Пътят на честта - тема 2

• 37 608
  • 817
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ирмена Чичикова, Ирина Митева ми се гледат.
Специално Ирина Митева много ми се гледа.
Не ща да гледам дъртия адвокат как прави с**с. Нещо по-засукано предпочитам, та да оплакна окото, а не да се хиля.
 И артистите, като всичко останало в бг-то, се дели на наши и ваши и вашите ся по-силни.
Направо се чудя, как не са сложили Духамникова да играе Кера.
Сакън, не спомянавай това име моляяяяя Simple Smile За духовникова.
Иначе има една актриса в Младежкия - Рая Пеева. Тя можеше да бъде най-добрата Кера, защото може да е и лигла и сериозна, ама нали играеше в Скъпи наследници и няма как да я вземат в този сериал. Това също е проблем и за това няма как да гледаш нито Неда Спасова, нито Ирина Митева, която пък аз изобщо не харесвам.

# 106
  • burgas
Ами явно филма не е за убийство, а за живота на самотна майка  прогонена от зла свекърва, сама в големия град и
т.н.

Точно същото си мисля и аз.Нищо чудно да се окаже ,че и убийство не е имало.

# 107
Предпочитам силно лице.Рая Пеева, не ми е изразителна. Размива ми се.

# 108
С ново, младо и непознато на малкия екран лице щяха може би щяха да имат най-голям успех. Едни и същи лица се въртят между телевизиите и киното, винаги е добре дошъл нов талант.

И малко спам:
Скрит текст:
Тия дни изгледах "Английският съсед". Продукция на бнт, 4 серии с участието на Татяна Лолова, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов и Ирен Кривошиева. Много готино и леко сериалче, препоръчвам.

# 109
  • София
С ново, младо и непознато на малкия екран лице щяха може би щяха да имат най-голям успех. Едни и същи лица се въртят между телевизиите и киното, винаги е добре дошъл нов талант.

И малко спам:
Скрит текст:
Тия дни изгледах "Английският съсед". Продукция на бнт, 4 серии с участието на Татяна Лолова, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов и Ирен Кривошиева. Много готино и леко сериалче, препоръчвам.
Има още 2-3 сериала и там също искат нови и непознати, а матряла е малко и не толкова добър. Все пак трябва и възрастово да се гледа.

# 110
Образът на Бонка може да е вдъхновен от темата за дивана? Joy Още в началото бях писала, чудих се, коя сюжетна линия е вдъхновена от действителни събития? За Фучеджиева май се знаеше, че бременна останала вдовица. Да не би от нейния живот да са вдъхновени събитията?
Галя Александрова явно добре си играе ролята, щом настръхвам като я видя.

# 111
Дали ще дадат предистория в някакъв момент... Необоснована е злобата на Бонка към Кера, ако нищо не се е случило между тях, както и търпението на Симона към мъж и свекърва. Сякаш е сама в живота и няма кой да я защити.

# 112
Не няма, те убийствата забравиха, пък такива несъществени неща, важното е серийки да има=реклами.

# 113
Зли свекърви, не че няма. Имало е и преди, и сега.
Братовчедка на баща ми, която се омъжи точно в Царево, се оплакваше много от свекърва си. Имаше подозрения, че й е правена магия, защото беше забелязала някакви странни петна по дрехите си в гардероба, сякаш са били пръскани с нещо гадно.
Не знам защо така, но по малките морски градчета явно доста се озлобяват хората покрай деленето на разни имоти или ако са в кооперация с други роднини. Наслушала съм се на истории за такива проклети роднини от мои познати, които държат къщи за гости на морето.
Баба ми разправяше пък, че майката на дядо навремето много строго се отнасяла към нея и докато за останалите членове от семейството се готвели разнообразни ястия, на нея слагала само празена манджа. ( това докато дядо отсъствал за по-дълго по работа). Та чак, че искала да я трови твърдеше, но не знам дали последното не е било плод на някаква параноя, развила се в нея покрай обтегнатите отношения между двете.
И все пак колкото и злобни да са някои хора, все имат и други черти на характера. Кой предприемчив, кой нещо друго. Пък тая Бонка, освен, че е зла, единственото, с което може да се похвали е, че е и проста. Как е отгледала такъв прекрасен син, един Господ знае.

# 114
  • София
Предпочитам силно лице.Рая Пеева, не ми е изразителна. Размива ми се.
Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))

# 115
Тази жена е много грозна.

# 116
  • Далечният изток
Начо бил жив. Това разбрах от страницата на Нова.
Ама тия пък направо разказаха епизода довечера. Хайде друго няма да издавам.

# 117
Ура,за Начо!

# 118
Значи сега следва  преквалификация за Бонка, ще стане добра и мила и ще стане още по скучно.

# 119
Е, Бонка изглежда е вдигнала семейния бизнес с хотела от нулата. Това подразбирам аз. Т.е. предприемчива е...

Общи условия

Активация на акаунт