💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 061
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 720
Защо не са всички с ръкавици?
И "слабия" Наско какво направи, все едно държи връвчица на хвърчило! Не трепва!

# 721
  • София
Забележката на Роберта, всъщност, ѝ дойде отвътре, не беше преднамерена, нито изпълнена със злоба. Аз много се забавлявах на реакцията на Стоян. Не бих накарала целенасочено някой да се чувства неудобно, че е объркал значението на дума, но някои хора трябва да бъдат свалени на земята, ако са показали само лошо отношение. На Стоян трябваше да му бъде показано, че е прост. Те постоянно отправят забележки и подмятания към Роберта за това какво яде и тя им отговаря (т.е не е била без мнение дори когато нямаше подкрепата на Венцислава), но Стоян не можа да изтърпи и една "смешка".

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 23:49 от La Vikinga

# 722
Добринчо не спря да мрънка , те жените не се оплакват толкова ....

# 723
Добаа, Доба ако беше при прабългарите щеше да видиш, боли ме, там нямаш право да не можеш и да те боли, иначе крясъци, обиди 😰

# 724
Марешка гласа и не чухме. Държи си момичето. Онази скътавка певицата- тя да си ходи.

# 725
Бояна и Йоана пак се скатаха.

# 726
Добринчо не спря да мрънка , те жените не се оплакват толкова ....
Струва ми се, че той еднолично е решил да си спазва стратегията да загубят. Като мечок, пък орева света, а е и с ръкавици. Хич не мога да му повярвам.

Ми съотборниците им избраха да играят "слабите"звена, защото са по-силни от другите две кифли. И тия славяни не са много наясно със себе си, ама ще ги видим до къде ще стигнат.

# 727
Добата играе за саботаж. Някой да пусне спойлер, ако има ..много нерви много нещо 🤣

# 728
  • София
Колко ли тежи това гюлле? Тегава игра, особено на това слънце.

# 729
Ох и при славяните един физик-умник се изказа. Кой беше?
Май Веско.. ама то не му е за първи път Grinning
Помня един негов бисер от битката между Амелия и Гичка..

# 730

Да, аман. Ако евентуално загубят, те пак ще се измъкнат по терлици, а Амелия и Марешка ще са виновни. Иначе Март смята, че Бояна дава всичко от себе си, мдаа...

# 731
Жалко за Наско ...

# 732
Браво на славяните- след 2 седмици на плажа!

# 733
# 734
Как ще ги готвят тези яйца?
Наско изтърва, но по-скоро се отказа. Добри всеки момент също щеше да се откаже.

Общи условия

Активация на акаунт