С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 617
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
512,не съм,но изпитах задоволство Flushed
Нищо де,нека се оправи и да си извади изводи ако иска.Аз съм доволна от себеси,че не съм коравосърдечна гад.И да,всичко се връща момичета Blush

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:09 от duh4enceto

# 76
Дано. Искрено се надявам

# 77
  • Варна
Аз пък минавам да ви поздравя за атмосферата, която цари сега в тази тема!
 От дълго време не съм поглеждала тук, защото беше истински змиярник....
Ако някой посмее да се оплаче, биваше грубо порицаван и натикван в ъгъла.

И за да не е извън темата: И моята драма не е лесна 😜
Скоро се усетих,  че някак негласно с моя любим отлагаме формалното обвързване заради неговите родители.

Нямаме деца , но направо не ми се мисли как ще оцелея като имаме. Майка му е страшно зависима от синовете си. Тя не е работила, заради тях, и си е планувала , че като станатт мъже, ще се оженят и двамата ще живеят в апартамента на родителите си и тя ще им гледа снахите и децата....не може да отвикне от тази идея и често ми пише във вайбър как съм й объркала плановете.
Много досадна, с инфантилно поведение и много свободно време.
Аз, макар и психолог, не мога да си преглътна мислите когато тя започва да ме дъвче , а любимият ми някак си губи силите около нея и не успява да ме защити .....и затова избягвам всякакви контакти с нея.

Знам, че изглежда смешно, ала се убеждавам,  че като не съм официално със сина й , все някак мога да се измъкна от задължителното общуване.
 Празниците са ни най-голямото изпитание: двамата живеем в София , ала сме от един и същи град, в който се прибираме всеки по къщите си. Обикновено оставаме за около два дни , макар и на мен да ми се иска по-дълго.
За себе си съм наясно, че проблемът с общуването  е в мен , но засега не съм намерила време , а и основателна причина да се се уча на дипломация с тези странни хора ( баща му е не по -малко тежък) .

По-нагоре се чудехте на думата ялова...ехеееййй, аз съм такава в техните усти от третия месец, откакто сме заедно 😎 и изобщо не им е неудобно всеки път да коментират моите женски органи. Че и на комшиите си ме разправят 😝

Serendipity, за съжаление мъжа Ви не показва подкрепа и реална съпричастност и загриженост за вас. Дори и майката да е дистанцирана, неговото поведение и отношение как ще промените? Съгласен е родителите му да решат кога да имате дете.. ??

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 13:21 от Viviana91

# 78
Хахаха, това с пърженето на кюфтета до посред нощ ме разсмя. Със сигурност обаче е било кофти изживяване 😂
Нова година беше. Аз - млада булка. Ако ги направя плоски, идва ги прави обли. Правя го обли, идва иска ги плоски.

# 79
  • София
Как ли пък няма баш на НГ да й пържа до 11ч. вечерта кюфтета ?!?!?! Satisfied Мъж не е ли имало в картинката? Той ок ли е бил да си прекара новата година без жена си, понеже същата е навряна в кухнята, да пържи кюфтенца на мама му?! Някои жени сами не се ужавате, а искате свекървите да ви уважават - ами няма как да стане.

# 80
Нова година беше. Аз - млада булка. Ако ги направя плоски, идва ги прави обли. Правя го обли, идва иска ги плоски.

И не можа тихо и кротко да ѝ връчиш каймата и тигана – да си ги направи каквито ги иска?

# 81
# 82
  • София
Скъсах се да се смея с тия религиозни кърпички! И с на Ася ли беше свекървата.

Напомни ми на моята баба това лято. Дудне първо по телефона колко е ужасна другата ми баба (свекървата на майка ми) как си гледала филма, докато правнуците са й на гости, вместо да ги погледне. Веднъж годишно ги виждат и двете. И я питам "а ние сега като ти дойдем на гости, ще ни обърнеш ли внимание?" "Ами те децата ще си играят, аз ще си работя, ще ги поглеждам от време на време" 😂 Отидохме привечер, сготвихме, седнахме на масата вън да ядем, повикахме я и тя рече "почва ми филма сложИ ми вътре да ям!" 😂😂

# 83
Svee, много готина баба ти Simple Smile

И намерих едно готино кратко разказче по свекървенската тема. Мисля, че ще ви хареса.

https://www.jenatadnes.com/monolozi-na-v/onezi-obuvki/

# 84
Еха, и аз такива обувки ще искам;-)

# 85
Извод от разказчето: слушайте свекървите!  Имат опит.

# 86
  • при късмета
Опреш ли до мъж, на който майка му е по-наясно от теб с интимните му предпочитания, връщай ѝ го и дим да те няма

# 87
  • на брега на морето
Извод от разказчето: слушайте свекървите!  Имат опит.
Моята свекърва много деликатно и внимателно ме съветваше как да гледам бебето. И как се прави ориз на фурна Simple Smile. Но и нокти показваше, де. Понякога ми липсва пиенето на кафенце с нея, тя го правеше смесено с ръж, в 10 часа беше готово, пиехме и си приказвахме.

# 88
От моята свекърва съм получила този интимен съвет - мъжът и жената трябва да спят в едно легло. Там се решават всички проблеми.  Права беше. Колкото и да сме били сърдити през деня, креватът ни сдобряваше.

# 89
  • София
Къде и как да спят мъжът и жената е единствено тяхно решение. Що за нахална свекърва (в случая свекърва, но това се отнася за всеки, който си завира носа в чуждия интимен живот)?

П.П. Говоря за натрапените съвети, не за поисканите.

Общи условия

Активация на акаунт