Нормално ли е все още да не живеем заедно?

• 13 734
  • 510
  •   1
Отговори
# 90
Провинциалните традиционалисти следват нормалния ход на нещата, обаче бягат от граждански брак.

Ma как брак, да не вземе някоя да му поиска част от безценния етаж, да иска да делят...как така "чужди хора" ще им влязат в безценните имоти...
Grinning В моя случай,няма как да му поискам,и аз самата съм по.добре от него, а и родителите ми са по-добре финансово от неговите,така,че никой не им иска имотите

# 91

"Родителите му не го дундуркат, само дето живее с тях" Така де, никога докато е с тях, няма да остане без храна, тоалетна хартия, ток, вода и отопление през зимата. Никога, докато е при тях, няма да разбере, че сметките трябва да си плащаш навреме.

Охх, стига вече с тия родители и живеене самостоятелно.

Не е драма никаква,. Точно, ама точно за един месец се научава човек на битова самостоятелност - къде се плащат сметките, колко лева са, ако не платиш, какво се случва, кой прах за пране е подходящ и т.н. И на 60г. да се отделиш от родителите, щеш не щеш ще схванеш бързо. Самостоятелното живеене е overrated.

# 92
Няма и как да умее, след като никога не го е правил.

# 93
Скрит текст:
Афродита, на този ще му е нанагорно ако тя му дойде с бебе в детската стая. Нежната му психика няма да издържи.
Никакви разговори няма да помогнат с 30 годишен мъж, който смята, че е много лесно да родиш бебе и да го отгледаш.
На 30 години е и няма връзка с реалността.
Ако авторката има връзка ще бяга, няма да говори елементарни неща на 30 годишен мъж. Смешно е.
Ама тъжното е, че тази ще остана при него, ще се нанесе при свекърите, ще роди и след 2 години ще пусне кошмарна тема с много проблеми мъж и свекъри  Laughing
В едно съм сигурна-няма какда стане да живея с родителите му! Grinning

Ще стане, ще стане. Ти едно време си мислела, че мъж ще намериш, ама виж какво си намерила.
А то й е видно, че няма да се изнесе. Ще се изнесе, ама ако жилището го осигуриш ти. Или твоите родители  Joy

Работи,но явно не умее да си прави сметка и да заделя, за разлика от мен.

И щом 30 годишен мъж не се е научил да си прави сметка, да заделя, да живее самостоятелно, защо си мислиш, че ще се научи тепърва.

# 94
  • София
Добре е, че можеш да мислиш /не всички млади го умеят/. Кажи му ти, че ви е време за деца, ама жалко че технически в момента нямате терен на който да ги отгледате и му виж реакцията.

# 95
  • Най-красивата страна
В днешно време детето не е ,,още един черпак вода в супата,,.
Господинът да се стегне,да си намери работа,да си осигури прилични доходи,да наеме жилище ...И чак тогава може да говори за деца.

Защото като създаваш деца ,ти носиш отговорност за тях.
Внимавай много .

# 96
Добре е, че можеш да мислиш /не всички млади го умеят/. Кажи му ти, че ви е време за деца, ама жалко че технически в момента нямате терен на който да ги отгледате и му виж реакцията.
Това вече е направено. Обявена е за материалистка  Mr. Green

# 97
Не е нужно да имаш скътани хиляди под дюшека, че да се оправиш. Желание трябва и да знаеш кое къде. Обаче това, че ти заделяш, а той не, е много показателно колко се разминавате.
Аз също не умея да заделям, но ми помогнаха, взех заеми, сега съм на квартира в София. На 32 съм. Като папагал го повтарям по темите. Не съм перфектния пример определено, но съм пример, че като има желание и елементарни познания кое и как, нещата се случват.
Та, този твоят бъдещ бивш как я мисли тази работа с мечтите, работата и останалото, не знам и не бих искала да знам. Имала съм такова гадже. Изпадаше в ступор от всичко, което е извън детската му стая. Не изкарахме много. Не че е лош човек или ужасен мързел - много добронамерен си беше и поработваше, ама ... не става, бе. Има такива хора, добрички, обаче не стават за семейство, то няма живец - вкъщи-работа-вкъщи и чашата вечер, а ако има късмет - чашата върви с компания. Който има нерви и хъс да се занимава с полово зряло 'дете' на 30, вечно нуждаещо се от подкрепа и съвет - да дерзае, аз нямах.

# 98
Мислила съм си го...

# 99
  • София
Това вече е направено. Обявена е за материалистка  Mr. Green
Не, до момонета той е искал деца, тя сигурност. Идеята ми е сега тя да повдигне въпроса за деца и да му покаже, че само с мераци не стават нещата.
---------------
Мислила съм си го...
Ясно... Обаче знаеш, че той няма да тръгне да живее с теб, а в същото време не искаш да си свалиш розовите очила и "я тикаш някак си" за да си с него. Кофти.

# 100
Галче, ти си амбициозна и борбена, вероятно авторката също. Но има и инертни и единствено домакински настроени жени, някоя от които ще отиде при родителите на момъка и ще си живеят инертно цял живот. За всеки влак си има пътници. Wink

# 101
Добре, де, авторке, би ли казала какво те спира да стоиш с него? Казваш, че можеш да се оправяш сама, а той – не? Е...

От мъжки пол не може ли да се оправя сам – пиши го бегало, няма да си напаснете във всякакви отношения, какво те спира?

# 102
Добре, де, авторке, би ли казала какво те спира да стоиш с него? Казваш, че можеш да се оправяш сама, а той – не? Е...

От мъжки пол не може ли да се оправя сам – пиши го бегало, няма да си напаснете във всякакви отношения, какво те спира?
Спира ме това,че го обичам,а той мен също.Знам че не е вентяй,грижи се за мен вога да разчитам на него.Просто се надявам да събере смелост.

# 103
Добре, как точно се обичате и той се грижи за теб, като дори не живеете заедно?

# 104
...просто не ми се иска да се окаже,че съм си загубила времето и съм се откъснала от средата си за едно нищо.
Ако си с него главно заради това, не си струва. Защото има опасност да изгубиш целия си живот, пропилян за един Мунчо. Сега и да си изгубила време, това са няколко години. Нищо страшно, млада си и имаш много време пред теб. Оставайки с него, целият ти живот може да се окаже изгубен.

Общи условия

Активация на акаунт