Пътят на честта - тема 2

• 38 029
  • 817
  •   1
Отговори
# 210
Всеки второкачествен американски сериал е по-добър от този.

# 211
Всеки второкачествен американски сериал е по-добър от този.

И на мен все по-скучен ми става.

Нито една от сюжетните линии не ме развълнува

# 212
Сериалът прилича на турско - индийски. Сигурно се цели в тази аудитория Thinking

А американците хиииич не са зле в правенето на сериали. Напротив.

# 213
  • Далечният изток
Моля не сравнявайте с турските сериали. Много, много по-смислени са. Wink

# 214

Ако продължават да прекаляват така сценаристите, накрая ще застана на страната на Бонка. Stuck Out Tongue

Ако продължават така, до края на сериала всички зрители (или поне пишещите в темата) ще са събрали пари за адвокат на Бонка, но само след като са я подкупили да убие Кера, ако случайно не е заложено в сценария.

# 215
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сигурно защото всички американски стават.

Да,бе,да..Лошото е, че ние бяхме заляти от американски продукции и очакванията са, че и българските сериали ще са като тях. Хубавото на европейското кино / телевизия е, че всяка държава си е за нея. Холандските сериали са също много специфични за тукашните ширини и никой не гони американски образци. А се гледат.

# 216
Да бе да, глупости.

# 217
Много взеха да се излагат в тоя сериал.
Като правен в час по Труд и творчество е, ако помните, що е това.
 Дразни ме отбиването на номера, което започва да преобладава.Ми, да се постараят мялко повече, ее.
 Какво се хвалят, че от нищо - нещо били направили.
 Да го дадат филма на последен курс студенти от Натфиз, да се раздадат да край.
 Почвам да се чувствам като зрител - балък.

То в турските сериали има повече обстановка - най-ме кефи като снимат евтини къщи и квартали, личи си,че хората са репетирали до припадък и най-големите глупости изглеждат реални, та човек може дя се потопи и отпусне в измисления им свят.
 А аз това исках от сериала - да се потопя в художествената измислица и да изключа от ежедневието и да си почина и разсея, но уви.
 И секс-сцените отврат...то за кво да гледам.

# 218
  • Далечният изток
Да бе да, глупости.

Е, извинявай, ама по-смислени са от Пътят на честта.........

# 219
Листопад и Али Ръза..... Mr. Green
На мен ми харесва момченцето Алекс. Нямам търпение за сблъсъците между Кера и щерката на Калоян.

# 220
Тя самата Кремена Х. каза в интервю, че за седем дни е направила 10 интериорни дизайна за филма, на конвейр- ние чакаме стил. Всичката им работа май е такава.

Ааа, турските аз ги харесвам.

# 221
Този мушморок Тони откъде го измислиха, бетер 7 часа разлика взе да става. Кекс на фона на новините, колко романтично! Кифлнеска серия като цяло, която завърши точно, когато взе да става интересно ...

# 222
  • Далечният изток
Листопад и Али Ръза..... Mr. Green
На мен ми харесва момченцето Алекс. Нямам търпение за сблъсъците между Кера и щерката на Калоян.

Листопад не съм го гледала, ама имаше един 1001 нощи например, еми супер си беше, и още някои.

Аз пък да взема да си пусна снощната серия, че я отървах....

# 223
Ако беше хубав сценарият човек да търси да чете и други книги от авторките,които са написали.Чудя се как могат да се нарекат писатели или автори на книги.[/b]

# 224
Здравейте!
Хайде и аз да се изкажа за  сериала.Гледам го отскоро , харесва ми.
Плачков ми харесва в ролята на лошия,даже много му отива в това амплоа.Симеон Лютаков също ми харесва като игра.Ивайло Захариев също.Тук играе доста по-добре от Под прикритие.
За Кера нямам думи за избора на актриса.Добре играе ,но е много грубовата,мъжкарана такава.И вчера какъв бицепс отпери в една сцена когато и показаха ръката-ми може да се мери с някой мъж,личи си че тренира в реалния живот.
Но някак взех да свиквам с нея,добре играе и някак и вярвам.Само незнам как ще повярвам ,че мъжете си падат по нея:satisfied:
Като цяло сериала ми харесва.Засега го гледам,докато не ми писне:sweat_smile:

Общи условия

Активация на акаунт