Звездни компромати - Октомври'19

• 260 162
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 400
А на въпросния концерт, кои песни е пял?

# 2 401
Grinning Ицо Хазарта е като една същинска Лили Иванова в българския културен живот, също като нея сатиризира обществените недъзи и дава интервюта, че ще пее на сватбата на Пеевски само ако той е прасето на масата...

Има си термин - ситуационна етика.

# 2 402
Ужас , хакнали са инстаграм а на Божигол .
Ах, колко компромати могат да излязат от там .

# 2 403
Какви са тези палячовци по бтв???? - втори план...
Аз съм в шок! Какви бяха тези субекти с възможности за размисъл като на едноклетъчни? Open Mouth  ,,ЗвИзди"както сами се определиха.

# 2 404
  • Варна
Какви са тези палячовци по бтв???? - втори план...
Успя ли изобщо, да им разбереш нещо?😂
Вобще, както казва account Kissing Heart
Тембърът на госпожата, в съчетание с фейса, ме накара да спра звука.

# 2 405
Имаше едно време някакво предаване за скрита камера на звезди, тогава Ерол от Уикеда ми се срина, а ги харесвах и им бях ходила на няколко концерта. Сюжетът беше че уж продуцент го навива да се снима в долнопробен сериал с малоумен сюжет, но за много пари и на нашето момче очите му ротативки станаха, веднага се нави, в това време влиза актьор пак от скритата камера, уж малко тъп и досаден фен, ама си го разкара Ерол като досадна муха да не му пречи на "преговорите"...голяма излагация

# 2 406
Are you serious? Satisfied Момичета, стегнете се, моля... Искам "Захарта" петъчно/съботно. Grin

# 2 407
Просто си мисля, че сме толкова бедни, че всички си имаме цена... сетих се за филма "Неприлично предложение".
Та Ицо си знае за колко се е продал, ама да не ни пробутва, че го е направил заради феновете от малкото градче. Тъпите оправдания не ги разбирам, останалото - ясно...

# 2 408
  • София
Преигравате яко вече.

# 2 409
Ицеееее, ти хазартно типче 😃 Ако четеш, да знаеш, че винаги ще съм ти фенка 😘

# 2 410
Очевидно имаме различни виждания, това с преиграването се каза няколко пъти и също досади.

# 2 411
  • София
Ами 5 страници едно и също се повтаря. То не бяха принципи, то не бяха призиви. А пък реално на протестите няма хора. Що така не споделяме тези възгледи на живо, а сме толкова напоителни в нет-а?!
 Темата се изчерпа, вече. Давайте нещо друго!

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 22:10 от Dona-Flor

# 2 412
Харесвам песните на Хазарта и щях да харесам и него, ако беше изпял последното си парче "Имам човек...." точно на това събитие! Не съм присъствала ама не вярвам да го е изпял Wink

# 2 413
Тоца, Тоца да дойде.
Бях на едно място с Ива Екимова държи се отлично. Много възпитана, мила и любезна. Много добро впечатление направи.
Не на предизборен концерт. Laughing  Whistling

# 2 414
  • Sofia
Само не Тоца 😎
Ето ви вталената Адел

Общи условия

Активация на акаунт