Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 73 385
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
хммммм, ами до преди 2-3 години се намираше на доста ниски цени, а след това изчезна съвсем. ОК, появил се е на едно-две места, но категорично твърдя, че е спрян.

# 556
Хаха с това Либре,аз ще чакам да се напълнят размените,да не стане като с Rawaa:))

# 557
Туко що си поръчах Olimpea intense от parafimo.bg, тестер, за 80.80 лева. Доволна съм Simple Smile

# 558
  • Пловдив
Съгласна съм за Libre 👌🏻 Непременно тествайте на кожа, на мен вчера показа голяма трайност на китката, но за съжаление не е от моите аромати😏

# 559
Цветинка, тестер или продукт с опаковка и колко мл. си взе?

# 560
Цветинка, тестер или продукт с опаковка и колко мл. си взе?

Тестер, 80 мл.

# 561
Тия от Нотино са ТОП направо от към намаления!!!
Нормално си е около 40лв!...

Преди месец го загледах, но се отказах да го вземам. Тогава беше 33 -34 лева. А екстрим еерсията около 48-49 лв. Ще видим следващата седмица, но както изглежда май черния петък ще е подигравка .

# 562
  • София
Олимпеа Интенс в Парфимо преди малко я гледах 68,50 лв. Аз я взех почти двойно в Сефора.

# 563
ESCENTUAL25 е кода за 25% намаление в ESCENTUAL.Важи  24часа.

# 564
А на Елинор Черният петък е другата седмица, така ли?

# 565
Олимпеа Интенс в Парфимо преди малко я гледах 68,50 лв. Аз я взех почти двойно в Сефора.

Да, но е 30 мл.

# 566
  • Бургас
имам мейл от Парфимо + безплатна доставка за суми над 99 лв
нищо интересно според мен
само ето този комплект ми хареса и е добре намален, но предвид разходите по подаръци и рожден ден на двете деца /едното преди, а другото след Коледа/ ще се въздържа

# 567
  • София

Да, но е 30 мл.
Повечето ми парфюми са по 30 мл., бързо губя интерес. По-рядко взимам 50 мл - само на най-любими аромати, като Хипнотичната отрова, Опиум и т.н. От 100 мл най-често взимам по-евтини, изпръсквам ги за парка, във фитнеса.

Направих поръчка в Парфимо, почти веднага ми звъннаха за потвърждение. Другата седмица в четвъртък трябва да са тук:
Мон Герлен 30 мл
Caesars Woman 100 мл (любопитна ми е тази евтинийка)
И това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Une-Histoire-de-F … suelle-46971.html

Последното заради пралината, напоследък искам само с карамел, пралини и ванилия да се увивам Blush

Общо 117 лв., доволна съм.

# 568
Таис, и аз нещо променям стратегията и мисленето. Wink
Големи разфасовки взимам на няколко all time favourites, точно като теб, а иначе ще взимам по-малки - 30-ки или 50-ци.

Ентусиасти, очаквам от вас активно да поствате линкове, кодове за отстъпки и инфо за предстоящия Черен петък, че нямам време да следя всичко. bouquet

# 569
  • на брега
Още една червена точка за Парфимо от мен.
Поръчах в понеделник, днес прибрах пакета.
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт