Пътят на честта - тема 2

• 37 882
  • 817
  •   1
Отговори
# 525
Кера изнесе ли се от на Люлю квартирата?

# 526
В предишни серии бях зърнала пиано в къщата на Бонка, но не бях сигурна.Е,снощи го видях добре. Кой ли е свирил? Представям си Бонка,с разпуснати коси да свири Шопен. 

Е точно заради тези бисери  следя темата / сериала не чак толкова /.

# 527
Не, ще търси. Ама Люлю каза да е луксозна, да не е някоя дупка.
Ама те нали и предплата искат хазаите, а тя заплата още не е взела.
Не 2, а 4 бона трябва да взема минимум.

# 528
Да но отрицателните коментари са само тук, във Фб страницата на сериала само хвалебствия валят.
Защото ги трият. Във фен групата, пак във фейсбук, също се трият.

# 529
Кера си я представям в малка спретната къщурка (апартамент) мин 80кв, с кухня последен модел, хол южно изложение, голяма баня, детска стая, но евентуално тя да трябва да спи в хола или да има малка спалня, че да я съжалим. Заплатата на бариста(натискач на копче на кафе машина) в холдинга ще да е минимум 2000лв, но иначе пренебрегваме факта че чистачката в заведението на Честния взима под 500лв. Или на нея може би ѝ предоставят фирмено жилище и кола, че нали беше доволна. 😉През страшни перипетии ще мине сега Керето докато търси квартира, най-накрая сигурно ще се спре на някой затворен комплекс в Бояна като най-ужасен, далеч от центъра избор. 😁

# 530
Дано по бързо намери квартира,защото ще ни разходят десет серии минимум от Малашевци до Бояна.То брокери,хазаи ще падат в краката на Керчето,но тя ще върви по пътя на честта.Освен кафемашината и блендера поне от една серия ще се появи и фризер с труп.То и без това никой не ги търси.Аз така си мисля.След филма дават един много дълъг списък с хора,които са участвали в направата,поне те да бяха дали акъл за сценария.

# 531
Ох бе. Joy
Гледах интервю с М. Халваджиан още преди започването на сериала.
То бяха едни суперлативи, съспенс, очаквах минимум сериал, превъзхождащ най- малко "Дяволското гърло", да речем.
А пък то- треторазрядна боза.

# 532
  • София
Кера докато си търси квартира, сигурно минимум един хазяин ще се пробва да я изнасили, защото е твърде поразен от неземната й красота и излъчване на хладна ютия...

# 533
И аз това си мислех.😂100% ще я на приклещи някой, и легло ще има, и ключове. Чудна обстановка.

# 534
Eли, кой е този прекрасник на аватара ти? Напълни ми душата! Извинете ме за оф-а.

# 535
Добре де, мамата в Канада с любовник, а не сваля халката. Не схващам...

Имам чувството, че любовникът ще е любовница.

# 536
Добре де, мамата в Канада с любовник, а не сваля халката. Не схващам...

Имам чувството, че любовникът ще е любовница.

Дааааа...и аз само това повтарям: някоя свежа гимнастичка 😜

Никаква връзка с реалноста!
Ще цъфне в софия с дете, без кола, с работа едва от седмица ( и то не някоя сериозна работа с апетитни финанси) ,и ще тръгне сама да търси квартира!

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 20:18 от Serendipity*

# 537
Анелия не мога да я свържа нито с мъж, нито с жена.

# 538
Анелия не мога да я свържа нито с мъж, нито с жена.

JoyJoyJoy

Джендър!!!

# 539
Кера докато си търси квартира, сигурно минимум един хазяин ще се пробва да я изнасили, защото е твърде поразен от неземната й красота и излъчване на хладна ютия...
Тук-там и някой хазаин нещо ще я измами с депозит ли, капаро ли, какво се дава...

Ходих да хвърля едно око във фейса на страницата, верно едни суперлативи, супер сценарий, толкова заплетен...

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 20:52 от Нина*

Общи условия

Активация на акаунт