Хайде на театър - 6

• 63 788
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Отзив за "Телевизионна мрежа", премиера в Сатиричния театър.

Първо :17+
Второ: влюбих се в Малин Кръстев и  Калин Сърменов, първия гледах за пръв път, а втория досега не съм виждала в такъв блясък.
Трето: много голяма хапка е театър да пресъздаде такъв сюжет и почти са успяли,  възхитих се. Но съветвам да изчакате месец-два да се вкарат нюанси.
Женската роля е впечатляваща,  но актрисата не е на нивото на Кръстев и Сърменов,  играе агресивно и самоуверено, обаче в покой не й се получава. Сексуалната сцена не ми понесе. Не бях подготвена да ме въвличат в ролята на воайор.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 21:50 от ЗаСлон

# 496
Тъкмо обмислях да взема билети, значи ще изчакам още малко.
Малин Кръстев е изключителен актьор, оставала съм силноцвпечатлена след всичко, в което съм го гледала.

# 497
Никога няма да го забравя във "Вуйчо Ваньо" в Младежкия. Днес кой още е на Мариус 🙂

# 498
  • София
Здравейте. Някой гледал ли е Джакпот в "Сълза и смях"? Има ли просташки  изрази и думи,както други постановки там.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 20:41 от silsa

# 499
Ами как - преродена, както винаги след Мариус. Искам да гледам "Черното пиле", по възможност с мъжа ми. Ако някой има излишни билети за... някога? Обичам те, Мариус, след 50 пак ще дойда, обещавам. Само една сълза падна - от лявото око, на последната прегръдка, когато стана светло... Сякаш предаде душата си, цялата си добрина, като в "Зеления път". Спаси ни за миг и пое всичко лошо от нас.

# 500
Да помоля за мнение за "Хората от Оз" в театър "199" или всичко, което ще ми препоръчате там. Simple Smile Доколкото разбрах, това е трилогия, но нали са отделни постановки, не е необходимо да ги гледам в някаква последователност?🙉

# 501
Не е нужно да се гледат подред. Все не мога да нацеля другите.
Прекрасна постановка!!! Невероятна Цветана Манева. И Радена. Вълдобрев много ме изненада. Абе изобщо всички бяха изключителни.
От тези постановки, които уж ти казват едно, а под него още сто хиляди... преди години я гледахме, а още ми е в съзнанието.

# 502
Благодаря, Fancy!😘👍

# 503
Да помоля за мнение за "Хората от Оз" в театър "199" или всичко, което ще ми препоръчате там. Simple Smile Доколкото разбрах, това е трилогия, но нали са отделни постановки, не е необходимо да ги гледам в някаква последователност?🙉
Не съм гледала трите, май само "Хората от Оз" преди няколко години. Беше ми "приятноскучна". Grin
Имаше нещо симпатично и бих дала втори шанс, де.

# 504
  • София
Аз съм гледала през предишния театрален сезон "Приятнострашно".
Приятно играят,  приятна режисура, тогава бях твърдо решена да гледам и другите две пиеси.
Но и до днес остава едно лепкаво, натрапчиво чувство от героинята с патология (психологическа), твърде много е наръртено,  като за първолаци.

# 505
  • София
Гледай цялата трилогия, няма значение в каква последователност.
Много приятни и нежни постановки, след които у теб остава онова готино топло чувство, че си бил на хубава постановка ! Innocent

# 506
Последно посетих спектакъла "Нирвана" на Константин Илиев. Беше гостуващ тук в Пловдив. По принцип не съм фен на моноспектаклите и представленията с по двама-трима актьори. Тука те бяха двама в ролите на Яворов и Лора. Голяма любов, голяма война. Чудя се как са издържали дори това кратко време заедно. Ирина Митева е много красива жена. Гледала съм я в "Откраднат живот" но тук изпъкна с грация и елегантност. Актьорът в ролята на Яворов нещо не ми се вписваше. Имаше странно дрезгав глас, който някак си не ми се връзваше със стиховете на Яворов. Признавам си обаче , че съм само повърхностно запозната с историята.

Не е е по темата, но искам да похваля  "Приказки за Черно море". Трудно може да се определи какво точно представлява- имаше мултимедия, балет, хор, оркестър, митове,легенди...Отдавна представление не ме беше оставало така без дъх и дори не мръднах от стола, а обикновено съм много шавлива...
Гледайте го ! Заслужава си!

# 507
  • София
Още малко препоръки за Театър 199:

1. Class;
2. Пробен Срок;
3. Чамкория;
4. Най-бързият часовник във Вселената;

Sparkling HeartSparkling Heart

# 508
  • София
Нещо интересно през декември, като за хора с IQ>90 Grin

# 509
Още малко препоръки за Театър 199:

1. Class;
2. Пробен Срок;
3. Чамкория;
4. Най-бързият часовник във Вселената;
Sparkling HeartSparkling Heart
Първите две не съм ги гледала и веднага си ги дописвам в списъка. 😊 Много ти благодаря! 😘

Общи условия

Активация на акаунт