Звездни компромати - Октомври'19

• 260 115
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 415
Тоца, Тоца да дойде.
...
Аве Антония, аве Батинкова! Ма задникът на таз жИна но-сплескан и от моя... Пусто, нямам инстаграм да ѝ споделя лично.

# 2 416
Направи си, за Тоца си заслужава тази жертва.
Познавам тази жена от дете, никога не съм вярвала, че ще стане такава. Колко пъти съм е защитавала тук и съм влизала в спорове.

# 2 417
# 2 418
  • DE
Адел е заприличала на Ариана Гранде в главата Grinning

# 2 419
Адел е заприличала на Ариана Гранде в главата Grinning
Че и в краката. Simple Smile

# 2 420
  • София
Едва ли това е първата изява на Хазарта на предизборен концерт в кариерата му.

Звезди, които са загърбили киното:
https://www.webcafe.bg/lifecafe/galeriya/id_1253779846_Kade_sa_t … za_drugi_profesii
Не знаех, че Камерън Диас вече не се снима, както и че е бременна.

# 2 421
# 2 422
Няма да забравя като роди мисис  Йорданка не знам си коя си и на втората седмица се замъкна на маникюр. Наду главата на момичето, че тя е много активна , работила до последно и не можела да си представи да остане вкъщи .

# 2 423
  • София
Като гледам дамите на тази снимка, определено тези над 30 изглеждат по-добре и по- свежи от другите две.

# 2 424
  • Rock & Roll feeling ...
Хазарта направи самостоятелен албум. Има участия. Журира в " България търси талант " .  Напълно излишно му беше за някоя и друга хиледарка да се изтипосва там.  А от писанията му аз не разбрах, него реално подвели ли са го ? Все едно не е разбрал къде отива ?! ...
За мен при него е различно поради цялостното заявление което има. Едва ли ако е Преслава, Камелия,Анелия ще ме трогне къде и за кой пее. Ето например Галена пее за ДПС, и ?  Дреме ми.

# 2 425
  • Варна
Славена Вътова, груба ми изглежда и все озъбена. Не мога да я харесам.
Скрит текст:

# 2 426
Славена Вътова, груба ми изглежда и все озъбена. Не мога да я харесам.
Скрит текст:

Славена вече е между 13-11% мазнини. Нормално да изглежда озъбена и изцъклена.

# 2 427
  • Варна
Определено смятам, че бална зала Монтесито, където се е провело това начинание, не е достатъчно кичозна!!!
Може и повече!

# 2 428
  • На морето!
Теа и Наум Шопов-младши. Аз съм от малкото харесващи ги. Тя изглежда прекрасно в 8мия месец на бременността си.
Скрит текст:

# 2 429
  • Rock & Roll feeling ...
И аз я харесвам Теа. Много е сърдечна и запазва комуникация с хората,които ги следят.
Наум покрай нея го забелязах, но нямам отношение към него.

Общи условия

Активация на акаунт