💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 047
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро, момичета (и момчета ако има).
Няма. Всички са майки тук. 😁
Добро утро! ☕🙃

# 811
Юлиян проведе един разговор с Венцислава, която явно намира за най-близка там и усещайки, че Георги се е заял с нея и нещата отиват към сигурна нейна елиминация. Каза ѝ,че е разочарован от поведението на някои хора, без да визира имена и че иска да разчита на нея, ако нещо се случи. Т.е. направиха коалиция и негласно се разбраха кой да е следващият.
Според мен Юлиян реши да прати Георги , защото и от отпадането му и от връщането му е на кяр. Ако отпадне един силен противник по-малко, ако се върне, един силен мъж в отбора и по-големи шансове за победа.

# 812
Как ли го търпят колегите на машинния оператор ,да псува и да нервничи на работното си място?!Изобщо Георги не мога да си го представя ,застанал до машина и по цял ден да работи с нея  Grinning

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:27 от elpi

# 813
Не става ли дума за багер? Кой ще го чуе, ако псува вътре.

# 814
От формата затова са го взели, сам си е признал Гого, че не може да губи, а такива диваци-нерваци правят скандали заради това, тоест - рейтинг. Смятайте каква драма ще е довечера!
Скрит текст:

# 815
Честит ден на програмиста! За тези, които работим в сладурски офиси с мили колеги- мъже, държането на Георги е необичайно. Но за съжаление това е манталитетът на стотици хиляди мъже и момчета, които дори са мечтали да станат полицаи, ама са се татуирали прекалено много. За тях- както каза и Георги - физическото надмощие и сила са най- важни. Те не разбират и не оценяват наука, технологии, интелектуално развитие. Стандартът опира до яка кола на старо, плочки на корема, “натокани мацки”, маркови т шъртки и маратонки. До там светът свършва. Не ви ли прилича на Ричко. Необразовани, ограничени, нереализирани , подтисната млади хора, които могат само да сеят омраза и гнус. На пътя, в мола, в заведенията, на маса. Те ще възпроизведат сходни образи. Няма книга, която да са прочели, освен нещо за “саморазвитие”. Плаша се от логистиците!

# 816
Ееееее.... аман от сърдити пък хора ! Simple Smile Пише го и във фейсбук, и навсякъде... трия мнението и се извинявам ! Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 11:01 от she.wolf

# 817
Благодаря, че развали удоволствието на тези, които не искат да знаят предварително кой кога отпада. Аман от несъобразителни хора.

# 818
Привет ! Познавам Георги... (явно в друга светлина, колкото и странно да звучи Rolling Eyes) Тази седмица отпада. Smiling Imp

Това трябваше да го сложите в спойлер.

Отделно, щом го познаваш лично с какво си обясняваш грубиянското му поведение?

# 819
Това го пишеше по-напред в темата (снощи няколко души коментираха, че във Фб има такава информация), не мисля, че е голям спойлер.
Ще е интересно да се види Simple Smile

# 820
От формата затова са го взели, сам си е признал Гого, че не може да губи, а такива диваци-нерваци правят скандали заради това, тоест - рейтинг. Смятайте каква драма ще е довечера!
Скрит текст:

И трето Х - влизам да спечеля. Представям си как се е надъхвал и хвалил какъв е спортист и това е неговата игра. Влиза, мачка, гризе гърла и вени, но се връща с 200 бона!

За Добри мъчно ми става, момчето явно е наивно до степен дебилност, ще ме прощавате.
Но снощи се родиха бисер след бисер. И като се майтапеха с Роберта и Стоян, че ще имали хубави деца, а тя можела и да го бие от време на време. Satisfied

# 821
Аз отдавна съм минала 30 и не предпочитам да съм заобиколена от бастуни, без грам чувство за хумор. Чисто процентово. Хора разни...
Значи по тъз логика всеки, който не се вдетинява е бастун Sick ooooh!
Колко "забавно",колко "оригинално" на 30 години да си завираш*****тапи в ушите,
или да блъскаш тигани, когато някой ти говори Sick ooooh!
А по въпроса с пияндурските изцепки нищо не каза?Не коментираме това,
което не ни изнася?Ахааа ясно!
Аз все пак ще кажа(ако нямаш нищо против разбира се Laughing)че за мен някой на
30 години да ми се изтъква,че тренира НАЛИВАНЕ С РАКИЯ от 15 години е пълен********
Разни персони, разни идеали Sick
 newsm75 newsm75 newsm28

# 822
Стоян не е хубав, дано не са момичета децата, че ще приличат на баща си! 😂

# 823
Стоян не е хубав, дано не са момичета децата, че ще приличат на баща си! 😂
   Smiley Smiley
 Я като се окъпе как прилежно сресва мокра косица на една страна. Бе симпатяга е, но само да си мълчи  Satisfied

# 824
Ваня Джаферович май малко се е отплеснал днес в  "На кафе"  и е казал кой печели Laughing
Скрит текст:
"Наско печели."

Общи условия

Активация на акаунт