💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 042
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 825
Не каза такова нещо. Не беше във връзка с днешния двубой.

# 826
Пфу, тъкмо се зарадвах Grinning

# 827
  • София
Напротив, Ваня направо изплю камъчето, казвайки, че вчера е имал среща с Георги. Не е трудно да събереш две и две. Пиша го без спойлер, тъй като и тези, които не гледат шоуто, вече разбраха кой ще е победител довечера. Не знам за друго предаване, за което така спокойно да изтича информация. Това не е нормално, не е професионално.

# 828
А защо да няма среща, играта е свършила, всички са навън. Можеш да срещнеш всеки един от тях. Той не каза, че се срещнал с отпадналия от двубоя, а че се е срещнал с Георги, който е един от участниците в тазвечершния двубой.
А тук понеже вече имаше няколко твърдения, че Наско печели и Гошо отпада, подсъзнателно приемате това за подсказка.

# 829
Ваня Джаферович май малко се е отплеснал днес в  "На кафе"  и е казал кой печели Laughing
Скрит текст:
"Наско печели."
На финала на цялата игра ли?

# 830
Хаха, не. Но ето, някой пък така може да го разбере. Това са думи в контекст и ако не знаеш за кой точно контекст става въпрос, може да ги интерпретираш както ти харесва и си го представяш.

# 831
  • София
А защо да няма среща, играта е свършила, всички са навън. Можеш да срещнеш всеки един от тях.
Да, съвсем случайно се е срещнал с Георги, който е един от двамата потенциални участници в тазвечерното коментарно студио. Grinning Така или иначе довечера ще стане ясно.

# 832
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Напротив, Ваня направо изплю камъчето, казвайки, че вчера е имал среща с Георги. Не е трудно да събереш две и две.
Тонка, снимките на играта са свършили в средата на септември.  Peace

# 833
Който и да победи, все ще е жестоко шоу. Все пак и двамата са професионалисти: спортис vs спиртист!

# 834
Засега приемаме, че нищо не знаем  Wink Wink Wink

# 835
А защо да няма среща, играта е свършила, всички са навън. Можеш да срещнеш всеки един от тях.
Да, съвсем случайно се е срещнал с Георги, който е един от двамата потенциални участници в тазвечерното коментарно студио. Grinning Така или иначе довечера ще стане ясно.
Ако се беше срещнал с Наско в качеството му на победител, но ние не знаем, че е такъв, пак щеше да прозвучи така. Само, ако обаче преди това тук беше споделено няколко пъти инфо от Фейса, че Наско губи, както ни напълниха с инфо, че Гошо губи.
Просто знаем резултата от двубоя, затова не прави впечатление и си мислим, че е издал резултата. Wink

Както и да е, дето казва Dream Team, за сега приемаме, че нищо не знаем.

# 836
  • София
Напротив, Ваня направо изплю камъчето, казвайки, че вчера е имал среща с Георги. Не е трудно да събереш две и две.
Тонка, снимките на играта са свършили в средата на септември.  Peace
Да, знам. Но не разбирам връзката, в която ми го казваш. Ваня е можел вчера да се срещне с всеки един от участниците, но се е срещнал именно с Георги. И моята интерпретация е, че го е направил във връзка с коментарното студио, което е довечера на живо, и в което може би ще участва Георги.

# 837
  • София
Гледам чат-пат, ама никакво желание да коментирам.

# 838
Гледам чат-пат, ама никакво желание да коментирам.
Joy
Мерси, че ни информира!

# 839
Аз не съм сигурна, че коментарното студио е на живо. Предполагам, че вчера е бил записът и тогава Ваня и Милков са си говорили с Георги.

Общи условия

Активация на акаунт