Звездни компромати - Октомври'19

• 260 122
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 385
А Криско като пя на Манолова на концерт, да го разпрем и него. Аз ако съм решила да гласувам за някой, все ми е тая кой ше му пее.

# 2 386
То няма лошо да изразяваш политическо пристрастие и без да ти плащат, ама Хазарта се изявява като антисистемен, отвратен, жертва на лошите в държавата и на това се гради кариерата му...общо взето взе пари от тези, които плюе.

Негов цитат който се завъртя в нета..
"Всеки път, когато има избори, на нас ни се обаждат повечето партии, но не бихме го направили. Отказваме им, защото аз си имам позиция, която не е тайна. Не бива да се прави това. Примерно, жените, които правят всичко, за да изкарат някои лев, знаете как им викат. Същото е с изпълнителите. Много се срамувам, че преди десетина година съм разсъждавал по този начин - да взема откъдето мога, защото за тези неща човек трябва да има позиция. Не бих искал да се чувствам нищожен, че съм взел пари от хора, които не харесвам".

# 2 387
Няма място за сравнение между Хазарта и Криско. Това е като да сравняваш Лили Иванова с Луна.

# 2 388
  • София
Леко странни са ми тези демонстрации от сем. Халваджиян. Какви истории се носеха преди години за любовници и отворени бракове....

Е как любовници? Кремена в едно интервю каза, че ако види мъжа си върху друга жена, пак няма да повярва, че ѝ изневерява. Толкова ѝ е верен.

# 2 389
Няма място за сравнение между Хазарта и Криско. Това е като да сравняваш Лили Иванова с Луна.

Не знаех. Знам че е публична личност. От тук го знам от темата иначе не му знам песните, нито на Ицо песните. В бг магазин видях пък вафла Криско. Не съм сигурна дали има общо с него. Явно е известен някой в Бг.
Та всеки се препитава както може. Той и Слави на времето против чалгата беше, ама всичките  му песни са чалга за мен, наред с патриотичните.

# 2 390
  • На морето!
Разбирам ви, аз също бях толкова разочарована, когато Нешка се нареди на първа линия до бареков.
Иначе Хазарта никога не е твърдял, че е идеален. Феновете му го идеализират. Според мен е в някаква криза покрай разпада на групата, но едва ли е свързано с пари. Много по-неизвестни и млади рапърчета се радват на висок стандарт, той едва ли е опрял до концерти в Самоков, за да си нахрани децата.

# 2 391
  • град-държава
Криско е комерсиален и работи за пари. Никой не би се изненадал, ако попее пред някой и друг плакат.
Хазарта уж е по-друг, но не мисля, че са или бяха гладни, дори с Ъпсурд. Поне мегдан за пари имаше, а соло съвсем избива рибата с всяко парче. Като жури в БТТ, едва ли е на минимална заплата и според мен си го наби за няма нищо, особено ако е било само за веднъж. На мен ми е безразлично, но като гледам цял ден във фейса, феновете не знам дали ще му простят. Определено ще чуем и доста храна оттук нататък по негов адрес в творчеството на останалите рап артисти, а много добри в тази сфера и социално ангажирани, не е като нямаме.

# 2 392
Криско е част от кампанията на ММ, съвсем открито.

Ицо заявява, че отива де пее в 'бедното градче' Самоков (според някои хора градчето има голям бюджет) с мотива, че не е пял там от 10 години. Ъпсурт обаче са имали концерт в Боровец  зимата на 2018, а разстоянието до там е по-малко отколкото от Люлин до зала Арена Армеец например...
Утре ще направи реклама на Лафка и ще се направи че не помни как викаше, че ще пее на сватбата на Пеевски само ако е част от менюто...
Гати лицемерието.

# 2 393
  • град-държава
Да, Самоков е след Несебър по богаство община в БГ. Мислех, че е Созопол между другото. Тъпо му се получи, без съмнение. 😁

# 2 394
Всеизвестно, че изборното време е златен урожай за изпълнителите.
Единици от пеещите или които и да е участници в предизборните концерти са реално обвързани или симпатизанти на плащащата партия.
Какво толкова?
Ако някой свързва изпълнителя с поръчителя - ми извинете ме, ама толкова му е акъла. Елементарна политическа манипулация на масите.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 18:46 от Angel_wing

# 2 395
  • Варна
Какви са тези палячовци по бтв???? - втори план...

# 2 396
Излиза, че за него няма проблем да пее на сватбата на Пеевски, особено ако е в бедно населено място.

# 2 397
  • град-държава
Какви са тези палячовци по бтв???? - втори план...
Успя ли изобщо, да им разбереш нещо?😂

# 2 398
Излиза, че за него няма проблем да пее на сватбата на Пеевски, особено ако е в бедно населено място.

И защо да не може?

Тя и Лили Иванова пее на частни баровци?

# 2 399
Лили Иванова пее на баровци, но не споменава Пеевски, НАП, ДАНС и тн в песните си.

Общи условия

Активация на акаунт