Звездни компромати - Октомври'19

• 264 642
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Viena
Е, кво му е на Катрин Цанка Ирмис? 😁

# 1 681
Всъщност какво й е на името на Бианка-Димана...като гледам как навлизат такива с две имена,след години няма да ни прави впечатление.И мъжа й на Десито добре изглежда за годините си,в моето обкръжение има няколко такива двойки с такава разлика.
А бе както се казва...да са живи и здрави!🤪

# 1 682
Снимката на Деси с бебето ме умилява. Досега не съм харесала нито една нейна снимка, но бебето ми изглежда прекрасно, върна ми 11 години назад, когато родих дъщеря си, тя беше с такава черна коса.

# 1 683
Бианка-Димана ми звучи много по-поносимо от Агуая, Патрик Тихомиров или Матю Луканов. Или от любимата ми комбинация  Катрин Цанка Ирмис и Александър Ави Марин - деца на популярна съфорумка.
Ами... както казват - зад всяко глупаво име стои една щастлива баба. Понякога дори две 😂

# 1 684
От кога не сме виждали Бай Злати :

# 1 685
БоШке, тя верно ли така се е нашарила?

# 1 686
Много коса, много нещо.
Кажете коя е популярната съфорумка с изчанчените отрочески имена Simple Smile

# 1 687
Невена Виролан

# 1 688
Да бе да?!, наистина ли така са ????
Преди много я четях ама след време й изгубих следите /май/

# 1 689
Всъщност Невена Виролан живее във Франция, а там децата обикновено имат по няколко имена, като използват само първото, другите са единствено по документи, тъй че няма нищо странно. За тях са странни пък нашите презимена.

# 1 690
На мен Цонка-Пенка ми е супер благозвучно 😂 Ако имам трета дъщеря така ще я кръстя 💯

# 1 691
А момче Цон Пен?

# 1 692

Хахахахахаха ХахахХа 😂😂😂

# 1 693
Обаче кризата се усеща много силно в последните години. Замислих се, че по едно време всяка себеуважаваща се фръцла караше Бентли - Мария, Преслава, Николета Лозанова, Маги Вълчанова . А сега ... тишина .

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 21:48 от Анонимен

# 1 694
Много коса, много нещо.
Кажете коя е популярната съфорумка с изчанчените отрочески имена Simple Smile

Друго си е да си покажеш циците, защото кърмиш.

Общи условия

Активация на акаунт