Звездни компромати - Октомври'19

• 260 019
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 430
Аз ги харесвам като двойка. Амбициозни , възпитани , хубаво си живеят.

# 2 431
# 2 432
  • Countryside
Да пееш на концерт организиран от партия и да агитираш за определена партия са две различни неща. Дано не е агитирал, иначе и на мен ми пада в очите. Иначе, както всички знаем сиренето е с пари, а Ицо има жена и две деца и не е в "оборотния" поп фолк с по 10-20 хилки на участие. Това е положението в арт средите, затова снимат и тъпи реклами и рекламират по телешопа, Инста и ФБ  какво ли не. Не им завиждам, тежка е артистичната кариера и е борба за оцеляване в някои случаи, особено ако не са на щат някъде, както примерно певците и художниците. Актьорите според мен са малко по-добре, на щат в театър, гостувания, някое предване, сериалче. Дай сега хората да не творят, че не е доходоносно, не стават така нещата. Както казват в Щатите, парите са си пари. Това е истината, както и да го маскираме.

# 2 433
Имат много участия по клубове, за които взимат пари, с които хора живеят и гледат деца цял месец, не е извинение, сори. Като гостуват в друг град/курорт им се поема всичко и тези пари им идват чисти, дори познати които са ъндърграунд музиканти и само по фестове свирят успяват да издържат семейства, какво говорим за артисти с участия почти всяка вечер.
Много е хубава Шоповата жена, каква фигура ...Heart

# 2 434
Участието на такова събитие значи подкрепа, дори и да не агитираш директно.  Утре ББ ще каже, ето и 'недоволните' вече пеят за мене, и ще е в правото си. Излагацията е пълна.

Ицо обикаля реалита и други ТВ формати от край време, там за месец -два се правят пари, с които спокойно да изкара година, не е огладнял за тия 5-6 бона дето е взел вчера.

# 2 435
Какви са тези палячовци по бтв???? - втори план...

😂😂😂😂😂😂😂 неАм думи!!!!!

# 2 436
Ицо Хазарта  се обяснява
Днес наистина се оказа ден за размисъл.

През последните месеци отказах десетки предложения за предизборни концерти от кого ли не – управляващи, бивши управляващи и кандидати за такива. Причината е една – не намирам между тях никого, когото да харесвам или да подкрепя. Пак тези същите ми предлагаха и да ставам общински съветник. Пак отказах.

Последният ни концерт в Самоков беше преди десетина години. Миналата седмица от една рекламна агенция се обадиха с предложение – казаха ми така: „Направихме проучване между младите хора в Самоков с цел да разберем кой изпълнител биха искали да видят на живо на 24 октомври. Отговорът на повечето от тях беше - Ицо Хазарта. Съгласен ли си да изпееш няколко песни на площада?“ Отвърнах: „Да, но при условие, че няма да агитирам за никого и няма да бъда спряган като симпатизант на каквато и да е политическа идея.“ Съгласиха се, отидох, пях, благодарих на хората и си тръгнах. Като изпълнител, за мен такъв концерт е единствената възможност да отида да пея в подобно малко и бедно градче. Вероятно следващото запитване оттам ще дойде след още десет години.

Немалко свестни и интелигентни хора писаха във фейсбук, че съм се продал. Христо Комарницки например е писал, че за кинти духам яко, както и че трябвало от Пик да ме вземат да пея в подкрепа на Гешев. Nikolay Hadjigenov - Николай Хаджигенов също е изказал доста негативно мнение за мен.

Г-н Комарнитски, г-н Хаджигенов, не съм занимавал обществото с тези подробности, но държа да знаете, че аз си патя точно както и вие, от същите гадове и продажници – и в журналистиката, и не само там, за жалост...Вие прекрасно знаете моите политически пристрастия. Години наред аз, както и стотици хиляди други като мен, стоя и наблюдавам нестихващата глупост на онези, които имат политическата ми подкрепа. С огромни усилия се въздържам и не коментирам тази тема, особено днес. Смятам обаче, че отношението на читави хора като вас към ваш съмишленик като мен е една от причините за резултата, на който ще имаме възможността да се порадваме в неделя вечер.

Бих искал да поднеса моите извинения към всеки, почувствал се разочарован от моето решение да пея в един – единствен концерт, па макар и без да правя каквато и да е агитация на него.

# 2 437
Бременна ли е наистина Камерън? Не че някой й свети, но не го бях срещала като новина. Дали не беше казвала и че не иска деца?
Едва ли това е първата изява на Хазарта на предизборен концерт в кариерата му.

Звезди, които са загърбили киното:
https://www.webcafe.bg/lifecafe/galeriya/id_1253779846_Kade_sa_t … za_drugi_profesii
Не знаех, че Камерън Диас вече не се снима, както и че е бременна.

# 2 438
Някой беше написал, че се преиграва яко, и е прав.
Жива да не бях колко морални българи имало, пък вечер си седят на топло с ракийката вместо да протестират срещу статуквото. Laughing

Очаквам Ицо да ви възпее всичките в нова песен.
Той определено знае как Joy
Ако нарече и песента 'Псевдо' пак няма да сгреши.

# 2 439
По ще му отива едно заглавие *Гушнах се със свинете, а вие се е**те*.

# 2 440
Ицо не знам какво ще възпее, според мен  е изчерпан и новото му звучи като старото му, ама в лошия смисъл. Напънал се там да напише някакви изнасилени песньовки да изкара някой лев, ама вдъхновение ли му липсва, тревата ли му е в недостиг, забравям му новото "творчество" 3 секунди, след като съм го чула.

# 2 441
По ще му отива едно заглавие *Гушнах се със свинете, а вие се е**те*.
Супер, много добро попадение

# 2 442
  • Rock & Roll feeling ...
Какви са тези палячовци по бтв???? - втори план...

😂😂😂😂😂😂😂 неАм думи!!!!!
Какво са давали ?

Аз присъствах активно на протестите, значи мога да се изказвам за Ицо ThinkingJoy

# 2 443
Някой беше написал, че се преиграва яко, и е прав.
Жива да не бях колко морални българи имало, пък вечер си седят на топло с ракийката вместо да протестират срещу статуквото. Laughing

Очаквам Ицо да ви възпее всичките в нова песен.
Той определено знае как Joy
Ако нарече и песента 'Псевдо' пак няма да сгреши.

Че той си е псевдо се оказа, за себе си песен да напише.

Никога не съм го харесвала, прехласването по него винаги ми е било прекалено, сега се забавлявам искрено на случващото се.

# 2 444
Много смислено мнение от Фейсбука
Скрит текст:
Radina Ralcheva
Много мислих. Да не се занимавам мислех. Обаче няма да ми се получи. Само нЕколко средно дълги изречения ще кажа.
Queen и Bruce Springsteen официциално забраниха на Дръмпф да използва тяхната музика.
Джейн Фонда наскоро я арестуваха на климатичен протест.
Харисън Форд, Лео Ди Каприо, Арни Шварценегер и тн. са супер сериозни климатични активисти, които водят непрестанни битки с политиците по тоя повод. Харисън Форд, примерно, ходи да се среща с президента на Индонезия заради горите и го направи на трътка публично. Ама на трътка, казвам ви.
Анжелина Джоли, Мерил Стрийп, Робърт де Ниро, Джордж Клуни и тн. поддържат постоянно разнородни каузи и публично ритат политиците без да им мигне окото.
За откриването на олимпиадата в Русия КГБ джуджето не можеше да намери един певец да се навие да пее там. Накрая Роби Уилямс се продаде и не знам нЕкой да казА нещо различно от това, че се е продал. Не тук, по света.
И още много други примери мога да изредя.

Мислата ми, ако ми позволят тия, дето вече взеха да ми казват какво за кого мога да мисля, е че всичките тези известни хора поддържат каквото и когото поддържат и не скачат днес тук, утре там. И цЕл свЕт знае какво и кого поддържат и защо. Държат една линия. Една.
И понеже доста четох днес, освен да заключа, че понеже имат интегритет те всички са
а) твърде обикновени и търсещи внимание,
б) лишени от талант,
в) несвободни,
г) не знаят, че работят за пари, а за пари може всичко,
д) не разбират, че работата им е само да забавляват,
е) толкова са зле, че отговарят на тъпите очаквания на нищо назначещи хора, а не са им длъжни и тн,
друго не мога да направя.
Разбрах днес, че родните стандартите по тези въпроси нЕмат общо със световните и въпреки това НЕ се извинявам, че си позволявам изобщо да говоря за морал и интегритет на публичните фигури от сферата на забавленията в родината. Така и така вече съм класифицирана като комсомолка, ограничаваща чуждите свободи, псевдо-моралистка, надута и все други подобни, които не помня, та рекох да завърша картинката като припомня как го правят (явно) непросветените и объркани световни звезди. А който желае, може и някакви изводи да си направи.
#reallife #choices #Сичкоеточно

Общи условия

Активация на акаунт