Звездни компромати - Октомври'19

• 259 962
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 595
Геро нали се присъедини към "Трите мечки" (Карамазов, Вергов и Бахаров) след като Бахаров напусна триото? Колко пък да не може да трае Вергов.

# 2 596
  • Пловдив
Марая на Марчето ...
Скрит текст:

# 2 597
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Геро нали се присъедини към "Трите мечки" (Карамазов, Вергов и Бахаров) след като Бахаров напусна триото? Колко пък да не може да трае Вергов.
А защо всъщност се разделиха?

# 2 598
  • София
Брех, това съм го пропуснала. Те не се ли разпаднаха мечките?

# 2 599
  • София

Не е ли Владо Пенев, не Геро?

# 2 600
Не знам към днешна дата как са нещата с триото, но преди известно време гледах афиш за "Спанак с картофи" и Геро беше там.
Захари предполагам е напуснал заради многото ангажименти покрай телевизията. Поне това се коментара, а не примерно скандал между тях.

# 2 601
  • София
Тук пише, че фирмата си се е разпаднала, Геро просто е поел ролята в Спанак с картофи: https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/grm-v-teatra-bakharov-i-ve … o_news597056.html
(доколкото блиц са достоверни де, но имам спомен и преди, че съм чела, че са се разпаднали).

# 2 602

Не е ли Владо Пенев, не Геро?
Не. Ето официалната снимка

# 2 603
  • София
Доколкото знам, триото се е разпаднало, защото Карамазов и Бахаров са се скарали. Геро замести Бахаров. Вергов си е още приятел и с Владо и със Захари, но винаги пускат снимки поотделно, така че явно тримата не се виждат вече.

# 2 604
Доколкото знам, триото се е разпаднало, защото Карамазов и Бахаров са се скарали. Геро замести Бахаров. Вергов си е още приятел и с Владо и със Захари, но винаги пускат снимки поотделно, така че явно тримата не се виждат вече.
Точно това е истината.Геро и Вергов са много близки.

# 2 605
Плачков и той с изявление. Важно е да се въртят едни имена в пространството. Лоша реклама няма.

# 2 606
То пък голяма референция точно Марияна Попова да те "определи, като прекрасен актьор"...
Сигурно тя го е писала този пост.

# 2 607
Абе тия у ред ли са??? Какво са се впрегнали за една шега, пък макар и по-пиперлива. Плачков срещу Вергов да тича не може да го стигне като актьор, пък Мариана да си го дундурка колко ще.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:12 от Emi_55

# 2 608
  • софия
Марияна Попова понеже е виден (театрален) капацитет, та и чак някой да си мечтае за... Защо тези двамата не се обожават не толкова публично, че са досадно провинциални?

# 2 609
Много дребни души са и Марияна Попова, и Веселин Плачков.
На мен шегата на Вергов много ми хареса, ама ето... От мухата слон направиха някои.
Ще се срамуват след време от неадекватните си реакции. Явно имат комплекси от актьорските способности на Плачков.

Общи условия

Активация на акаунт