Пътят на честта - тема 2

• 37 915
  • 817
  •   1
Отговори
# 510
5-6 епизода, ама за измеренията на сериала сигурно е било вчера, максимум оня ден. Joy

# 511

На мястото на сценаристите , бих се срамувала от този продукт...

То те от нашите писания няма да се засрамят, явно мазохистично продължаваме да гледаме. Но дано се засрамят от унищожителните писания за произведението им на Калин Сърменов. Някъде из нета го четох.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 15:48 от W

# 512

На мястото на сценаристите , бих се срамувала от този продукт...

То те от нашите писания няма да се засрамят, явно мазохистично гледаме. Но дано се засрамят от унищожителните писания за произведението им на Калин Сърменов. Някъде из нета го четох.
Къде, къде дайте линк Laughing
Отнонсно времевите понятия, от промото за следващата серия разбираме, че са минали 40 дни от смъртта на Оги и се връщаме в Царево, където ще видим мустакатия приятел и началника на полицията, който май нещо разследват след 40 дни и десетина серии.

# 513
Добре де, мамата в Канада с любовник, а не сваля халката. Не схващам...

# 514
  • тук, на мястото си
В промото казаха 40 дни.
Не си имал намерение да се преселваш, тръгваш ей така от нищото, отиваш на другия край, сама с дете, с 10 лв в портмонето  и за 40 дни си се уредила с работа, квартира и то каква, училище и всичко останало.
Ами то на човек да му се прииска да дойде да живее в София.

# 515
Кера и Калоян са от два различни свята. Колкото и да са честни, доблестни - хора на честта, никак не ми се струва да имат нещо общо, дори й да се влюбят един в друг.

То те от нашите писания няма да се засрамят, явно мазохистично продължаваме да гледаме.
Надявяме се да стане чудо. Все пак български сериал, млади актьори, нещо ново ....

# 516
Снощи забелязах между 2 сцени в БГ да дават панорама от Торонто.
Все едон комоютър им избира на рандом тия въвеждащи сценки Simple Smile 
Но и мен вече ме губят като зрител.

# 517
Така оплетоха нещата, че започнах да забравям и трябва да се напрягам, за да следя сюжетната линия и това вече ми е досадно.
 Отделно - така си набляга на дълъг монотонен и никакъв разговор, че започнах да си превъртам диалозите напред.
 Май, няма да издържа...

# 518
https://m.webcafe.bg/article/200856433 Това пускали ли сме го тук?

# 519
# 520
Да но отрицателните коментари са само тук, във Фб страницата на сериала само хвалебствия валят.

# 521
Така оплетоха нещата, че започнах да забравям и трябва да се напрягам, за да следя сюжетната линия и това вече ми е досадно.
 Отделно - така си набляга на дълъг монотонен и никакъв разговор, че започнах да си превъртам диалозите напред.
 Май, няма да издържа...
Мен управителката така ме дразни, като вземе да рецитира някакви наизустени сложни съставни изречения...За Бога, кой говори така в ежедневието? Отделно, че тази жена веднъж не се усмихна, стои като някаква надзирателка със строга и угрижена физиономия.

# 522
То те от нашите писания няма да се засрамят, явно мазохистично гледаме. Но дано се засрамят от унищожителните писания за произведението им на Калин Сърменов. Някъде из нета го четох.
Къде, къде дайте линк Laughing
https://www.marica.bg/kalin-syrmenov-udari-kolegite-si-ot-pytqt- … ticle-237140.html
Ами аз това намерих.

А този пък колко ми е противен, че няма накъде повече. Предпочитам цял ден да гледам Захариев, поне да оплакна окото,  отколкото на този арогантната физиономия.

# 523
  • София
Управителката ми е отвратителна, прилича на травестит. Рецитирането при нея е черешката на тортата.

В промото казаха 40 дни.
Не си имал намерение да се преселваш, тръгваш ей така от нищото, отиваш на другия край, сама с дете, с 10 лв в портмонето  и за 40 дни си се уредила с работа, квартира и то каква, училище и всичко останало.
Ами то на човек да му се прииска да дойде да живее в София.
Снощи точно за това се размислих. Една гарсониера в краен квартал е 500 лв. Отделно сметки и храна са около 800 лв, ако не са разточителни. Кера би трябвало да получава поне 2 бона заплата във ведомствената лафка. Доообре.

# 524
В предишни серии бях зърнала пиано в къщата на Бонка, но не бях сигурна.Е,снощи го видях добре. Кой ли е свирил? Представям си Бонка,с разпуснати коси да свири Шопен.

Общи условия

Активация на акаунт