Звездни компромати - Октомври'19

• 259 896
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 475
  • на село
Интересно, Вътова като представител на кое изкуство участва, не че и Пулев е в някое ...🤔

# 2 476
Не ги гледах, но според мен са поканили интересни лица, които не са свързани с политика, за да не се тълкува като предизборна агитация.
Славенчето си е по договор, естетсвено. Ето, сега и Деси от Преди обед е на диванчето.

# 2 477
Интересни лица, които не са сеързани с политика, че и с повече мозъчни гънки от поканените - бол!
Не знам кое е наложило точно тези да са там.
Деси Стоянова си е на мястото.

# 2 478
Е, сега и ти. Сетили се, поканили ги, приели. Можеше и някоя фолк звезда или плеймейтка да беше на екрана.

# 2 479
  • софия
Сега Майко мила ще бъдат, може да стане малко интересно. Със сигурност поне ще е забавно.

# 2 480

Ами защото изрично споменава, че е поставил условие да няма политическа агитация, та рекламната агенция може и да са му спестили тази подробност. Но, наистина много не му се разбира от обяснението какво е станало. Едва ли е толкова тъп и алчен, че да не предвиди и да не му пука какво ще последва.

Така е, бая шикалкави
но не мога да си представя, че не му е обяснено още в първия момент за какво събитие иде реч, при положение, че става дума за политическо събиране.
Сега разбирам и  че постът на Герб Самоков, който рекламира събитието е бил коригиран и в момента никъде не се вижда, че ще участва Ицо...

# 2 481
Лайк, ако четеш за Ицо Хазарта  и излгацията му през 2050- та

# 2 482
  • София
За разнообразие Андрея в Дубай

Скрит текст:

# 2 483
Чудни джуки е заформила...

# 2 484
  • Варна
Ох, няма ли кой да им направи забележка в тези комплекси, че така по интимни и задни части не се ляга на шалте? Отвратително!

# 2 485
# 2 486
Ако беше някоя друга с това виме напред ... ама нали е Диляна.

# 2 487
  Изобщо не ми е страхотна тази лека жена. Същия боклук е като стрина и онова чучело нло - то.

# 2 488
Ох, няма ли кой да им направи забележка в тези комплекси, че така по интимни и задни части не се ляга на шалте? Отвратително!

# 2 489
що не поканиха Антония да коментира, много ме кефи как не цепи басма никому

Общи условия

Активация на акаунт