Хайде на театър - 6

• 63 776
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Аз харесвам и Малката морска сирена в Театър София, особено много ми хареса сценографията.

# 526

П. П. И да ви кажа 3 детски постановки, които всяко, уважаващо себе си хлапе☺️, задължително трябва да гледа!
1.Алиса - Младежки театър
2.Питър Пан - театър София
3.Снежната кралица - Сатиричния👍
Джинджър, за колко големи хлапета става на въпрос? Искам да водя една госпожица, която става на 9, а изобщо не съм запозната с постановките за деца.
Края на Януари и аз ще гладам "Разговори с мама" и се надявам компанията с мен да остане доволна.
Последно гледах "Семеен съвет" в 199 и много ми хареса.

# 527
  • София

П. П. И да ви кажа 3 детски постановки, които всяко, уважаващо себе си хлапе☺, задължително трябва да гледа!
1.Алиса - Младежки театър
2.Питър Пан - театър София
3.Снежната кралица - Сатиричния👍
Джинджър, за колко големи хлапета става на въпрос? Искам да водя една госпожица, която става на 9, а изобщо не съм запозната с постановките за деца.
Скрит текст:
Края на Януари и аз ще гладам "Разговори с мама" и се надявам компанията с мен да остане доволна.
Последно гледах "Семеен съвет" в 199 и много ми хареса.

Не съм Джинджър, но да кажа, че постановките са идеални за 9 годишно дете. С малката ми щерка сме ги гледали когато беше между 8 и 9 годишна. В средата на декември ходихме на “Снежната кралица” в Музикалния театър с балет Арабеск. Малката нинджа беше силно впечатлена и много и хареса.
А Към списъка с детски постановки бих добавила и “Пипи” в Театър София, “Роня дъщерята на Разбойника”, както и “Том Сойер” в Сатиричния.

# 528
Зайко, задължително гледайте и трите! Това са детските постановки за най-големи деца според мен, и трите са с грандиозна сценография, просто потъваш в приказка! А Снежната кралица, специално в Сатиричния, камерна зала, защото се играе и на други места и е различно. Simple Smile
П. П. Това е най-сериозният детски театър, който сме гледали досега!

# 529
Кое е най-смешното в момента представление в София?

# 530
Тъпи ентусиасти, Редки тъпанари - моля за отзиви.

# 531
  • Пловдив
"Тъпи ентусиасти"- според мен категорично не.

# 532
Тъпи ентусиасти, Редки тъпанари - моля за отзиви.
"Редки тъпанари" на мен много ми хареса!

# 533
  • Sofia
Редки тъпанари е тип креслив, леко просташки хумор.
Преди него гледах Вечерен акт в 199, което ми беше много по-приятно забавно.
И за пореден път да препоръчам Жената е странно животно, е там вече съм се смяла със сълзи.

# 534
От тези, които аз съм гледала - Горката Франция.

# 535
Черни са ми и на мен Ивентим. И 199. Разкарват те като магаре и те разиграват като маймуна. Останали са много назад в грижата за клиента.
Днес и аз писах възмутен мейл до 199 във връзка с "услугата" от Ивентим. Между другото за Камен Донев в Арена Армеец пак от Ивентим можеше да се изпринти билет /ама пак срещу такса/, а за 199 не може.....каква е тази глупост не мога да разбера....То за всички други театри си купувам без проблем билети, но за 199 няма как онлайн, освен с такси и врътки и ходене до някакъв адрес.
Гледах новогодишно Олд Сейбрук и Последният страстен любовник в театър София. Ами първата постановка не ми хареса - актьорите не се справиха според мен. В Любовникът обаче жените особено ме очароваха. Неприятното беше, че в салона вееше като на улицата, а навън беше студ. Само фоайето беше с нормална температура. Ами и тези неща оказват влияние, все пак сме отишли да прекараме приятно няколко часа, не да се наказваме в името на изкуството, нали?

# 536
От тези, които аз съм гледала - Горката Франция.
Мерси!
Записвам се за още препоръки за интересни и забавни постановки, които се играят в момента, по възможност с онлайн продажба на билетите. Simple Smile

Аз от своя страна бих препоръчала Стая 1313. Simple Smile

# 537
  • Sofia
А как намирате билети за Горката Франция?

# 538
“Примадони” в Театро. Много, много смешно, до сълзи.

# 539
  • София
"Редки тъпанари" е средна работа според мен. Леко просташки уклон има хумора. За разпускане става, но не е нещо, което силно да впечатлява или пък дълго да се помни.

Общи условия

Активация на акаунт