Звездни компромати - Октомври'19

• 260 043
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 610
Плачков бил много зле с пунктоацията.

# 2 611
  • До морето
Плачков и той с изявление. Важно е да се въртят едни имена в пространството. Лоша реклама няма.

О, майн готен! Каква епична драма в центъра на Горно нанадолнище, драги зрители!!!!

# 2 612
То пък голяма референция точно Марияна Попова да те "определи, като прекрасен актьор"...
Сигурно тя го е писала този пост.
И на мен така ми се струва. Изказът е нейния. И правописът също. Пък и мъж да тръгне да се обяснява... Ама знае ли човек?

# 2 613
То пък голяма референция точно Марияна Попова да те "определи, като прекрасен актьор"...
И на мен така ми се струва. Изказът е нейния. И правописът също. Пък и мъж да тръгне да се обяснява... Ама знае ли човек?

Вие пък. Може той да е писал и от името на Мариана и затова да са с еднакъв правопис и изказ двата поста.

# 2 614
  • Пловдив
Внучката на И.Раева..."обсипана с подаръци за РД". Явно в леглото са подарявали на детето изненадите Head Band
Скрит текст:

Тита на погачата на племенницата си...
Скрит текст:

# 2 615

Хвърлих едно око на профила й във ФБ - четири удивителни, хаотични запетаи - или лошият правопис и пунктуация се предават по полов път, или наистина го е писала тя.

# 2 616
Ето и самата Мариана.

# 2 617
Заинтригувахте ме сега, само аз ли не знам кой е този Плачков? Разбрах само, че е мъж на М. Попова.

# 2 618
  • софия
Е, браво! Как не знаеш съвременният Васил Левски (с искрено извинение и уважение към името на Апостола)!?
Скрит текст:
Посредствен актьор, участващ в почти всички възможни съвременни халтурни филми и сериали.

Време е Мариана да запретне ръкави и да го популяризира в Уики-то. Липсва всякаква информация - https://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%92%D0%B5%D1%81%D0 … dit&redlink=1

# 2 619
  • София
Аз го гледах малко в "Пътят на честта", или си внушавам, но сякаш имитира Влад от "Пластмасово море", но Влад играеше супер, за разлика от Плачков. На Флорин му идва отвътре, а и с тези сини очи, но да не се отплесвам Simple Smile

# 2 620
Българското кино не ме влече, сигурно за това. И да го бях гледала някъде, нямаше да го запомня. Много невзрачен изглежда.

# 2 621
Заинтригувахте ме сега, само аз ли не знам кой е този Плачков? Разбрах само, че е мъж на М. Попова.

Е, как може да не го знаеш този безумно талантлив и блестящ актьор?!

Разсмяха ме тези двамцата с изявленията си на ощипани госпоици.

Вергов си направи майтап, ама то добре, че е шегата, че да си кажем истината. Затова и се обиждат.

# 2 622
Много застрашителна поза на Мариана. А на обеците очаквах поне по един папагал.

# 2 623
Плачков и той с изявление. Важно е да се въртят едни имена в пространството. Лоша реклама няма.

Това семейство е от психопати 😂

# 2 624
На мен ми е неудобно да гледам сцените на Плачков в Пътят на честта. Досрамява ме, чесно. Който не го е гледал, хвърлете един поглед-пълен потрес!
Вергов е много прав, а истината боли.

Общи условия

Активация на акаунт