Хайде на театър - 6

• 63 815
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
... Обикновено не се прави веднага, първо се ръкопляска седнал, а се става чак при второто излизане на актьорите на БИС на сцената. RelievedRelieved
А бе не знам "как точно се прави"Simple Smile , ама единственото, което искам да им кажа е: "Хора, това, което правите е много яко и оценявам усилията ви! ", съвсем спонтанно и непринудено. Simple Smile

# 481
  • София
Душа, не се засягай Smile

... Обикновено не се прави веднага, първо се ръкопляска седнал, а се става чак при второто излизане на актьорите на БИС на сцената. RelievedRelieved
А бе не знам "как точно се прави"Simple Smile , ама единственото, което искам да им кажа е: "Хора, това, което правите е много яко и оценявам усилията ви! ", съвсем спонтанно и непринудено. Simple Smile

# 482
Как ще се засягам, моля ти се?! 😍 Просто не разбирам защо за такива неща е нужно да има "етикет", някакви "рамки", в които всички да се намъкнем. Не забравяй, че скоро гледах "Полет над кукувиче гнездо" и бунтът срещу системата май още ме държи🤣🤣🙈

# 483
  • София
Не е по темата, но малко да се посмеем предпразнично ! : SmileSmileSmileSmile

''Образователен курс за мъже.
Тема на курса: "Как да стана интелигентен колкото жената!?"
Педагогическа цел: образователен курс, който позволява на мъжете да развият тази част от мозъка си, за чието съществуване не подозират.
Програма: 4 модула, от които един задължителен.
Модул 1.
Задължителен курс:
1. Да се науча да живея без мама (2000 часа).
2. Моята жена НЕ е моята майка (350 часа).
3. Да проумея, че футболът е просто спорт, а Роналдо и Меси са само едни кретени и т. н. (500 часа).
Модул 2.
Живот по двойки:
1. Да имам деца, без да ставам ревнив (50 часа).
2. Да престана да ругая, когато жена ми се среща със своите приятелки (500 часа).
3. Да преодолея Синдрома на дистанционното управление (550 часа).
4. Да не пикая извън и по тоалетната чиния (100 часа), (практически упражнения с видео).
5. Как да стигна до панера за мръсни дрехи, без да се загубя (500 часа).
6. Как да преживея една настинка, без да агонизирам (100 часа).
Модул 3.
Свободно време:
1. Да гладя бързо (една риза в рамките на два часа - практически упражнения).
2. Да храносмилам без да се оригвам, докато мия чиниите (практически упражнения).
Модул 4.
В кухнята:
Ниво 1 (начинаещи). Електроуредите:
+ ON - включено.
+ OFF - изключено.
Ниво 2 (напреднали): Моята първа бърза супа, без да прегоря тенджерата
Курс за напреднали.
Поради срещаните трудности във възприемането на материала, групите са съставени от максимум осем човека.
ТЕМА 1.
Ютията: от пералнята до гардероба - този мистериозен процес.
ТЕМА 2.
Рисковете при напълването на формата за лед (демонстрация с диапозитиви).
ТЕМА 3.
Последно научно откритие: Готвенето И изхвърлянето на боклука НЕ води до импотентност (практика в лаборатория).
ТЕМА 4.
Защо подаряването на цветя не е престъпление, въпреки че си женен за нея?
ТЕМА 5.
Тоалетната хартия: Дали рулото с тоалетна хартия се ражда в тоалетната?
(Обяснения върху темата за спонтанното зараждане).
ТЕМА 6.
Как да зашия копчето на ризата, без да се убода?
(онлайн връзка с Харвардския университет).
ТЕМА 7.
Могат ли мъжете, които шофират, да искат информация от минувачите, когато се загубят, без риск да изглеждат безпомощни? (Свидетелства).
ТЕМА 8.
Приготвянето на багаж: Вродена некомпетентност или прогресивна умствена неспособност?
ТЕМА 9.
Пералнята - тази странна непозната вкъщи.
ТЕМА 10.
Фундаменталните разлики между коша за мръсни дрехи и пода.
(упражнения в зала за музикотерапия).
ТЕМА 11.
Мъжът на мястото до шофьора: Генетически възможно ли е да не коментирам и да не жестикулирам конвулсивно, докато тя паркира?
ТЕМА 12.
Съдовете след закуска: могат ли сами да левитират до мивката?
(мастър клас с Дейвид Копърфийлд).
ТЕМА 13.
Може ли да бъда личност, без да държа под постоянен контрол дистанционното управление?
(хипотетична демонстрация).
ТЕМА 14.
Умствени тренинги с цел когато ми се казва, че нещо е в чекмеджето или в гардероба, да не питам в кое чекмедже и в кой гардероб?"

# 484
JoyJoyJoy
Жестоко е, с глас се смея!

# 485
Моля за мнение за Мнимия болен

# 486
Нищо особено според мен. Никаква "следа" в съзнанието ми не е оставила тази постановка🙈🙉

# 487
  • София
Eмии разтоварваща, но не се запомня с нещо, освен с присъствието на Мамалев и декорите и костюмите

# 488
Здравейте!
Виждам, че доста театрални постановки сте посетили. Бихте ли ми препоръчали някои леки и смешни, разтоварващи постановки

# 489
  • Sofia
Здравейте!
Виждам, че доста театрални постановки сте посетили. Бихте ли ми препоръчали някои леки и смешни, разтоварващи постановки

Жената е странно животно. Лека и много смешна.
Както се вижда,  много ме впечатли Simple Smile Препоръчвам я за трети път. И да, аплодирах на крака страхотната актриса. Когато не ми харесва - не ставам, ако ще всички да са прави. Етикетът е хубаво нещо, но когато съм изразила достатъчно уважение към труда отсреща - чист снобизъм е да носи обида. Чак е смешна подобна претенция.

# 490
Жената е странно животно и аз препоръчвам.
Както и Късметът на кукувицата и Помощ, имам две деца.
И трите са на Здрава Каменова и много ми харесаха!!

# 491
Снощи гледах "Вечерята" в Театър София. Амииии... Не съм чела книгата, но мисля, че ще ми хареса. Постановката обаче е малко по-разтеглена и мудна отколкото е необходимо. Актьорската игра, въпреки наличието на добри актьори, не беше на необходимото ниво, с изключение на Дария Симеонова и Лилия Маравиля. Не харесвам Ивайло Герасков и за пореден път се убедих защо.
Като цяло постановка с потенциал, но трябва още работа определено.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 11:26 от Елмайра

# 492
  • София
Отзив за "Приятно ми е, Ива!" я театър 199
Забавно, смешно, оригинално, сатирично "криво огледало". Смях се в 80% от времето.  Но когато свърши, всичко смешно изчезна. Остана болката и образи от моя живот и живота на моите близки. Не знам как стана,  ще го премислям. Ще го гледам пак.

# 493
  • софия
Вчера бяхме на "Умопомрачение" в "Сълза и смях". Не мога да кажа, че съм възхитена. Приятно прекарано време, нищо запомнящо се, но се смях и се разтоварих. Харесвам Койна, заради, която отидох. Стефан Иванов ми хареса повече от Блатечки. Блатечки - наедрял, предвидимо и стандартно поведение.  Ако сте изгледали всичко, което искате да гледате, става.
Накрая всички станаха, попляскаха 3 мин. и "седянката се разпадна".

# 494
  • София
Гледах представлението " Защото на мама така и харесва" във Възраждане. Определено бих го определила като различно и интересно. Имаше похвати, които не бях виждала досега в театъра. Води се комедия, но според мен не може да се определи точно като такава. Не че нямаше и смешни моменти, но си го има и драматичния момент. Приятно е,  но не е и нещо, което бих гледала пак. Като цяло ми допадна все пак.
 Обаче огромни забележки имам към момичето на гардероба, по принцип много мразя да си оставям нещата на гардероб, не знам какво се излъгах този път. Якето ми изобщо не беше на закачалката, беше метнато на масата, било паднало, никой едно извинявай не каза, мирише на някакъв супер силен и неприятен парфюм все едно е пръскано върху него. А можеше поне да си отвори устата, за да се извини...
 Опитвам се да не критикувам, ама не се сдържах, ще ме извинявате.

Общи условия

Активация на акаунт