💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 027
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Завиждам им на тези, които не са разбрали, защото от всякъде с тези обърквания и спойлери като този казал, онзи го познавал, тотално ни развалиха кефа от изненадата кой ще спечели довечера....
Язък, че от Нова горките така се бяха постарали да създадат грешно очакване Smiley

# 871
Сега си го пуснах. Не съм ги гледала от месеци. Патрашкова е по-зловеща от всякога. Блузонът на Гала е много грозен. Като бях малка (разбирайте, когато можех да ходя права под масата), майка ми носеше подобни.
Не е гаф на Ваня - гаф на Гала е - очевидно идеята е да обсъждат точно този епизод.

# 872
Те футболистите не блестят с особена ерудиция,така че хич не се учудвам.
И кво сега?Тоя гуспудинчу,който се казва "Ваня" hahaha понеже
вече е пенсиониран футболист, дай сега като пиявица да драпа неистово
за изява по всички възможни канали и предавания Sick
А игрите му в петък са толкова тъпи,че направо сменям канала.
Дано от Нова ТВ не си затворят едното очо,
надявам се,че си дават сметка какви кардинални гафове
прави пенсионираното футболистче и ДА ГО УВОЛНЯТ! Naughty
Да ходи да си търси друга работа.
(той едва ли има някакви умения де)
 newsm75 newsm28 newsm75

# 873
Казва се Ваня, защото е чужденец. Аз се казвам Петя, което за руснаците е мъжко име. Много "смешно".

# 874
За Наско съм на дуела, за съжаление си мисля, че противните Гастонови ще губят умишлено, докато го изгонят в крайна сметка. Адски отвратителна групичка са😝

# 875
Славяните (без Марешка). Този зад Бояна ли е годеникът ѝ?

Мъжката част от славяните

# 876
Само пред Йоана чаша с ракийка и цигара в ръка Bowtie
Този е годеникът, да.

# 877
  • София
Скрит текст:
Напротив, Ваня направо изплю камъчето, казвайки, че вчера е имал среща с Георги. Не е трудно да събереш две и две.
Тонка, снимките на играта са свършили в средата на септември.  Peace
Да, знам. Но не разбирам връзката, в която ми го казваш. Ваня е можел вчера да се срещне с всеки един от участниците, но се е срещнал именно с Георги. И моята интерпретация е, че го е направил във връзка с коментарното студио, което е довечера на живо, и в което може би ще участва Георги.
Точно това каза(изпусна) Ваня и двамата с Гала се усетиха и замазаха нещата. Вчера са снимали коментарното студио и там Георги е казал, че съжалява за нещата които бил казал.
Който иска, може да изгледа записа. На 12-та мин. Ваня в желанието си да защити Георги, не се усети...

ХАХАХАХА! Срещи...нали...такива...СРЕЩИ!

# 878
Коя е жената до Георгиус?

# 879
  • Варна
А по въпроса с пияндурските изцепки нищо не каза?Не коментираме това,
което не ни изнася?Ахааа ясно!
Бях длъжна ли? Хах... Не коментирам неща, които не съм чула/видяла.
Нали знаеш, че това е форум, а не личен чат?

# 880
Коя е жената до Георгиус?
Някаква от екипа, забравих ѝ името. Бяха се снимали и преди с нея с някакви благодарности и твърдението, че е страхотен човек.

# 881
Славяните май единствени успяха да станат наистина отбор и да не се карат помежду си. Че ще се номинират в един момент е ясно, но за разлика от другите племена, това не се изяжда отвътре непрекъснато. Браво, започвам да ги харесвам все повече.

# 882
В последния клип Томас е поканил Веско да коментират. Та виждайки кадри на които момичетата са в храстите да заговорничат и пак да се разправят, двамата се подсмихват. Мъжете нищо не знаели за тези планове, лежали си на плажа, а жените ходели в храстите и после се появявали при тях. Та това някак ги спасило от интригите. Явно са се успокоили страстите след като се спасиха от номинация и са се сплотили.

# 883
  • София
Добре бе хора колко пъти го писахме вече това? Всякакво издайническо инфо да се слага в спойлер.

Иначе аз лично съм шокиран от това което е станало и според мен от продукцията по някакъв начин са го прецакали Георги. Няма начин това да се случи в реала, абсурд. Явно са барнали нещо по шифъра, нещо въртяха там да получат явно някакви цифри или комбинация. Ясна е идеята, тикат се славяните напред и така. Да са живи и здрави всичките в това пародийно шоу.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 18:56 от Не се сърди, човече

# 884
Аз доколкото разбрах Димо Алексиев не се появил в На кафе и явно са запълвали дупки и Ваня се е шашнал и съответно издънил. Той ми е много симпатичен (за разлика от жена му), доста е съобразителен и се изненадвам, че е сгрешил така.
Иначе...за всички, които не разбраха, че НАСКО печели сигурно ще е голяма изненада.
Точно така, Димо не се появи в предаването, те се ошашавиха, трябваше да запълнят времето и явно в последния момент са извикали Ваня и Георги. Ваня явно не следи епизодите, защото всичко е заснето много по-отдавна и тотално се обърка, слушах го и не можах да повярвам, че ни казва кой е отпаднал.😂😂 Всички се направиха, че не забелязват гафа и нищо не казаха, както се направиха на ударени, че гостът го няма. Можеха поне да кажат нещо за него.

Общи условия

Активация на акаунт