💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 612
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 110
Да, когато багерист го нахапе куче, не го съобщават в сутрешния блок. Голяма завист, голямо нещо!

# 1 111
  • Другата България
Друго обаче ми направи впечатление, ако правилно съм разгадала нещата.
Значи има пост на Гичка към Георги "Благодаря за думите...или нещо подобно". newsm78 Whistling Георги с мили думи към Гичка??? Дето беше намсикваси и я натириха позорно като слаб участник? Вятърът бързо сменя посоката си....
В чата има и Веско, сега дали е същия Веско от славяните- 33uu и що дири в чата на прабългарите- 33uu.
Ако е той де. Разсъждавам си просто.

# 1 112
Стоян се оказа по- прост и от Георги. Що му трябваше да си отваря устата, не знам. То е мъка да му проследиш мисълта, пък ако схванеш идеят, ноправо си гений.  Йорго се изразява по- добре от него.
Марешка ми е страшно антипатична и й прави чест на Йоана как си й го каза в лицето, че всички интриги в племето тръгват от нея. Само се чуди с кого да сплетничи и интригантства, опитва се явно да направи коализия някаква,  но няма толкова акъл за това. Ясно й е, че при евентуални номинации тя ще е човекът, защото Амелия- Мира хитро се присламчва към групата.

# 1 113
И Томас, и Георгиус комуникират нормално, може би са свикнали, защото са в среди, в които общуването е важно. Даже Веселин се изразяваше добре във видеото на Томас.
Докато Георги и Стоян трурдно могат да оформят нормална мисъл, че да кажат нещо. А и на Георги не му се разбира.

# 1 114
Аз дадох Йорго за пример,  защото имам усещането, че бъргаския му е малко като чужд език. Имам предвид, че не го говори гладко като майчин. Имам такава приятелка, от смесен брак е, на която не й е говорено основно на бъргарски, а го е учила, както се учи чужд език. Та и той ми е малко така, сигурно защото говори бавно и имам чувството, че обмисля какво казва, но се изразява добре. Първоначалното ми мнение за него беше много лошо, но май ще се окаже пич.

# 1 115
Той до сега не е казал или направил нещо, което да дразни колкото проявите на мъжете прабългари и някои от траките. Ако накрая наистина има смс-си, може да го подкрепя, в зависимост от това кой ще е срещу него.

# 1 116
  • Sunshine state
И аз започвам да симпатизирам на Георгиус. А Марешка се оказа голямо разочарование. Не смятам, че интригантства чак толкова, колкото е груба и недодялана и това й изяде главата. Да, казва истини повечето пъти, но по начин, който е груб и настройва хората срещу нея.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 20:17 от Pupitka

# 1 117
Мен ме дразнеха малко събеседванията тип " Искрено и лично", ама явно в ролята си на тогавашен капитан на отбора се е опитвал да сплоти непознатите хора и да станат наистина отбор. Май му се получи. Освен това е умерен и не сме гледали ексцесии от него, като цяло от никой от мъжете в племето.
Прабългарите се оказаха разочарование, така е. Аз продължавам да симпатизирам на Пламен, никой не е идеален,  но и там има какво да се желае.

# 1 118
Някой знае ли какви точно са правилата? Как се събират племената, разпределят най-малобройното при останалите две? Плажът отпада ли от териториалните битки?

# 1 119
Правилата май ги нагласят на момента... като гледам номинациите - веднъж ги питат, веднъж ги оставят да се съветват всички кой да номинират, веднъж номинационните битки са само за номинираните, следващите пъти присъстват и отборите, отборът на плажа уж няма храна, но на едните им дадоха храна срещу почистване на пътека, изобщо ...
Предполагам, че като ги обединят ще почнат да гонят по двама-трима на седмица, че иначе половин година ще се номинират и гонят.

# 1 120
  • Буркина Фасо

Предполагам, че като ги обединят ще почнат да гонят по двама-трима на седмица, че иначе половин година ще се номинират и гонят.
колкото по-дълго време се гонят , толкова повече предавания ще има. това е пари  Laughing
все пак е ясно, че формата е приключил и колкото им е трябвало, толкова са изгонили.

# 1 121
  • София
По случайност ми се наложи да комуникирам с жители на Петрич и Разлог. Една дума не им разбирах. Къде са ходили на училище, как са завършили, къде са живяли идея си нямам. Шачи, костени, бърливи Flushed никога не бях чувала такива бг думи. Започнах записки да си водя и мой речник, че иначе разговор не мога да поведа.
Off topic, но какво значат тези две, не ги откривам в нито един жаргонен 'речник'?

# 1 122
А аз и бърливи не знам какво означава...

# 1 123
И аз не знам, ама шачи ми звучи като шепи? Баба казваше "шаки" - шепи. Костени - кестени? Бърливи си го обяснявям като нещо дефектни, или нещо такова. 😀

# 1 124
Или бъбриви? ...

Общи условия

Активация на акаунт