Хайде на театър - 6

• 62 871
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Вчера гледах "Алонсо" в театър София. Билетите бяха подарък и нямах кой знае какви очаквания, но като цяло ми допадна. Приятна и лека постановка, актьорите също добре се справиха. Отдавна не бях виждала Стефания Колева- доста добре изглежда. Като забележка мога да кажа, че има моменти, в които героите трябва да шептят, но наистина едвам се чуваше, а аз бях на 2 ред, представям си какво е било на по-задните редове.

Я! Вчера вечерта аз и мъжът ми бяхме в театър София, с билети подарък, гледахме "Алонсо" точно като теб. Аз много харесах постановката, отпуснах се доста и се посмях, на мъжа ми не му допадна чак толкова. Останах възхитена от играта на двете жени - Стефания Колева и Лилия Маравиля. Аз пък чувах през цялото време, а бяхме на последния 15 ред, най-отзад в залата.

# 121
И аз миналата година гледах Алонсо с билети подарък. На мен също ми хареса.

# 122
Ееее, и аз искам билети подарък Simple Smile.

П. С. Гледайте Живак, тази постановка е явление, дори само с това, че не е мейнстрийм, а е по-добра от повечето мейнстрийм постановки и оцелява толкова години.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 20:22 от Flo Ann

# 123
  • София
Ох, не знам, аз лично се напъвах да ги чуя като шепнеха.  Laughing
Скрит текст:
Вчера гледах "Алонсо" в театър София. Билетите бяха подарък и нямах кой знае какви очаквания, но като цяло ми допадна. Приятна и лека постановка, актьорите също добре се справиха. Отдавна не бях виждала Стефания Колева- доста добре изглежда. Като забележка мога да кажа, че има моменти, в които героите трябва да шептят, но наистина едвам се чуваше, а аз бях на 2 ред, представям си какво е било на по-задните редове.

Я! Вчера вечерта аз и мъжът ми бяхме в театър София, с билети подарък, гледахме "Алонсо" точно като теб. Аз много харесах постановката, отпуснах се доста и се посмях, на мъжа ми не му допадна чак толкова. Останах възхитена от играта на двете жени - Стефания Колева и Лилия Маравиля. Аз пък чувах през цялото време, а бяхме на последния 15 ред, най-отзад в залата.

# 124
  • Пловдив
Някой с мнение за ... "КОГАТО ГРЪМ УДАРИ, КАК ЕХОТО ЗАГЛЪХВА" ?
https://domborishristov.com/afish.php?p=1284
"Тя, той и още двама трима"...помня, че я харесвахте Simple Smile

# 125
  • София

Аз Simple Smile
Много ми хареса и силно препоръчвам. Теодора Духовникава прави страхотна роля, както и моят любимец - Дарин Ангелов. Но аз харесвам работата на Бина Харалампиева и съм пристрастна.
Ако трябва да сравня с "Лисичета", "Когато гръм удари....." отстъпва, но с много, много малко.

# 126
  • Пловдив

Аз Simple Smile
Много ми хареса и силно препоръчвам. Теодора Духовникава прави страхотна роля, както и моят любимец - Дарин Ангелов. Но аз харесвам работата на Бина Харалампиева и съм пристрастна.
Ако трябва да сравня с "Лисичета", "Когато гръм удари....." отстъпва, но с много, много малко.
Благодаря!

# 127
  • София
Някой гледал ли е "Тиква", да пусне мнение?

# 128
  • В царството на игрите:)
Скрит текст:

Това е програмата на театрите за 31.10.19 г. Искам да заведа 2 приятелки на театър, а не съм гледала нищо от предложените и моля за препоръка. Не е задължително да е комедия. Благодаря предварително!
Дано не е нахално, но пак да попитам дали някой има впечатления от тези постановки. Ако нищо не говорят на никого е доста съмнително Simple Smile

# 129
"Кокошка", "Дивата патица" и "Neoдачници" си струват.

# 130
  • София
Аз също препоръчвам "Дивата патица".  Също и "Палачи" Театър София и "Бел Ами" в МГТ. Не съм гледала "По-полека", но ми е в списъка.
За съжаление не се спогодих с "НеоДачници". Не ми хареса.

# 131
  • София
Аз чакам отзиви за "По-полека".

# 132
  • София
"Неодачници" не бих го препоръчала на никого.

За "Дивата патица" съм чувала добри отзиви и ми е в списъка.  Grinning

Тъкмо мисля днес да купувам билети и аз за " КОГАТО ГРЪМ УДАРИ, КАК ЕХОТО ЗАГЛЪХВА"

За "Тиква" също има много положителни отзиви. Да видим кога ще му дойде и на него реда.  Simple Smile

# 133
  • София
Някой гледал ли е "Тиква", да пусне мнение?
Аз гледах "Тиква" миналия сезон, да, хареса ми. Не бих изпадала в суперлативи, както чета тук за "Живак", но предпочетох да гледам "Тиква", защото не си падам по врачански хумор и диалект. Във всеки случай Димитър Живков е страхотен талант! Безспорен!

А снощи бях на "Полет над кукувиче гнездо". Да, стара е постановката, но не бях я гледала. Моята теория за подобни романи, които имат и екранизация и театрални постановки е, че нищо не може да достигне висотата на литературното произведение. Та затова се въздържах досега.
Но! Тази постановка е зверски добра. Аз досега не съм останала разочарована от нищо, направено от Морфов. Този е змей. Чела съм коментари, че абсолютно следват филма, ами и така да е, какво лошо, той и филмът си е страхотен. Най-много ми хареса играта на Иван Бърнев. Не знам на колко години е, но с абсолютно бялата си коса да изиграеш по такъв убедителен начин младо момче, да не говорим колко перфектно изигран недъг... просто великан. Честно казано очаквах повече от Руси Чанев, изглеждаше ми не много мотивиран да играе, не много убедителен.

# 134
Аз чакам отзиви за "По-полека".
На мен лично много ми хареса. Преплитат се различни истории, има доста теми за размисъл , има и хубава музика.

Общи условия

Активация на акаунт