Звездни компромати - Октомври'19

• 260 052
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 625
Скрит текст:

МисиСсс интернешънъл - джендър ли е? Laughing

# 2 626
Изкарахте ми ангелите 😲 Така като гледам само тази със зелената рокля не е джендър.

# 2 627
Мариана и Плачо много са си повярвали. За един мъж е недопустимо да дрънка такива тъпотии, а ако тя го е писала, още по-зле.... По-добре да се ограмотяват, вместо да пишат простотии и да стават за смях.

# 2 628
  • в 1001-та нощ
Аз бях чела, че едната е с 4 висши и още няма 30г. Или, че учи четвърто - "медицинско". Другата била юрисТконсулт ....

# 2 629
  • София
На мен ми е неудобно да гледам сцените на Плачков в Пътят на честта. Досрамява ме, чесно. Който не го е гледал, хвърлете един поглед-пълен потрес!
Вергов е много прав, а истината боли.

Аз погледнах веднъж и точно така се почувствах, неудобно. Хубаво бяха написали в една реценцзия "Плачков беше надигран от едно новородено коте" (в първи епизод).

# 2 630
Плачков и той с изявление. Важно е да се въртят едни имена в пространството. Лоша реклама няма.

Това семейство е от психопати 😂

Само аз ли оставам с впечатление, че са трима различни - до него, зад него, с него Joy

# 2 631
  • София
Абе оставете ги тези треторазрядни актьорчета и вижте новите придобивки на Николета Лозанова -
https://www.instagram.com/p/B4IZl18gyYH/?utm_source=ig_web_copy_link
Айде безаварийно ползване!

# 2 632
Абе оставете ги тези треторазрядни актьорчета и вижте новите придобивки на Николета Лозанова -
https://www.instagram.com/p/B4IZl18gyYH/?utm_source=ig_web_copy_link
Айде безаварийно ползване!
Преди няколко страници ги видяхме още. Simple Smile

# 2 633
А въййй limonche ,е т'ва не е библейско,ма как няма да знаеш Джонито Деп на българското кино(само според женичката му де).Я да се самопожертвуваш и да му погледнеш нещо.

п.с. само нИдей "Апостола",че там ще требва да си правиш поне година минимум ритуали срещу уроки. 😂😂😂

# 2 634
  • София
Много се извинявам - уж чета всичко, но съм пропуснала някакси тази новина. Сигурно заради изборите съм се разсеяла.

# 2 635
  • София
Аз Пътят на честта спрях да го гледам първо заради безумния сценарий и второо - заради бездарните актьори. А Плачков като Левски не съм го гледала, но в Пътят е пълен потрес.

# 2 636
Погледнах профилите и на двамата и Марияна и на Веселин. Те имат и страници като обществени личности, но мисля че са фейк.Сърдитото изявление е от тази страница и може изобщо да не е Плачков.На Марияна си е ок, в нейният профил е.

# 2 637
А някой ще ми разясни ли какво ще да значе финалното "Бъдете..." ?🤔

# 2 638
Аз бях чела, че едната е с 4 висши и още няма 30г. Или, че учи четвърто - "медицинско". Другата била юрисТконсулт ....

И аз се зачудих за 4 висши на тази възраст, но както и да ги броя, не излизат сметките.
Може да си мисли жената, че бакалавър е едно, последваща магистратура второ, още една - две магистратури и ето ти ги 4. Друго обяснение нямам.

# 2 639
Е нали в последно време влезе в употреба този израз "Бъди.." и всеки сам си решава как ще си го интерпретира по нататък, бъди по-добър, по-креативен, по-щастлив т. н. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт