💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 607
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Колкото и да влизаш в роля, такова поведение е абсолютно недопустимо, айде сега.
И аз като гладувам ми идва много енергия след около 2-3 дни, направо мога и стените у нас да обходя. Не че тези от предаването гладуват, де.

# 46
  • София
Тоз Томас много активен нещо. Явно компенсира за тихия фронт в самото реалити, защото досега не съм видял нищо от него в игрите, а и не само. Той и Март са най-големите разочарование. Особено плувеца.

# 47
  • ВАРНА
Хъх -  Станa ясно че Томас много активно чете темата!
  Да вземе и  да пропише!  
 Ама май трябва някой да го провокира!

# 48
  • Sunshine state
Томас, я кажи каква ви беше дневната дажба храна на "самотния" плаж? Вижда се, че ядете, ама какво и колко? Той може и да се включи като познат на някого от формата, знаем ли...

# 49
Бихте ли дали линк към клипа на Гришо уона би

# 50
  • София
Томас да каже днес кое племе ще спечели? Mr. Green

# 51
  • ВАРНА

Пишеш в ютуб  на потребители  Томас Настидис и ще ти излязат всичките му видеа. 

Откакто са приключили снимките на плажа на 15 септември  - почти всеки ден Томас пуска видеа - интервюта със съотборници в ютуб блога си. 
В последния си блог  именно коментира  темата за игрите в бг.мама.

# 52
Пишеш в ютуб  на потребители  Томас Настидис...
НаЦидис Hands V

# 53
Как не е Нарцидис, не знам..
Мерси!:))

# 54
  • ВАРНА
Най-интересното е че е роден в Берлин - говори перфектен български без акцент от друга държава и фамилията му е гръцка! 
- пълен уникат!

# 55
Здравейте😊
Благодаря за темата🌻
Март и мен ме разочарова, очаквах повече сякаш от него.
Може ли някой да кратко  да каже как се стигна до номинацията на Илиян? Търсих да видя в предишните епизоди защо точно той, ама не разбрах?  И за вафлите, разбрах, че скришно са ги изяли,  а санкции ще има ли?
Благодаря🌻😊

# 56
  • Варна
С много труд и добра школовка българите много успешно овладяват изчистен от дразнещ и натъртващ диалект немски език както и обратното - и германците чудесно се справят с българския. И двата езика са с "твърдо", отчетливо звучене. На нас ни е зор да им овладеем умлаутите там онези особени гласни звуци, за тях е зор същинското РЪ, както и ХЪ, когато след него идва съгласна. Ей.... голям зор беше да ги науча как да се обръщат към мен. Зор им беше едно нищо и никакво Христина да произнесат, Крищина ли не бях, Кристина ли, Хлищина ли. Grinning Голям смях, но като им обясниш коя съгласна къде точно да се опитат да произведат, дали с езика на небцето, дали от гърлото или с полуотворена уста и стават работите. Научиха ме как се казвам и се обръщаха към мен сякаш родната ми майка ми говори. Върнах жеста естествено и овладях всичките им техни изчанчени звуци и много си се радвахме взаимно как два съвсем различни езика могат до такава завидна форма да се изчистят от паразитни някакви звучета и акцентчета. Бай германец и българите го умеем тези прескачания от стил в стил, виж това руснак, китаец, индиец или французин да накараш чисто българско произношение да ти изкара е просто кауза предварително загубена. Grinning

# 57
  • Испания

Не чете тук Томас, а Илиан.

# 58
Сега и аз го гледам - мисля, че Томас се подигра на начина на изразяване на Юлиян, а не че искаше да обиди Роберта.

# 59
  • Другата България
Пренасям си отговора, че го написах и после видях линка за нова тема.
Аз писах, и пак ще напиша-за външност и красота, в естествените условия, в които /уж/ са Wink, близначките изглеждат най-добре. В лице, коса, тяло, всичко.
Ами те гримирани са направо истински красавици!
Скрит текст:
А Амелия да не би да не е красива?
https://www.instagram.com/p/By28dJtjsBo/?igshid=lp1btcozqdx2
Благодаря и аз за темата! 🌺
Гримирани са много красиви, аз във фейса им разглеждах профила-разбира се, един общ. Laughing
Понеже ставаше въпрос за естествена красота, затова изкоментирах, че и естествени, без грим са много красиви жени. Макиажът пречи на това да се види именно истинското.
Докато за Амелия не мога да кажа същото. В предаването тя е постоянно намазана, поне на мен така ми изглежда. Изкуствена ми стои някак, а на снимките, на които съм попадала в нета с тези джучки тип Николета, премрежен поглед и отново много грим...ами не ми харесва. Peace
Роберта тренира, тя не е дебела, а набита. И не е много висока, което създава впечатление за дебелина. Много грозен коментар, отново от мъж. Томас, Юлиян...не знам, на мен и за мен Томас ми е като абсолютна мишка, мълчи, спотайва се, гласът не сме му чули сакън да не си развали мнението някой за него. Не харесвам такива хора аз. Март същото разочарование. Но пък стратегически може би правилно.

Общи условия

Активация на акаунт