Звездни компромати - Октомври'19

• 259 956
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Как ще е бил пиян Вергов, като дойде от представление, затова и закъсня. Държа се типично в негов стил. И беше прав за Плачков, този не става за актьор. Те и другите така се държат, най-вероятно по сценарий. Все едно Кънчев не каза, че Геро е по-добър актьор от Вергов. А Рачков побърква Гала на тема възраст.

# 2 581
  • софия
Connie Britton
Скрит текст:
Charlize Theron
Скрит текст:
Diane Warren, Chrissy Metz
Скрит текст:
Robert Pattinson
Скрит текст:
Tim Robbins, Gratiela Brancusi
Скрит текст:
Chris Tucker, Morgan Freeman
Скрит текст:
Neil Patrick Harris
Скрит текст:
Nina Dobrev
Скрит текст:
David Lynch, Emily Lynch
Скрит текст:
Kyle MacLachlan, Isabella Rossellini, Laura Dern
Скрит текст:
Antonio Banderas, Nicole Kimpel
Скрит текст:
Matt Bomer
Скрит текст:

# 2 582
Николета освен в плеймейтския си период да е бръмчала по поръчки, после все с дълги връзки. Което за другата не важи. На мен Дичо ми харесваше с Литова, на концерт на Античния бях, тя в публиката, много хубава беше. А в диляниния период в един клуб,в Пловдив пак, беше толкова се направил мармалад, че едва си стоеше на краката, щях да се утрепя в него, той един дребен , сигурно е 165 см Simple Smile)) не го харесвам, нещо много си повярва че е по велик от Кърнев и се отдели и не знам да е много цъфнал и вързал акто изпълнител. А Д2 с новия вокал ги гледах в един клуб, ами момчето супер се справя, и като вокали и като контакт с публиката, аз цяла вечер се чудех на кого ми напомня по движения, жестове и чак като запя на бис Доорс зацепих Джим Морисън.
https://i.dir.bg/CMS/2006/10/30/3275a.jpg ей ги Литова и Диляна отзад

# 2 583
Преди десетина години, Вергов се заби с една приятелка в Алкохол (мисля че така се казваше заведението). Все още беше женен... Не можах да премълча Grinning Grinning

# 2 584
  • софия
По-скоро обвързан, никога не е бил женен.
То, па, една тайна... Simple Smile София не е голям град.

# 2 585
Ами и за мен Александра Петканова не е красива, но въпрос на вкус.
За сметка на това Диляна я намирам за разкошна (на външен вид).

Вергов се шегуваше, тая Мариана П. е мн зле. Още от Брадъра ми е супер бавна и противна. Също смятам, че е злобна.

Рачков и Гала също се шегуват един с друг. Не го приемайте на сериозно.

Президентшата пак се о@ка. Трябва да й спрат интернета.

ПП Д2 с новия вокал.. тц
Пее фалшиво това момче!

# 2 586
Toй май и с Елен туй онуй Simple Smile

# 2 587
  • Русе
Как ще е бил пиян Вергов, като дойде от представление, затова и закъсня. Държа се типично в негов стил. И беше прав за Плачков, този не става за актьор. Те и другите така се държат, най-вероятно по сценарий. Все едно Кънчев не каза, че Геро е по-добър актьор от Вергов. А Рачков побърква Гала на тема възраст.

Вергов се държа много по-обрано от Геро, който не спря да се репчи по негов адрес. Не мога да преценя дали беше майтап или не, но със сигурност това, което Вергов каза за Плачков приличаше на такова. И Мария Илиева определено си падна по него Wink

# 2 588
Не знам, прекалено арогантен ми се видя , този Геро ми  е безкрайно противен и и не го слушам като говори.

# 2 589
  • София
Марчето си пада по младоци.

# 2 590
Абе хора, това е предаване. Има сценарий, идеята е да е забавно, смешно.
Не е за тънкообидни хора без чувство за хумор.
Надали някой си е паднал по друг  наистина или пък обиждат нарочно. Майтап да става.

# 2 591
Най вероятно е сценарий. Както навремето направиха Къци на мезе в ББ а после някой се изтърва, че е сценарий, солидно подплатен.
И малко по темата от Литова, докато търсех нейна снимка попаднах на тази статия  https://lifebg.net/67024/

# 2 592
  • София
Геро съвсем откровено си го хейти Вергов, не е майтап. Бях преди години на едно представление с Геро, имаше някаква голяма плюшена мечка на сцената и на финала на аплодисментите, Геро излезе и взе нещо да се репчи как те били първите с мечка в театъра, а не някакви самозванци с три мечки (това по времето на Трите Мечки, сещате се).
Та оттогава съм запомнила, че са му голям трън в очите, а явно и това, че е са в Народния, а той не.

# 2 593
Според мен мъжките майтапи убягват на част от жените, всъщност са си голями приятели. За сравнение шегите между съпруга ми и приятелите му са подобни и никой не го взема навътре. Наистина хуморът им не е за тънкообидните хора.

# 2 594
Е тя Мариянчето, па докато чуе "обидата", па докато я осмисли, па докато се усети, че е бъзик ехеее.. Не я съдете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт