Хайде на театър - 6

• 63 782
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • В царството на игрите:)
Снощи ходих със семейството /вкл. и децата/ да гледаме "Непоправимо" в Сълза и смях. Купих преди време ваучери без да имам никакви очаквания към постановката. Перфектна е за разпускане, без да прекаляват с хумора. Не съжалявам, че я избрах. Предполагам, че щом са пуснали намаление е старичка, но ми хареса. Отново оцених Емил Марков и Албена Павлова, но и партньорите им не бяха зле.

# 511
  • София
milmich, за над каква възраст е подходящо това "Непоправимо"?
Аз загледах там "Аз обичам, ти обичаш",  но темата за изневерите  е твърде скучна за деца. А пък и написали извод: "...накрая любовта побеждава..." Не ми се гледа такова доказателство на това твърдение.

# 512
  • София
Отзиви от Стриптийз покер в Зад канала. Изглежда бях се пренавила в очакванията да гледам нещо супер супер. Първото, което се набива в очи е преиграването, тетралниченето и излизането от образ от време на време.  Отделно понякога си личеше, че им е смешно.
Аз изглежда от обсъжданията тук, вече съм с особено мнение за Геро, но наистина снощи ми се стори, че доминира над колегите си и сякаш цялото представление се въртеше около неговата игра.
Иначе сюжетът на пиесата не е лош, лековат, разтоварващ, приятен за празнични и почивни дни.

# 513
  • София
За Стриптийз покер- аз останах с противоречиви чувства. Първата част беше много забавна и разтоварваща за петък вечер, а втората алкохолни семейни драми и черен хумор. На съпругът ми много му хареса, на мен- не съвсем.

# 514
  • София
Не, не, аз нямам проблем със сюжета. Хуморът не ме е подразнил. Хуморът не ми харесва само ако е просташки, а тук си беше добре. Не останах впечатлена от играта на артистите, очаквах повече от тях, те не са аматьори. Обаче си личеше, че не влагат кой знае какво в играта.
Пък като казваш първа част, втора част, впечатлението е, че е дълго представлението, а на мен ми се стори, че докато се усетя и свърши Simple Smile

# 515
  • София
Мисля, че беше около час и половина. Просто споделих моите впечатления от представлението. Хуморът към края не беше мой тип, а финалът пък изобщо не ми се стори забавен.

Допълвам с отзив за "Лъжи ме, обичам те", пак с Геро в "Сълза и смях"- много лека, весела, разпускаща и приятна.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 21:34 от Bubunka

# 516
  • София
Тази седмица ще има ли нещо интересно?
(добре че не се прецаках с покера)

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 22:31 от Starrydream

# 517
  • В страната на бурите
В първите дни на сезона купих билети за постановка в Армията и ми подариха ваучер за представление по избор. Моля за препоръка - от постановките, които се играят сега, съм гледала "Черна комедия", "Ножица трепач", "Тартюф" и "Много шум за нищо".  Не мога да си избера от останалите - нищо не ме грабва от ревютата. Препоръчайте, ако ви е допаднало нещо конкретно в този театър.

# 518
  • В царството на игрите:)
milmich, за над каква възраст е подходящо това "Непоправимо"?
Аз загледах там "Аз обичам, ти обичаш",  но темата за изневерите  е твърде скучна за деца. А пък и написали извод: "...накрая любовта побеждава..." Не ми се гледа такова доказателство на това твърдение.
Децата ми са на 11 и почти на 15. Хареса и на двамата. Любовта не побеждава! Simple Smile Умерена е постановката във всяко едно отношение.

# 519
Аз гледах "Разговори с мама" и много ми хареса! Театър 199 е един от любимите ми театри и там май всичко ми харесва🙈. Много нежна, чисто човешка постановка, за критериите ни в живота, за победите, които преследваме и загубите, които търпим, за да ги постигнем. И, да... звъннах след това на майка ми да я чуя как е😊🙉

# 520
В първите дни на сезона купих билети за постановка в Армията и ми подариха ваучер за представление по избор. Моля за препоръка - от постановките, които се играят сега, съм гледала "Черна комедия", "Ножица трепач", "Тартюф" и "Много шум за нищо".  Не мога да си избера от останалите - нищо не ме грабва от ревютата. Препоръчайте, ако ви е допаднало нещо конкретно в този театър.

Може би " Швейк".... предполагам че трябва да е постановка на ТБА , а не гостуващ...

# 521
  • София
Ножица трепач не е лошо- криминална история с участието на публиката в разследването, като тя решава как да завърши и всеки път завършва различно.

# 522
Забравих да ви кажа, че прочетох "Вечерята", за да не се излагам неподготвена, като гледам постановката после.🙈
Много "горчива" история... още ми горчи, въпреки тоновете шоколад, с които се компенсирах🤣🙈. И постановката ли е с такова въздействие? Не че се оплаквам, аз много обичам такива постановки☺️
П. П. И да ви кажа 3 детски постановки, които всяко, уважаващо себе си хлапе☺️, задължително трябва да гледа!
1.Алиса - Младежки театър
2.Питър Пан - театър София
3.Снежната кралица - Сатиричния👍

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 22:10 от Джинджър@

# 523
  • Sofia
Ножица трепач не е лошо- криминална история с участието на публиката в разследването, като тя решава как да завърши и всеки път завършва различно.
Става ли за младеж на 11г?

# 524
  • София
П. П. И да ви кажа 3 детски постановки, които всяко, уважаващо себе си хлапе☺️, задължително трябва да гледа!
1.Алиса - Младежки театър
2.Питър Пан - театър София
3.Снежната кралица - Сатиричния👍
Абсолютно подкрепям! Бих добавила и Аладин в Музикалния театър.

Общи условия

Активация на акаунт