Пътят на честта - тема 2

• 37 512
  • 817
  •   1
Отговори
# 75
# 76

Благодаря, Дари.
Има някакъв негативизъм у тази жена, с тази уста, която е изкривена надолу...бррр....

# 77
  • Там,където се събуждам щастлива.
Само на едно място намерих прилика между актрисата и Бонка, но иначе не. По-скоро ми се видя една очукана жена, която е прекарала живота си в провинциален театър и която чак на тази възраст постига онова, за което е мечтала.

Злобниге хора не са емоционални.

# 78
Не мога да не спомена и каква карикатура е Лютаков в тази роля на застаряващ коцкар... УжасТ.

То всички застаряващи коцкари са карикатури, дори гнусни, та от тази гледна точка добре му се получава.  Simple Smile

Последните епизоди ги изгледах с книга в ръка – уж гледам филма и чета, по някое време гледам – само чета...
Определено ми е по-интересно да следя темата.  Laughing

# 79
Само на едно място намерих прилика между актрисата и Бонка, но иначе не. По-скоро ми се видя една очукана жена, която е прекарала живота си в провинциален театър и която чак на тази възраст постига онова, за което е мечтала.

Злобниге хора не са емоционални.
Напротив. Могат да бъдат доста емоционални даже. Просто емоциите, които изразяват са негативни.

# 80
тъй като и аз от тук гледам сериала Wink, да питам как и от какво умря Начо. И в някаква промо гледам как двама мъже натискат жена на някаква маса - това пак Керича ли. Пак ли някой не издържа на сексуалността и Joy

# 81
Инфаркт, сигурно, не се е разбрало още.

# 82
Понеже сега стана разговор в старата тема, та да си пренеса мнението в новата.

Кера е един от най-обърканите образи, който съм виждал скоро на екран. Това обаче е сценарна грешка и режисьорите не винаги могат да я коригират. И в чуждите сериали  не се залага толкова на красотата, колкото до излъчването на героя, освен в американски сладникави бози, но пък тук идва главната гардеробиерка на републиката Кремена Халваджиян с нейните невероятни стилистични решения и си и*а ма***а. Ако се задържи тенденцията 3-4 сериала на година, до 2-3 години ще имаме и по-успешни от Под прикритие.

Така ще е, докато се назначават, а не избират актьори за главните роли в сериалите. Неуспех след неуспех. Но, за съжаление, у нас се разчита на това, че родният зрител няма какво друго да гледа по БГ телевизиите в прайм тайма и нещата се правят как да е. Докато хората, които правят филми, сериали, не разберат, че трябва да работят на световно ниво, така ще е - ще си гледаме бозите до откат. Явно ангажираните в този бизнес хора не ги интересуват истински големите пари, които могат да дойдат от продажби на продуктите им в чужбина - и с малко бг номинирани милиони се живее добре в България, за кво да се главоболят?

Кера...какво не ми харесва в цялата работа? Не ми харесва това, че примерно Жаки е красавица, тя е поддържана жена с много пари. А видите ли, бедните момичета като Кера, оказва се, не могат да изглеждат добре без пари. Ами не съм съгласна - има много красиви жени, които и без грим и без поддръжка пръскат красота и сексапил. Човек трябва само да се поогледа наоколо и ще ги види. Обаче не и нашите продуценти, режисьори, стилисти....те си гледат да си уредят своичките си хора, пък зрителя кучета го яли.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 11:00 от DeltaAzimut

# 83
Ами има недомислици, но си го гледам с удоволствие сериала.

# 84
Някой в по-предните страници беше обсъждал Симона. Актрисата наистина е много красива и аз като вас смятам, че би направила по правдоподобна Кера, отколкото тази, която Силвия ни представя.Плюс това се замислих...дали наистина все още има такива снахи, които търпят подобно унижение от мъжа си и свекърва си ?Expressionless
Мотята майка лично е преживявала сходно нещо.Когато се е оженила за баща ми, баба ми ( от на баща ми страната) я е тормозела изключително много.После, когато сме се родили ние със сестра ми, баба ни(пак от на баща ми страната) изобщо не ни е обръщала внимание, а нас ни отгледа другата ни баба.Но както и да е...това е било преди повече от 20 години, чудя се сега има ли все още подобни отношения като например да позволяваш свекърва ти да те бие. И сега като пиша не знам защо си представям как на вратата на Бонка се появява Жоро Игнатов от Съдебен спор с думите "Здравейте, при вас ни изпрати снаха ви, която се оплаква от системен тормоз от страна на вас и синът ви" Joy  И какъв ли би бил отговора на Бонка? Може би нещо от сорта на "Чумата да я тресне" "Господ да я убие" и т.н

# 85
  • София
И да не забравяме, че най-после днес в сериала ще правят "кекс"!

# 86
Ако съберат Калоян и Кера и ги влюбят /а то със сигурност така ще стане/, ще гледаме отново дървената игра на двама бездарници. Ще бъдат двойка като Алекс и Биляна от ОЖ.

# 87
И да не забравяме, че най-после днес в сериала ще правят "кекс"!

Кои?

# 88
  • София
Да де, залагаме на излъчването, но Силвия има вълнуващото излъчване на умряла скумрия! Не е красива, няма излъчване, хрумването на стилистите само я закопава още повече, как да повярвам на такъв образ?!

Разбирам те и го виждам, но все пак малко надежда ми е останало, че това е търсен ефект - смазана и направо размазана женица, която бяга от малкото градче и попадайки в големия град претърпява метаморфоза.
Така ми се иска да бъде, но реално им давам не повече от 25%.
Не мисля, че Радина Кърджилова ще се справи - и тя е смляна от театъра и пречупването и не се получава.
Има една актриса - Весела Бабинова. Тя мисля, че за тук беше подходяща, ама пусто Денят на бащата и нежеланието да се вземат актьори скоро играли в друг сериал )не мога да си го обясня по друг начин) я е отдалечило от ролята.

# 89
Радина Кърждилова е същата къпана котка, и тя има излъчване на парникова марула на слънце. Те повече млади актриси са така де. Не мога да се сетя за момиче, което да има здрав вид, енергия, живец.

Общи условия

Активация на акаунт