💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 584
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Другата България
Че никой не е казал, че ще решаваме ние.
Да се вземе предвид и зрителската нагласа, като компонент от общия сбор точки или там каквото било на победителя, не само СМС-ите да го определят. Нещо както при "Фермата". Така и така е побългарен форматът.
И поне аз не подценявам зрителя, манипулиран, манипулиран, колко да е манипулиран в над 40 епизода? И гласуването е накрая, когато вече всички са навън, разказват, споделят, коментират-видно от фейсове и други медии, опровергават информация, потвърждават друга?
Продукцията ако реши да манипулира с вид и естество на игрите е по-страшно за мен. Защото финалната игра винаги може да се нагоди и направи "ЗА" определен играч и "СРЕЩУ" опонента му. Разлика не виждам, поне аз.

# 1 096
  • София
Да се вземе предвид и зрителската нагласа, като компонент от общия сбор точки или там каквото било на победителя, не само СМС-ите да го определят. Нещо както при "Фермата". Така и така е побългарен форматът.
И аз съм за този вариант.  Peace Hug В нито един формат, който няма 24-часово излъчване, не могат да ни покажат всичко.

Юлиян какъвто и да е, каквито и дефицити да има във възпитанието, поне играе играта, това няма как да не му призная. Рискува и спечели. А битката снощи беше трагична - Атанас се влачеше едва-едва и се държеше сякаш прави с нежеление услуга на някого, докато Георги се изгуби в символите и гледаше като паднал от друга плането, докато се луташе нагоре-надолу.  Crazy
Яд ме е, че мъжете от прабългарите се оказаха кофти хора, с най-различни дефицити и огромно его, защото бяха най-силният отбор.

# 1 097
Щом са избрали Наско да участва, значи са преценили, че става  Peace

# 1 098
Наско има много добре развито логическо мислене. За мен е по-чудно защо са избрани Илиян, Анна-Мария и Бояна..

# 1 099
  • Другата България
newsm78 Ами аз никъде не съм изразила питане или друго чувство относно това защо "са избрали" Наско, които и да са те.
Коментирах защо самия Наско се е записал за участие в такъв формат.
Наско има много добре развито логическо мислене. За мен е по-чудно защо са избрани Илиян, Анна-Мария и Бояна..
Особено последните две, нали? Laughing

Да допиша нещо, за Наско, а и по принцип.
Наско е дразнител. Шумен, откровен, малко мързелив и предполагам това досажда в един момент. Плюс това не попадна в правилната коалиция. Затова и ще отпадне, защото ще е номиниран постоянно и все в един момент ще е навън. Докато и Ана-Мария, и Бояна се наместиха точно където трябва, пеят в общия хор, не създават проблеми, на игрите еднакво слаби и все отстрани, но през другото време си плетат кошницата. Едната не е лидер, другата е негласен такъв, но много точно, по женски прави така, че другия да остава с впечатлението за надмощие, взето решение и някакъв авторитет, а всъщност нещата се случват под нейно давление. Затова и такива участници стигат далеч в такива формати, колкото се може на по-късен етап отпадат, когато вече се изправят в директен двубой с по-силен такъв. Предвиждам такова развитие и с двете.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:00 от Merri_An

# 1 100
  • Sunshine state
Георги се затрудни с торбичките според мен, защото не се опитваше да ги развърже, а да ги разкъса. И аз вчера забелязах, че много се мота на тях и мъжът ми каза, че се опитвал да ги разкъса.

# 1 101
На Георги му попречи това че не може да се владее, не толкова глупостта. Не е толкова тъп, да не може да запомни няколко неща, че се връща 10 пъти... просто нервите, яростта.. нямаше спокойната увереност на мъж победител.
А Наско ме изнерви как мяташе ръце докато бяга.. както и че имаше такава преднина, но каза на подкрепящите го, че ако още веднъж изпусне топчето хвърлял всичко и се отказвал. И тогава Стоян каза ''давай Георги, той се е предал''.
Да се предадеш е най-тъпото... победи само защото Георги беше нервак.. но иначе безпроблем и Марешка щеше да го победи.

# 1 102
  • Sunshine state
И на мен това умишлено мотане на Наско не ми хареса.

# 1 103
Е, той Наско не е атлет.  За човек, който явно не спортува/ редовно/, представи се добре. Имаше и късмет,  че играта искаше и мисъл някаква да се вложи, а не само сила .

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:49 от Phenix

# 1 104
  • Другата България
С тази ярост, злоба, направо омраза дори, която беше събрал в себе си, ако играта беше само силова, само и единствено, Гошето щеше да отнесе Насето не на първо четене, а още в първа част на първа глава, в предговора Laughing.

# 1 105
Мда, щеше да си изкара на него вместо на Юлиян, който може да е говедо, обаче си изигра брилянтно картите. Жесток ход направи👌

# 1 106
  • Другата България
Мдаа, smile3521 newsm10 smile3501!
Както казах, с този ход определено ми се издигна в очите, много харесвам хора, които влагат мисъл в това, което правят, пък било то и на цената на това Х да се чувства наранен и предаден. Х го познава от един месец, я го види повече, я не, а 200 хилки са си 200 хилки.
Все пак това там е състезание, всеки е отишъл за едни пари, и ако самия Георги се беше сетил по-рано, че може И така да се играе - с логика и тактика, да го беше направил и той самия.

# 1 107
Естествено- това е игра, в която победителят е само един и всеки е отишъл за победа, а не да търси приятели. Ако се създадат приятелства- супер,  но в крайна сметка всеки играе за себе си. На Герги и това му изигра лоша шега, прие много лично номинацията си, все едно някой му беше обещал да го бута и пази до финала, вдигна много пара и в крайна сметка адреналина му дойде в повече. В някои случаи си трябва и трезва мисъл.

# 1 108
  • Испания
Всеки влиза сам и излиза сам. В игри, в които има една-единствена парична награда, няма приятелства, има интереси.

# 1 109
  • Другата България
Разбира се, че всичко е интерес.
Приятелствата може да си останат след играта с определени хора, но когато става въпрос за пари си гледаш интереса.

rotfImao rotfImbo Joy
https://show.blitz.bg/rialiti/skandal-mareshka-vadi-kirlivite-ri … t-igri-na-volyata
Вярно, жълтория, ама си заслужава да се забавлява малко с нея човек, има снимки на чатове в Инстаграм. Стоян моли Марешка да постне негова снимка, за да има и той последователи като нея. Марешка го отрязва. После си разменят "любезности" с Гошката. Изглежда, че въпреки всичко сега всяко племе си има чатове и си пишат и коментират, не се знае кой с кого и какво, а ние тук ги жалим и си вадим очите... Laughing

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 17:33 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт