Нейно Величество, Бившата!

• 12 825
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мили момичета,
От дни наред кръстосвам анонимно форума, за да намеря тема в която да се позная, накрая се регистрирах за да си кажа болката и аз.
Това лято, в заведението в което работя започна работа мъж, който познавах от преди, но бегло.
Мъж-мечта. Умен, забавен, мил, чаровен, с чувство за хумор и ...прясно разделен Sad
Започнахме нещо като флирт, поне аз го тълкувах така, на работа и из социалната мрежа.
Подпитах и разбрах, че с приятелката му са имали три години бурна и голяма любов, дори има две татуировки правени заради нея. Не му е изневерила, разделили се заради караници.
Той напусна, но продължи да идва и аз бях убедена, че е заради мен, въпреки че е в отлични отношения с всички колеги. Всеки път, когато го канех на майтап, идваше.
Изненадахме го с подарък на рождения му ден в тях и видях, че все още всички нейни снимки са по стените на дома му.
Таях надежда, до онзи ден..
Бяхме го поканили с колежката да мине на по бира след работа. Той прие с удоволствие. Вечерта се очертаваше весела и забавна, до момента, в който един от приятелите му не публикува снимка във фейсбук, а тъй като Нейно Величество Бившата е все още приятелка с тях, веднага е видяла и му е поискала обяснение коя съм и имам ли общо с раздялата им. Вместо да я скастри, той тръгна да и се обяснява, че сме само приятели и да се кълне, че жена в живота му няма.. Sad Дори и праща снимки на тримата, да види че съм си тръгнала.
На примадоната това не и стигна и елегантно ме апострофира в коментарите под снимката. Очаквах той да и направи забележка, но той замълча.
Отделно ми стана мъчно, защото видях коя е.. хубава е..много Sad
Според приятелите ми, той го прави за да не се озлоби тя срещу мен, но ме гризе съмнение, че има още чувства към нея. Все още са си приятели във фейсбук, тя му пише, дори са излизали заедно.
Как мислите, дали не иска да я нарани, като я отреже грубо, или още има чувства към нея?
Разбира се, че има чувства, този мъж все още не е свободен.

# 121
С 1-2 изключения всички дотук са ти казали, че между тях нещата не са приключили и филмът е само в твоята глава. Това какво ти говори?
ПП Историята ти много ми прилича на историите на една приятелка, която предимно се забърква във филми с мъже с бивши. Даже като се замисля, за 11-те години в които я познавам, само 1 имаше без отношения с бившата. Нито една от тези истории не завърши добре за нея. И тя беше около 30, сега е около 40 и все така сама. Това ти го пиша, за да ти кажа да се концентрираш върху мъже без багаж. Млада си още, гледам пишеш грамотно. Най-хубавото е да си специален за човека до себе си, а не утеха след "голямата любов".

# 122
Започнах да подреждам пъзела.
Понеже наистина е много добър, помислих, че е възможно да не иска да я нарани повече, отколкото е наранена след раздялата. Един вид, жал му е, че страда за него...
Хем бях убедена в това, хем аз прекарвах много повече време с него, отколкото тя, нямаше я, беше преживяна, но ето, тя е отново тук.
Може би пък и да го обича.
Апропо, преди малко, във социалната мрежа е коментирала профилната ми снимка, че за нея е най-красивия. Той е отвърнал със сърца..едва ли, за да не се почувства пренебрегната Sad

# 123
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най- разумно е да изчакаш, но аз , ако съм наистина влюбена, бих се хвърлила с главата надолу, без да ме интересува от последиците за мен, за нея или за него. ... Но аз и никога не бих се допитвала до форум какво да правя.

# 124
  • Варна
Elizabeth, от една страна те съжалявам, от друга бих те приземила рязко. Тъпа ли си или си в роля, да върви интрига в темата? Какво общо имаш ти с тези хора, да създаваш романи по снимки? Сърцата са изрази на любов, не на съжаление. Питай го директно, да ти разясни, че си му и под френд зоната.

# 125
Започнах да подреждам пъзела.
Понеже наистина е много добър, помислих, че е възможно да не иска да я нарани повече, отколкото е наранена след раздялата. Един вид, жал му е, че страда за него...
Хем бях убедена в това, хем аз прекарвах много повече време с него, отколкото тя, нямаше я, беше преживяна, но ето, тя е отново тук.
Може би пък и да го обича.
Апропо, преди малко, във социалната мрежа е коментирала профилната ми снимка, че за нея е най-красивия. Той е отвърнал със сърца..едва ли, за да не се почувства пренебрегната Sad
Извинявай, аз нищо не разбрах.
Той какво общо има с профилната ти снимка ?

# 126
  • град-държава
Даски, ти ли си?😆

# 127

Аз като видях заглавието на темата реших, че е тя или който там списваше от него профил. 😂

# 128
  • София
И аз започнах да подреждам пъзела и да си обяснявам как е станал флирта.

# 129
  • Най-красивата страна
Явно човека разбира,че само да ти свирне и си готова.
Не е интересно така.
Недей да търсиш физически контакт,не се натискай.
И прекалено много внимание обръщаш на разни глупости във фб.

# 130
  • град-държава

Аз като видях заглавието на темата реших, че е тя или който там списваше от него профил. 😂
И аз така, обаче реших да 'и дам шанс, но след последния пост...😏

# 131
Явно човека разбира,че само да ти свирне и си готова.
Не е интересно така.
Недей да търсиш физически контакт,не се натискай.
И прекалено много внимание обръщаш на разни глупости във фб.

Мисля, че достатъчно изглупях.
Прави сте всички.
Наистина, четейки се, изглеждам нелепо. Дано не изглеждам и в неговите очи така.

# 132
Няма нищо лошо или срамно в това, че си се влюбила. Хора сме, влюбваме се. Просто не си забравяй главата през това време. Ако бях аз, щях да говоря с него, мен не ме е срам от чувствата ми + не мога да търпя дълго без да знам какво да очаквам.

# 133
Рано или късно всяка от нас изглупява. Успокоителното е, че има още 4 млрд. мъже - ако този не Твоят, ще се намери друг.

# 134
  Ако човек никога не изглупавее от любов, не е на добре.

Общи условия

Активация на акаунт