Звездни компромати - Октомври'19

• 260 005
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 445
  • софия
Ходя на протестите, ракия не пия, купих си билет за концерта в НДК, както и за предишни такива. Можеше ли да изкажа разочарование или обобщаващите на едро, коментиращи чуждото мнение, а не постъпки, търкащи клавиши и опитващи се да бъдат "забавно"-ехидни не позволяват?

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 08:23 от zvаnchе

# 2 446
  • град-държава
На какъв щат са певците и художниците!? Това да не е 85-а. Някои могат само да мечтаят, дори за част от парите, които изкарват разни пълни бездарници и не чак толкова, които са по участия през вечер. Точно Ицо не е от бездарните, но и той е "гладен", колкото Самоков е малко скромно селце с бедно население.

# 2 447
А, и дано не ми се обиди младата аудитория на Ицо Хазарта, обаче по мои странични наблюдения наистина младите, докъм 30-годишните, не са му кой знае какви фенове, имат си други идоли и любимци.

# 2 448
  • русе
Ани Владимирова навсякъде  я канят ,сега е по Нова тв😡

# 2 449
С патос, без патос - изложи се много Хазарта и това си е. Обяснението му, че не е агитирал и е пял за младежи от малък, беден град е просто разплакващо смешно.
В момента участва в предаване, канят го отвсякъде за участия, чудя се - полакоми се за още пари или нещо друго му е обещано?

На който му идва в повече, да не чете. Като стане дума за Тоца и аз се отегчавам, ма какво да правим.

# 2 450
Тоца не знам как пропусна да се кандидатира за кметица, много щеше да й отива Joy
Ицо явно си е направил целенасочен ход. Дали е добре премерен, не знам.

# 2 451
Че Тоца щеше да е по добра от пвоечето, поне има логичен и обоснован изказ и съм сигурна, че няма да подписва всичко дето герберите и кажат, защото поне познава законите и може да изгърми накрая тя, като онова момиче от Пазарджик , секретарката на кмета, дето го застреляха пред дома му, едва ли то е обирало парите на хората.

https://www.instagram.com/p/B4GMnVLHkfl/?utm_source=ig_web_copy_link Мила и дъщеричка копие

# 2 452
Като чета за Ицо и се сещам за един виц :
Младо семейство на гости при родителите на момчето. По едно време на снахата много ѝ се допръцкало. За да прикрие шума се закашляла и си пуснала "душичката". Свекърът се обърнал към нея и казал: " Снахичке, на звук го докара, ама не  можа да скриеш миризмата".

Че и с Хазарта  и обяснението му така. На звук го докара, ама някак се усети миризмата.  Grinning

# 2 453
Направо си се разсмърдя. И по добре да не беше писал обяснението, че стана като фекалии във вентилатор.

# 2 454
Без обяснението наистина щеше да е по-добре, е не както сега да го питат дали на балотажа ще пее за ДПС без да агитира.

# 2 455
Ицеее, запри се, че нагарча вече. И чат пат поглеждай назад - я да видиш пред кой плакат пееш, я да си припомниш откога и защо го правиш.

# 2 456
  • Mediterraneo
Аз пък ще си позволя да цитирам моя любима съфорумка, цитатът е от ФБ-  "Ицо Хазарта има страшно чувство за хумор. Да вземеш парите на някой, който много държи да му изпееш колко нагъл и тъп е. Няма друг като него". И с това се изчерпва целия казус за мен.

# 2 457
Защо се извинява тогава, да беше замълчал, та да повярваме.
https://www.instagram.com/p/B4CKa3rA8ZH/?utm_source=ig_web_copy_link руса Златка с някаква мъжествена брадичка, на снимките от изписването не изглеждаше така

# 2 458
Дайте й колан за мозък и да се приключва. След половин година я чакаме в мами състезанието.

# 2 459
Страхотен стратег, страхотно чувство за хумор - да подкрепи не коя да е партия, а баш управляващата. Ха-ха.

Златка хубаво се връща към русото, обаче тоя филър в брадичката дано се разгради по-бързо и не го слага повече.

Общи условия

Активация на акаунт