💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 058
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 795
# 796
  • София

Игри на волята: България (03.10.2019)

Епизод: 20

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ
,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 797
# 798
  • Испания
Марешка с този каруцарски език си мисли, че е много извисена. Срам ме е да чета писанията ѝ. Нищо по-различно от Георги.

# 799
  • Берлин
Чета ви от самото начало. Не съм писала,но не мога да се въздържа. На какво се основават симпатиите ви към Пламен? До вчера основно симпатии към него видях. Защо?

# 800
  • Sunshine state
Ииих, умря си на яда тоя Георги, а онова същество Стоян окрилен и той надава вой. До вчера не го и забелязвахме.
Спойлер!!!
Скрит текст:
Дано е верен!!

# 801
Какъв интелектуалСКИ разговор /както би казал логистика Стоенчо/ - единия моли за услуга и после обръща палачинката, като не му се получава, другата отговаря: ама аз пък имам повече последователи от теб, не се отваряй ахахахах! Двамата интелектуалци!
В същото време явно при Боянчето му е минал номера /и как няма/. Кога беше, тези дни за пръв път и’ попаднах на профила и в стори имаше снимката на Стоян /явно по негова молба/ Grinning

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 03:36 от VanillaPumpkin

# 802
  • Варна
А нужно ли е постоянно, непрестанно и с всички да се водят сериозни разговори?
Може би не,но си мисля,че след една определена възраст тези разговори
чисто процентово би следвАло да са доста по-малко от сериозните,
ако разбира се нямаш нищо против.

Аз пък мога да запитам нужно ли е постоянно,непрестанно и с всички да се водят
пишман "шегаджийски" разговори?Особено на възраст когато отдавна не си тинейджър? Sick ooooh!
Да се фалим с ПИЯНДУРСТВАНЕ на 30 годишна възраст и т.н.
Както казах такива с лопата да ги ринеш....
Този от кърджали ли беше или от разград? Crazy

Какво имам или нямам против няма никакво значение. Аз отдавна съм минала 30 и не предпочитам да съм заобиколена от бастуни, без грам чувство за хумор. Чисто процентово. Хора разни...

# 803
Естествено, че подкрепям Атанас. За мен хората като Георги нямат място на тази планета - да вървят в Луната (вътре, да не ги виждаме).

Стоян също е хем инфантилен, хем тъп.

# 804
  • Варна
Много жалко млади и хубави момчета, а така фатално прости.
Жалко, че и мозъците им не са толкова релефни, колкото телата им.

То си има чисто медицинско и нАучно обяснение И за това. Спрете да се чудите защо "нацепените батки" обикновено леко простеят. Нужните хранителни вещества, които човек може да погълне само чрез храна, без добавки, химии, хапчета и друг вид допингиране ги изяжда мускулната маса и за мозъчето нищо не остава. Не заради свръх активност, градене на мускули или други фикс идеи се докарах до магнезиев дефицит, та знам много добре с главата ми какво се случваше. Да тръгнеш ти до кварталното магазинче за две неща и едното пътьом да забравиш какво беше, карай ме ти пъзели да редя или ребуси да ти решавам... Хм... знайш га ша стане!? Grinning

Пак по повод изваяните мистър мускул бях писала в конкурентния формат и ще си позволя да си пренеса мнението и тук, понеже мисля, че е по темата и е засягана доста често и тук - "Хубав, здрав, прав, млад човек... пък що така се излага...?" Ето що:
Цитат
Мускулната маса не ти е нито механична машина, която веднъж само да трябва да монтираш или тунинговаш и Айде Готово! да ти заработи, нито пък ти е робиня. Колкото ти дава толкова си и иска ежедневно не, ами ежеминутно даже. Едно е да изхранваш пинчер, съвсем друго ротвайлер ако искаш постоянно да ти джафкат и да въртят опашка. Една истинска ненаситна ламя си е отгледал Тишо под кожата и ако не действа стратегически за напред ще пати много. Битките са тежки, дълги, уморителни и почти винаги са нужни и координация, и концентрация, и логическо мислене, и памет - все неща, за които мозъчето отговаря. Всичките ти запаси като ги глънте тоя титаничен мускул и ставаш безмозъчен едва ли не. Ориентирам се по коментарите ви, ще изгледам епизода след малко, но не бих се изненадала подозренията ми съвсем вярни да се окажат. От един момент сякаш неадекватен - досущ като муха без глава е станал, нали?

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 08:01 от Spirit Crusher

# 805
Добро утро, момичета (и момчета ако има).
Не можах да гледам снощи, но ви чета, че са номинирали очаквано Наско!
Безсрамници! Толкова му стискам палци!!!! Тази вечер ли ще бъде играта на дуел? (Ако вали ще го гледам)! 😄😋

# 806
Мен само леко ме гложди чувството, че нещо съм пропуснала, а реално не съм. Вероятно е от монтажа, но Юлиян и Георги си бяха комбина, бяха на едно мнение за жените, тормозеха ги и изведнъж Юлиян номинира Георги, ще пази Роберта, контактува с Венцислава, ясно че е стратегия, но чисто времово в епизодите промяната е много рязка. Все едно ляга един, става друг.
Искам Наско да бие Георги и Гастонови да се побъркат. А, и за зрителите ще е готино най-слабият играч да бие най-силния, може някой да се сети, че и горният мускул има нужда от тренировка.

# 807
  • София
Надявам се Наско да спечели. Изглежда, че няма шанс, но се надявам да се извъртят нещата и да натрие носа на противните Гастонови. Георги не искам и да го споменавам, дано за последно го видим тази вечер. Прабългарите ще го закъсат с бройката, но ще се оправят.
Много ми е интересно как отпадналите участници така свободно коментират в социалните мрежи кой ще отпадне. Нали са подписали договори, да ги санкционира Тупарев, това е недопустимо.

# 808
Може би Юлиян никога не е искал открит конфликт. Наричаше Роберта и Гичка с разни имена, но зад гърба им, а пред тях твърдеше, че бил загрижен за племето. Докато Георги премина към открито нападение.

# 809
Георги сигурно още като е видял Наско на терена и се е почувствал хем победител, хем се е скофтил, че е срещу "слаб" противник. Наско се видя, че не е такъв - много плямпа, но май заради него лично няма загубена игра. Както и да е. Исках да кажа, че заради огромното его на Георги, че е "силен" играч, ще изпитам душевен оргазъм Атанас да го победи. Заслужава си да се видят тогава физиономиите на всички Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт