💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 599
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 15
Траките май още не са помирисвали резиденцията или греша?

# 16
Онзи кренвирш хептен ще подивее, ако прабългарите отидат на плажа. Всички бесове ще се стоварят на главите на другите и основно жените, защото той, естествено, е най-велик и се опитват да го прецакат. Ще го обяви за саботаж, ще фучи и ще беснее, и нервно ще подръпва топки...

# 17
Бих оставила всички племена на плажа, ама да оцеляват реално. А не да им подават вафлички, а те после да си ги крият под дюшеците. Иска ми се по-скоро да ги обединят и малко да се поразмърдат.

# 18
Ние не знаем ще има ли обединение! Но то какво ли знаем за правилата в този формат...

# 19
  • София
В чуждите формати има обединение - т.е. трябва и в бг варианта да има.
Не знам, предполагам.

# 20
  • Испания
И във видеото на Томас се показва Роберта и самият Томас казва: "Дебелият гъз!".

Илиан: "Как дебел гъз? Момичето е много здраво".

Томас: "Много е здраво".

И Томас е като Юлиян, но по-лошо - не във формата, а вече навън прави подобен коментар. Отврат!

# 21
И във видеото на Томас се показва Роберта и самият Томас казва: "Дебелият гъз!".

Илиан: "Как дебел гъз? Момичето е много здраво".

Томас: "Много е здраво".

И Томас е като Юлиян, но по-лошо - не във формата, а вече навън прави подобен коментар. Отврат!
Нее, те гледаха видеото в което Юлиан коментираше Роберта и Илиян каза квоо и Томас повтори това което е чул да казва Юлиан.

# 22
За да каже Гичка, че иска Роберта да спечели, може би има инфо кога е излязла от формата

# 23
  • Sunshine state
Илиян хубаво ни е чел, да си знае, че няма да ни липсва. 😂 
Аз пък искам всички да си стоят по местата. Съвсем ще стане ясно, че славяните не карат на молитви на тоя плаж.

# 24
Амелия е изкачвала Черни връх с децата и, Веселин и Гироса видях и сторито ;
https://www.instagram.com/stories/amelia_markova/

# 25
  • София
Както са в момента, "племената" показват най-лошото от себе си. И по тази причина предпочитам да не се разместват много-много. Максимумът ми е траките и прабългарите да си сменят местата. Славяните да си стоят на плажа. Отива им.

# 26
  • Варна
И аз гласувах за Славяните, но като гледам Венца как реве, май ще се връщат те на плажа...

# 27
И аз гласувах за прабългарите - повечето са сексисти, не ги подкрепям. То не че останалите са много по-добри, но нали трябва да избера някого.

Скрит текст:
Снощи гледах за Грета в 120 минути - обсъждаха се някакви глупости за култ. Колкото и да е опитват да я изкарат психично болна, на мен тя ми изглежда нормална. Докато не видя да се държи като луда, няма да го повярвам. Това, че говори с пресилен патос не е признак на психично заболяване - много хора, които се стремят да бъдат истински оратори, говорят така.
Не трябвало да се паникьосваме заради глобалното затопляне... Добре, аз не се паникьосвам - на 30-ти септември, сутринта, си седя на отворен прозорец и по къс ръкав. Гърците и австралийците да му мислят.

# 28
  • София
Искам и трите племена да ходят на плажа. Иначе гласувах за славяните да си останат там, все още са ми най-противното племе. Амелия има много противни снимки, то гъз, то изплезен език, снимки по бельо. Не ми харесва. Май е време траките да отидат в резиденцията, да хапнат вафли на спокойствие.

Благодаря за темата!

# 29
  • Варна
Прабългарите сякаш добре се представят като отбор при битките и поне в моите очи не заслужават на плажа да ходят, но заради една конкретна единица в редиците ми се ще именно те да са в най-лошите условия. Любопитна съм просто дали по същия начин се философства и се анализират недостатъците на жените не върху шезлонг, а върху пясък, който ти се навира из всичките ти дупки. И пак заради мои лични симпатии траките заради близначките ми се ще да поухолстват малко, слънчеви и весели са ми тези момичета, явно и адаптивни, нещо не помня веднъж да са измрънкали за нещо, хем са кокетки, хем се справят където и да ги пратиш и не рИвЪт. Иначе траките хич, ама хич не заслужават като племе. Много са разединени и постоянно се джафкат за нещо, имат си вътрешноплеменна борба повече от явна. Нямам време много задълбочено да гледам формата, но Александър доста лошо впечатление ми прави дотук. Той решава кой да гонят, как да гонят, престори се на една от игрите, че не може да стреля с топка в баскетболен кош само и само тоя, който не му е удобен да може да отиде на елиминационна битка, че и по време на битката съвсем искрено си подкрепяше дуелиста на противниковото племе. Ами грозно ми е такова поведение, може да си има неговите си мотиви, обяснения, може да е било за добро, но на мен си ми остава грозно и толкоЗ!

Общи условия

Активация на акаунт