Пътят на честта - тема 2

• 37 966
  • 817
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ей..какво намерих Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:01b9e346 - поздрав за лека нощ!
Ехее, и касетофон в колата... Коя година беше това Joy
Какво стана с Явката, както и дружката му боксьор 🥊 не съм ги мяркал. Rolling Eyes

# 316
Сега сколасах да седна да гледам серията.
Кадрите от нощна София са романтични.
Речта за откриването беше тъпа и що си пие сама Жаки?
А във въпросния декор ресторант, една вечерка е от порядъка на 10 бончета, така чух.

Кой е готвачът?

# 317
Сега сколасах да седна да гледам серията.
Кадрите от нощна София са романтични.
Речта за откриването беше тъпа и що си пие сама Жаки?
А във въпросния декор ресторант, една вечерка е от порядъка на 10 бончета, така чух.

Кой е готвачът?

Чак 10 бончета не е - то зависи какво се консумира и колко души го консумират, разбира се. Имат меню в сайта, за който иска да види цените. Алкохолът е скъпичък.

# 318
Сега разбрах коя е Бианка. Иначе ресторантът е пълна скръб или нямам изискан вкус, а управителката още по-нахална ... Я, появи се още един кадър от 7 часа разлика, обаче много поръчкова акция и Мони като се оте*е на морето, ще ги попилее в съда, че и в Страсбург ще намаже. От друга страна кифлата не може да организира заповед толкова бързо, така че вероятно Кирето има участие. И запис направи с телефона ... този инспектор е голям смешник и за пореден път осмиват родната милиция. Значи сирийския бежанец напълно се вписва в типа грантаджия, соросоид и т.н. работещ за унищожението на българските ценности след 1989 г.

Да, Кирето бил, по христиански. Българската църква защо спи и не подава жалба? Въпросът беше риторичен ...

Аз ще се подготвям да правя 30 годишен помен на държавата друия месец

# 319
Това подхвърляне на наркотици го разследваха по-обстойно от Убийството на Огнян!!! JoyJoyJoy
Плюс мацката Бианка как старателно беше увила торбето с наркотика в хартийка, а после без ръкавици директно го пипна с ръце преди да го скрие. След това пристига полицаят по сигнал, директно го намира в скривалището и го прибира - как - отново без ръкавициии...
УжасТ, Марийке!

# 320

От тук нататъка “Както доди” купона да върви и без много очаквания!

Кот доди...

# 321
Това подхвърляне на наркотици го разследваха по-обстойно от Убийството на Огнян!!! JoyJoyJoy
Плюс мацката Бианка как старателно беше увила торбето с наркотика в хартийка, а после без ръкавици директно го пипна с ръце преди да го скрие. След това пристига полицаят по сигнал, директно го намира в скривалището и го прибира - как - отново без ръкавициии...
УжасТ, Марийке!

Това и на мен ми направи впечатление. Тия хора за отпечатъци очевидно не са чували  ooooh! Mr. Green

# 322
То и тиксото някъде се загуби, полицаят го отлепи с едно голямо парче тиксо, а мацката просто го притисна. Много комична история . Ресторанта много ретро и кич. Напомня ми на едни декори на студиото на "На кафе" пак дело на Гардеробиера на републиката. Калоян и Люба са хубава двойка Simple Smile
Снощи гледам и се усещам, че минава вече повече от половин час, а не съм превключила. А то било, защото не ни натресоха Велико мчн.Кера. Доста свежо беше без нея и Бонито. И аз като съфорумките го обърнах на комедия.
Абе Керича нали мразеше Бонка, защото дава на детето чипс и безалкохолно. Закуската му /от Кера/не беше ли готови банички и натур. сок
А от какво и защо бил умрял мъжа на Мария?

# 323
Чак сега изгледах серията, тук е на лице - ,, Всичко се връща"" . Който е много отворен в крайна сметка все някой му затваря устата/
И таака се въртим в омагьосания кръг.

# 324
Фототапетът от ресторанта е по-подходящ за дома на Бонка.
Пакетът с наркотика залепна за шкафа по магичен начин, а при обиска беше стабилно омотан в тиксо.
Маруся даде обяснения и разреши да ги запишат при все, че адвокатът я предупреди да не обелва и дума.

Лютаков ми харесва, нищо че е поостарял, понаедрял и пооплешивял. Wink От мъжете той и Плачков най-добре се справят според мен, макар че втория все още само мълчи и слухти. По-късно се надявам да се разгърне.

# 325
То и тиксото някъде се загуби, полицаят го отлепи с едно голямо парче тиксо, а мацката просто го притисна. Много комична история . Ресторанта много ретро и кич. Напомня ми на едни декори на студиото на "На кафе" пак дело на Гардеробиера на републиката. Калоян и Люба са хубава двойка Simple Smile
Снощи гледам и се усещам, че минава вече повече от половин час, а не съм превключила. А то било, защото не ни натресоха Велико мчн.Кера. Доста свежо беше без нея и Бонито. И аз като съфорумките го обърнах на комедия.
Абе Керича нали мразеше Бонка, защото дава на детето чипс и безалкохолно. Закуската му /от Кера/не беше ли готови банички и натур. сок
А от какво и защо бил умрял мъжа на Мария?

Хаха с тия банички ми стана смешно, пита вкусно ли е,  едно такова грижовно, ще рече е скокнала в 5 часа да му замеси и изпече мама нещо на детето.

# 326
На мен ми беше много смешна последната сцена, с Плачков. През цялото време се чудих ще е люби ли, ще я гърми ли, а той взе че я дрогира. И защо всички леки жени имат  сутиени с тези допълнителни ластици отпред на гърдите, това някакъв отличителен знак ли?

# 327
На мен ми се приспа по-време на полицейската акция и не можах да глидам повече.
 Много ми Ареса как снимваха ядИниту в чиниите, като в кулинарно шоО.
  Готвачът кой е?

# 328
На мен ми беше много смешна последната сцена, с Плачков. През цялото време се чудих ще е люби ли, ще я гърми ли, а той взе че я дрогира. И защо всички леки жени имат  сутиени с тези допълнителни ластици отпред на гърдите, това някакъв отличителен знак ли?

За да изглеждат по-големи , пищни и оформени.

А какво дадоха в трейлъра за серията довечера?
В нова ПЛей не ми излезе след края на снощната...

# 329
  • София
И защо всички леки жени имат  сутиени с тези допълнителни ластици отпред на гърдите, това някакъв отличителен знак ли?
Тъкмо се чудех от къде да си купя подобен. Joy Нямам поглед върху работното облекло на труженичките, но и не ми пука.

Общи условия

Активация на акаунт