Хайде на театър - 6

• 63 765
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
ЧНГ!
За много театрални сезони! Simple Smile
Камерната зала на Народния театър къде се намира?
Добре ли се вижда от страничните места?
В сградата на Народния, но се слиза надолу по стълбите.
По принцип се вижда.

# 556
Здравейте! Някой знае ли в Музикалния театър местата на балкона дали са добри? И на първи или втори ред е по-добре там (понякога на първи ред преградата отпред идва точно на нивото на очите)? Благодаря!

# 557
Здравейте! Някой знае ли в Музикалния театър местата на балкона дали са добри? И на първи или втори ред е по-добре там (понякога на първи ред преградата отпред идва точно на нивото на очите)? Благодаря!
Аз лично не виждам добре нито от първи, нито от втори ред на балкона. Преградата на 1-ви ред на балкона при мен е точно на нивото на очите. От трети ред назад поне ми е приемливо. Гледах "Фантомът на операта" от балкона от 3-и ред и имаше неща, които не се виждаха добре. Гледах го пак от партера и съвсем друго беше.

# 558
Здравейте, Бай Ганьо в младежкия смешно ли е? За деца дали е подходящо, или има глупости и псувни?

# 559
  • София
Здравейте, някой има ли идея как мога да се сдобия с билети за "Лисичета" - уж редовно следя сайта, но сега пак установих, че е разпродадена постановката и за м. март....

# 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, Бай Ганьо в младежкия смешно ли е? За деца дали е подходящо, или има глупости и псувни?

идеално е.
след това ще могат да кажат, че  няма нужда да четат "Бай Ганьо" - вече са подготвени по БЕЛ. Simple Smile
много добра постановка - актьорите са страхотни в ролите си и младите и утвърдените.

# 561
  • София
Здравейте, някой има ли идея как мога да се сдобия с билети за "Лисичета" - уж редовно следя сайта, но сега пак установих, че е разпродадена постановката и за м. март....

Моите билети ги купих като следях онлайн всяка сутрин преди работа дали са пуснали програмата за нов месец. Когато се появи, веднага купих билетите за "Лисичета" - около 8:50 часа сутринта. В 9:20 вече всичко беше продадено. (Всъщност още в 8:50, когато ги купих, 80% от местата бяха свършили).

# 562
Да помоля за препоръка за театър за 15 годишен младеж:)

Гледал е:

Народен театър
Хъшове
Господин Ибрахим и цветята на Корана
Контрабасът
Даскал
Танцът Делхи 
Почивен ден
Спускане от връх Морган

Театър зад Канала
Ритъм и блус 1
Ритъм и блус 2

Театър на армията
Ножица трепач

Музикален театър
Царицата на чардаша
Театър 199
4000 мили

Нов театър
Живак

Театър София
Палачи
Скачай
Анна Каренина
Нощта на 16ти януари

# 563
Разни постановки, основно от София, гостуват в родния ми град. Майка ми била на "Женитба". Беше силно възмутена от новия прочит на Гогол и голите хора по куфарчета. Цитира ми Любо Нейков конкретно, но е имало и други голи, така де - по куфари 😳

# 564
  • София
Ripple, за 15-годишния младеж проверено препоръчвам :

Сатирата:
Да, г-н Премиер
Трима мъже и една Маргарита

Възраждане:
Човек от земята
12 гневни

Сити марк арт център :
Чехов търси талант
Ревизорът

Моноспектакъла на Мариус Черното пиле, играе се в Сълза и смях

В болд са изключително подходящи.

ПП изтрих един спектакъл, голяма грешка щеше да стане

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 22:50 от ЗаСлон

# 565
ЗаСлон, благодаря
И аз се бях насочила към Чехов търси талант.

# 566
  • София
Браво на синчето ти! Аз нямам такъв списък, но ако имам, ще е по-късичък Simple Smile

И един непрепоръчителен: всякакви "тъпи...." на Теди Москов
Идеалният мъж в Народния театър

Вражалец (не подозирам, че ще искате, но е важно), всякакви Жена ми се казва Борис
и подобни. Джънк.

# 567
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добавям "Лелята на Чарли" в музикалния, "Bay Ganio" в младежкия, "Много шум за нищо" в Армията Simple Smile
обмислям "На тятър съм" и "Голямото влизане".
за "Чехов..." вече имаме билети Simple Smile дано бе се залисам пак.
"похвалих" ли се, че имахме билети за "аз, досадникът" и се сетихме за тях на следващия ден? Sad Sad Sad

# 568
Много се впечатлих от цената на билетите за "Жена ми се казва Борис' с Любо Нейков. Между 25 и 40 лева бяха.

# 569
  • София
А аз днес след пореден неуспешен опит за Лисичета, си взех за "Когато гръм удари...", "Облог" и "Приятна жена в лоша компания". От миналия месец си имам за премиерата на "Синът".

Общи условия

Активация на акаунт