💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 042
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 840
И друго се сетих за снощното предаване - дори и някой да не се беше усетил, че Траките ще загубят и, че Атанас ще е номиниран от думите на Александра "ти си номиниран", то вчера се постараха да ни го покажат още от преди състезанието. Може ли, така да ги сглобят кадрите, че в тях въобще да не попаднат Славяните и тяхната подготовка/заговор преди състезанието? Даваха ни само Траките и техния заговор и Прабългарите, които бяха "интересни" заради кавгите...

Към момента в анкетата са гласували 108 за Атанас и 13 за Георги - реално за Георги са 12, тъй като единия глас за него е моя, но ... по погрешка Grinning

# 841
Аз не съм сигурна, че коментарното студио е на живо. Предполагам, че вчера е бил записът и тогава Ваня и Милков са си говорили с Георги.
Ето в това вече има логика! Hands Plus1

Поправям се: и Тонка* е писала същото в един от постовете, в който обяснява убеждението си.
Съгласих се и с двете ви!

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 13:36 от Анонимен

# 842
  • ВАРНА
Новата визия на Маша - от  снощи от най-скъпия крайбрежен ресторант във Варна

Прави се на Адриана Лима.

# 843
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, знам. Но не разбирам връзката, в която ми го казваш. Ваня е можел вчера да се срещне с всеки един от участниците, но се е срещнал именно с Георги. И моята интерпретация е, че го е направил във връзка с коментарното студио, което е довечера на живо, и в което може би ще участва Георги.
Не съм гледала интервюто и не твърдя, че интрепретацията ти е грешна, особено ако срещата действително е била във връзка с коментарното студио, но няма как да сме сигурни в това. Довечера ще видим.

# 844
Новата визия на Маша - от  снощи от най-скъпия крайбрежен ресторант във Варна

Скрит текст:

Прави се на Адриана Лима.
Не мож, ги различи направо! Joy Адриана ли е, Анджелина ли е...

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 13:37 от Анонимен

# 845
  • София
Скрит текст:
Напротив, Ваня направо изплю камъчето, казвайки, че вчера е имал среща с Георги. Не е трудно да събереш две и две.
Тонка, снимките на играта са свършили в средата на септември.  Peace
Да, знам. Но не разбирам връзката, в която ми го казваш. Ваня е можел вчера да се срещне с всеки един от участниците, но се е срещнал именно с Георги. И моята интерпретация е, че го е направил във връзка с коментарното студио, което е довечера на живо, и в което може би ще участва Георги.
Точно това каза(изпусна) Ваня и двамата с Гала се усетиха и замазаха нещата. Вчера са снимали коментарното студио и там Георги е казал, че съжалява за нещата които бил казал.
Който иска, може да изгледа записа. На 12-та мин. Ваня в желанието си да защити Георги, не се усети...

# 846
Защо не са всички с ръкавици?
И "слабия" Наско какво направи, все едно държи връвчица на хвърчило! Не трепва!
А кой изтърва първи въжето?

# 847
Всъщност Радостина докато си опъваше ръцете отпусна въжето и гюлето удари леко яйцата. Това Наско го видя, каза "Край!" и пусна своя край на въжето. Радостина даже не разбра какво е станало /или се направи/.

# 848
Абсолютно се изтърва Джеферович и после се опита да замаже положението. Студиото е на запис

# 849
На мен ми се видя, че Радостина отпусна и се пукна яйце и тогава Наско хвърли въжето.

# 850
Той пусна първи въжето, когато гюллето опря и счупи яйце, защото няма смисъл да държи повече, а не го изпусна той.

# 851
Студиото може да е на живо, но да са имали предварителна среща. Ще видим довечера.

Наско, ако не беше хвърлил въжето, Алекс можеше и да не забележи...Wink

# 852
Е как няма да не забележи, като и "цък" се чу като се счупи яйцето!

# 853
Здравейте, според мен Александър леко отпусна въжето, докато гюлето беше ниско, а Наско видя и просто го пусна. Гледах го няколко пъти и се вижда как Александър мърда точно в този момент. Радостина действително се раздвижва в този момент, но ми се струва, че това не се отразява на въжето.

Иначе аз също мисля, че коментарното студио е на запис, по-рано днес имаше реклама с Алекс и гост-коментарите днес (Христина и Енджи). Предполагам, че няма да ги разходят само за едно 10-секундно видео. Вероятно е снимано преди/след самото студио.

Всъщност Радостина докато си опъваше ръцете отпусна въжето и гюлето удари леко яйцата. Това Наско го видя, каза "Край!" и пусна своя край на въжето. Радостина даже не разбра какво е станало /или се направи/.

# 854
Гледам сега Гастон Обама в "Стани богат"! Това е абсурд, хора... Не може да не знаеш Витиня на коя магистрала е!!! Просто не може, ако имаш 3 мозъчни клетки.
Ма чакай да го догледам. Лекинко така завоалирано каза за себе си, че е сред "най-добрите", хъх.
И като видя такава хубава жена(като приятелката му) с такъв бастун, се питам на тази какво ѝ има?!
Ахахаха, колко е хлъзгав и тук! Не е сигурен в себе си, не е ... и в Стани богат не е сигурен и в Игрите не е сигурен, всъщност очевидно и в живота не е сигурен!  И е страхлив.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 14:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт