С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 701
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Deskatta, някои жени имат подобно отношение и към родните си деца. Колкото и да е непонятно студеното и отношение, няма да я промениш. А за детето подобни персони, с фасони са вредни. Дистанцирайте се.

# 151
  • София
Заслужава във ФБ под целувките да й припомниш какво е говорила за детето... Щом само там й е важно - чукни я по слабото място
Що не ограничиш виждането на твоите публикации, а най-добре да я разприятелиш.
При моята свеки са накичени 10 снимки на единия внук и 1-2 на другия - моя син. Ама аз не пращам нови, да помоли сина си, ако й е мерак за актуално фото.

# 152
  • Варна
Колко ли му е болно на сина й с такова отношение от нейна страна...

# 153
Ех, модерните ФБ баби...

# 154
Още не смятам да я блокирам, ама ако там направи само една грешна стъпка спрямо мен или детето, до там ще е с това, което вижда.

HighSpeed, сина й е достатъчно наранен, но е такъв, че никога няма да ми сподели. Сигурна съм, че не му е леко.

# 155
Аз, моята модерна ФБ свекърва, я бях блокирала, след като продължи да пише по стените на мои приятели...и по конкретно, след като си позволи да пише на стената на зъболекарката ми. Обаче, така изобщо нямах контрол, какво се публикува.....а жената е доста активна и за няколко лайка е способна да изтипоса цялото фемили, снимки от семейни събирания, интериор, естериор..... да информира кога сме на почивки и къде и пр., вкл. се оказа че има доста снимани мои кулинарни творения, които представя като свои. Та, я разблокирах и следя изкъсо. Предупредена е и вече не си позволява да пуска наши снимки и да подава информация за нас. но, горките ми зълва и племеници....те, определено нямат тайни от " тесния" ѝ приятелски кръг.
Не пиша редовно в тая тема, щото с въпросната свекърва, в момента ни дели океан растояние и 8 часа разлика...и това до голяма степен ми дава спокойствие и възможността да не се ядосвам, щото " тя си е такава". Във времето, когато ми се налагаше да живеем заедно, ми беше доста трудно. И, не- не сме живели ние при нея.

# 156
И аз да се запиша с моята свекърва, няма и 1 година от както ми е такава и вече не я понасям.... в началото се заблуждавах че е мила и добра, но уви змия под прикритие си е. ММ си я защитава естествено , но на мен ми кипва вече... живееш при нашите.Скори неговите родители купиха апартамент уж за "нас" ние си го оправихме (беше за основен ремонт) обзаведохме и до скоро аз нямах ключ за там , а тя имаше но нали все пак апартамента е на нейно име нормално .... "Вържи попа да е мирно селото " и най глупавият би се досетил защо на нейно име, а не на сина им хах ...злобее постоянно и постоянно се опитва да си налага мнението , скоро чакаме бебче , а тя не престава да казва защо не такава количка , защо не такава кошара ама такова легло .. писва ми не я понасям и най вече не понасям факта че сина й се държа ок с нея а на мен понякога повишава тон... сори за дългия пост но ми се искаше да пиша още и още за тая змия но май няма смисъл хаха

# 157
А защо трябва да и на името на сина й апартамента?
Дали са ви жилище, доста добър подарък. Ако не ви харесва, купувате си ваше и се изнасяте.

# 158
А ти влагала ли си средства в ремонти и тн подобрения на въпросното жилище? Ако имате брак и тя е решила да обезпечи сина си с апартамент, ми се вижда съвсем логично да не го пише на негово име, докато е женен. Да, може би леко тъпо от гледна точка на снахата, но в това отношение си е права. Тя иска да го подари на сина си. Simple Smile

# 159
Ремонта и обзавеждането сме си го платили изцяло ние , но тя не спираше да си дава мнението за това как да направим нещата и какви мебели да купим , въпреки че никой не й е искал мнението предвид факта от различието във вкусовете .....а за капак от както знае че чакаме момченце във всеки удобен момент не пропуска да каже че много е искала и се е надявала да е момиче , веднъж не каза каквото такова важното да е живо и здраво , като всеки нормален човек....което още повече ме натоварва
А ти влагала ли си средства в ремонти и тн подобрения на въпросното жилище? Ако имате брак и тя е решила да обезпечи сина си с апартамент, ми се вижда съвсем логично да не го пише на негово име, докато е женен. Да, може би леко тъпо от гледна точка на снахата, но в това отношение си е права. Тя иска да го подари на сина си. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 22:26 от pebals94

# 160
Е, как не си се сетила да й кажеш: Ти умри, пък ние тогава ще му мислим. А ако не умреш - да знаеш, че си ангажирана.

Щях да си изплюя чая Joy JoyJoy

# 161
Аз не качвам снимки на внуците, на синове, снаха и мои във фейсбук.
Пускала съм 1-2 пъти на внучетата  за часове в една тема, в която пишат приятелки   и бързо ги  изтрих.
Никой не ми е забранявал.  Мене  си ме е страх. Интернет не е безопасно място. И безопасно да  е, не е нужно всеки да знае за живота ни.

# 162
И аз не обичам да качвам, но дъщерята я снимат от участия, състезания и т.н. Не винаги можеш да останеш напълно анонимен. Дори и да не подпиша декларацията за съгласие за снимане в школата, от състезанията снимат и си качват по страниците. Там хората не ги вълнува, реклама им трябва. Примирих се с този факт.

# 163
Моята свеки хубаво, че не ползва фейсбук и за нея е клюкарник. Има само вайбър, там си пращаме снимки, другото - било то социални мрежи или форуми, за нея е "Интернета" 😀. Иначе, права е, че фб е един голям клюкарник.

# 164
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз да се запиша с моята свекърва, няма и 1 година от както ми е такава и вече не я понасям.... в началото се заблуждавах че е мила и добра, но уви змия под прикритие си е. ММ си я защитава естествено , но на мен ми кипва вече... живееш при нашите.Скори неговите родители купиха апартамент уж за "нас" ние си го оправихме (беше за основен ремонт) обзаведохме и до скоро аз нямах ключ за там , а тя имаше но нали все пак апартамента е на нейно име нормално .... "Вържи попа да е мирно селото " и най глупавият би се досетил защо на нейно име, а не на сина им хах ...злобее постоянно и постоянно се опитва да си налага мнението , скоро чакаме бебче , а тя не престава да казва защо не такава количка , защо не такава кошара ама такова легло .. писва ми не я понасям и най вече не понасям факта че сина й се държа ок с нея а на мен понякога повишава тон... сори за дългия пост но ми се искаше да пиша още и още за тая змия но май няма смисъл хаха

Имаш проблем с ТМ, не с със свекървата. Ще я защитава, нали му е купила жилище. Не е била длъжна, все пак, пълнолетен е, нали?

Общи условия

Активация на акаунт