мъжете си и вече са омъжени и с деца.Към този момент не искам деца,той от тях не може да се изнесе камо ли дете да гледа..
След като е имало намеци за деца ти не го ли попита къде точно ще ги отглеждате тия деца? Той как си я мисли тая работа? Да живееш у вас с детето, и да си ходите на гости или как? Satisfied
Е, значи ясно ти е казал, че няма да се помръдне от полата на мама. Явно вижда нещата така - ти забременяваш и отиваш да си живуркате в детската му стая. Устройва ли те? Време е да поговорите в един открит разговор, в който и двамата да си изкажете мнението как ги виждате нещата за в бъдеще, а ама конкретно, не да се обвинявате ти си такъв и такъв. Това за да се убедиш, че той от детската си стая няма да мръдне.

# 79
Скрит текст:
Е, значи ясно ти е казал, че няма да се помръдне от полата на мама. Явно вижда нещата така - ти забременяваш и отиваш да си живуркате в детската му стая. Устройва ли те? Време е да поговорите в един открит разговор, в който и двамата да си изкажете мнението как ги виждате нещата за в бъдеще, а ама конкретно, не да се обвинявате ти си такъв и такъв. Това за да се убедиш, че той от детската си стая няма да мръдне.
Хора qдепресирах се Grinning Той така или иначе за момента няма възможност да гледа деца,аз си имам спестявания както казах по-напред съм,но нали това при нас не е следващата крачка,първо трябва да заживеем заедно,да видим можем ли или не.Само ,че времето си тече и часовника си тиктака,не искам да се събудя на 30 и да съм пакт така

# 80
Май идеята е авторката с родителите си да гледа детето, а той с неговите да си живее спокойно...

"Родителите му не го дундуркат, само дето живее с тях" Така де, никога докато е с тях, няма да остане без храна, тоалетна хартия, ток, вода и отопление през зимата. Никога, докато е при тях, няма да разбере, че сметките трябва да си плащаш навреме.

А когато  детето, дето много го иска, ревне, много ще се учуди, че това малко диване иска памперси, мляко, че и дрехи, и прегледи, и лекарства. А пари откъде? Да го мисли майка му, тая материалистка...!

# 81
Афродита, на този ще му е нанагорно ако тя му дойде с бебе в детската стая. Нежната му психика няма да издържи.
Никакви разговори няма да помогнат с 30 годишен мъж, който смята, че е много лесно да родиш бебе и да го отгледаш.
На 30 години е и няма връзка с реалността.
Ако авторката има връзка ще бяга, няма да говори елементарни неща на 30 годишен мъж. Смешно е.
Ама тъжното е, че тази ще остана при него, ще се нанесе при свекърите, ще роди и след 2 години ще пусне кошмарна тема с много проблеми мъж и свекъри  Laughing

# 82
Не ми звучи като човек, който работи и е относително самостоятелен дори в бащината къща. Точно обратното - звучи ми като човек, който един хляб не е купил през живота си със свои пари.
А, Бианка е писала още по-подробно.

# 83
Gal,

Много ми харесват нещата, които пишеш. Личи си, че си интересна личност, която не е безразлична.

В един от постовете ти засягаш много интересен аспект на съвместния живот и влюбването. Личи си обаче, че не го разбираш, защото това сигурно е по-типично за мъжете изживяване. Аз съм бил влюбен, няколко пъти през живота си, и всеки един път съм се чувствал така сякаш съм способен на всичко, и всеки един път много съм се променял в положителен смисъл. Немога да кажа че някоя жена кой знае колко ми е помагала, да се чувствам по-различно, да се променям и да постигам. То си идва от вътре, струвало ми се, че когато конкретната жена е била около мен, съм бил друг, някак по-силен, някак по-добър.

Сега за темата.

Аз ако съм една жена, никога няма да се занимавам със здрави прави мъже, които след 18 още живеят с техните. Просто си губите тука времето, ама такова, ама онакова.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 15:28 от Анонимен

# 84
Забелязала съм нещо много интересно и се чудя дали е тенденция, или съм попаднала на такива хора просто.
Значи, хората уж държат на семейните ценности, двойка, общо жилище, деца и така нататък, обаче тука идва едно разслояване.
Хората от големите градове, поне 2-3 поколения родени и израсли там, сключват брак.
Провинциалните традиционалисти следват нормалния ход на нещата, обаче бягат от граждански брак. Обаче пък шумно се фукат, че държат на традициите.
Не знам на какво се дължи, но съм го забелязала и е много отчетливо.
Аз не знам как може хем да си традиционалист и да искаш жена/мъж и деца, хем да не искаш брак, много качествено ми убягва. Че напоследък явно и съжителство не искат.
Как става тая работа, не знам.

# 85
Афродита, на този ще му е нанагорно ако тя му дойде с бебе в детската стая. Нежната му психика няма да издържи.
Никакви разговори няма да помогнат с 30 годишен мъж, който смята, че е много лесно да родиш бебе и да го отгледаш.
На 30 години е и няма връзка с реалността.
Ако авторката има връзка ще бяга, няма да говори елементарни неща на 30 годишен мъж. Смешно е.
Ама тъжното е, че тази ще остана при него, ще се нанесе при свекърите, ще роди и след 2 години ще пусне кошмарна тема с много проблеми мъж и свекъри  Laughing
В едно съм сигурна-няма какда стане да живея с родителите му! Grinning

# 86

Скрит текст:
Хора qдепресирах се Grinning Той така или иначе за момента няма възможност да гледа деца,аз си имам спестявания както казах по-напред съм,но нали това при нас не е следващата крачка,първо трябва да заживеем заедно,да видим можем ли или не.Само ,че
времето си тече и часовника си тиктака,не искам да се събудя на 30 и да съм пакт така

Споко, ще си така, че и по-зле и ще пускаш  тук тема след време  Laughing

На мен мъж ако ми заяви, че съм материалистка ако искам сигурност и среда за да имам деца, ще го нарека инфантилен идиот и ще избягам, като спра всякаква комуникация. Защото не си заслужава времето да си губя с луди. Laughing
Та това ти е крещяща червена лампа жена, не светофар. Ама ти си седи и си чакай да му уври главата.

# 87
Провинциалните традиционалисти следват нормалния ход на нещата, обаче бягат от граждански брак.

Ma как брак, да не вземе някоя да му поиска част от безценния етаж, да иска да делят...как така "чужди хора" ще им влязат в безценните имоти...

# 88
Ей на, единият избор отпадна. Остават двата варианта... Smiley

# 89
Не ми звучи като човек, който работи и е относително самостоятелен дори в бащината къща. Точно обратното - звучи ми като човек, който един хляб не е купил през живота си със свои пари.
А, Бианка е писала още по-подробно.
Работи,но явно не умее да си прави сметка и да заделя, за разлика от мен.

Общи условия

Активация на акаунт