Звездни компромати - Октомври'19

• 259 908
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 460
Русата Златка скоро ще размине черната Златка по мъжественост.

# 2 461
'Да вземеш парите на някой, който много държи да му изпееш колко нагъл и тъп е."

Щях да повярвам в това, ако го беше направил в центъра на София, Варна, Пловдив, Бургас. За малкото бедно градче, тази версия издиша.

# 2 462
Да беше пуснал снимка със среден пръст към плаката...ама, не...сведе глава и сви пачката в портмонето.

# 2 463
Оф, що са тия драми? И реват най-много тия, които управляваха с ГЕРБ. Не е ли едно и също? Или министерски пост в правителство на ГЕРБ е по-незабележимо от концерт на предизборен митинг?

# 2 464
Защото е грозно, затова е драмата.
100% звезден компромат.

# 2 465
Ама хубаво, факт! Компромат голям е. Ама вече става биг драма. А всъщност същинската драма е на друго място. А да го плюят същите измекяри (не визирам никой тук) ми е малко двулично и лицемерно. Което също може да мине за компромат.

# 2 466
Същинската драма няма място тук, темата е "Звездни компромати". Ицо Хазарта е голяма звезда, сгафи сериозно, в момента няма нищо по-интересно и затова се дъвче от сутринта. Никой зорлем не задържа темата за него - ако измекярите, за които намекваш са звезди - дай ги, ако не, също не са за тук.

# 2 467
Е най-големите звезди са! Simple Smile

# 2 468
  • София
Ама хубаво, факт! Компромат голям е. Ама вече става биг драма. А всъщност същинската драма е на друго място. А да го плюят същите измекяри (не визирам никой тук) ми е малко двулично и лицемерно. Което също може да мине за компромат.

О, да щях да се разплача над драмата на г-жа Цонева.
Много не му се разбира на изявлението на Ицо, но ако е бил подведен от рекламната агенция за характера на участието, щеше да е грозно да се изправи пред чакащите го хора и да им каже - Сори, браточки, ама няма да ви пея.

# 2 469
Няма шанс да не е знаел какво ще е събитието, със сигурност е подписал договор преди това.

# 2 470
Няма ли да се появи Радева с някоя грозна рокля 😂

# 2 471
  • София
Няма шанс да не е знаел какво ще е събитието, със сигурност е подписал договор преди това.
Ами защото изрично споменава, че е поставил условие да няма политическа агитация, та рекламната агенция може и да са му спестили тази подробност. Но, наистина много не му се разбира от обяснението какво е станало. Едва ли е толкова тъп и алчен, че да не предвиди и да не му пука какво ще последва.

# 2 472
  • София
Като приключите да нищите суперзвездата Ицо, моля извикайте ме. Joy

# 2 473
И за мен е безинтересен.

# 2 474
Тервел Пулев, Поли Генова и Славена Вътова бистрят политиката в Изборното студио на БТВ.
Каквито коменаторите, такава ни и политиката и журналистиката....
Толкова ли е капацитетът на водещите, че  са поканили точно тези събеседници.
Хора на изкуството били... ЖДБ!

Общи условия

Активация на акаунт