Звездни компромати - Октомври'19

• 259 705
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 700
Поли Генова си показва детето без да го показва. Другите снимки ги приемам, но последната е идиотска, скрила му очите и носа и се хили. Ами по - добре въобще не го снимай към камерата.
Скрит текст:

# 2 701
Това криене на бебешки лица не го разбирам, все едно не сме виждали бебе до сега. Като не искат да им гледат децата, да не ги снимат, като Никол Станкулова например.

# 2 702
  • Rock & Roll feeling ...
На тяхното му се вика " 'ем сърби, 'ем боли " .

Мари с баба си - https://www.instagram.com/p/B3W0h3TDZpc/
Гала много прилича на майка си.

# 2 703
Доста е тъпо, да, все едно крещят: Вижте ме, имам бебееее, но няма да ви го покажааа! Joy
Иначе има същата уста като на майка си.

# 2 704
  • софия
Цеци Красимирова
Скрит текст:
Теди Велинова. Устата ѝ е ужасна.
Скрит текст:

# 2 705
Е, е .. полудяха с тоя Инстаграм. Хайде потните снимки да се оставят за собствена употреба.

# 2 706
  • Варна
Имам чувството, че вече не си нормален, ако нямаш 175373D мигли, микроблейдинг или нарисувани вежди, джуки и какво ли още не! И всички ужким пускат “натурални” снимки...
Днес ми попадна рекламна снимка на козметика с Евгения Джаферович и сина и. Ами ужким се гушкат в леглото с детето, а тя намазана, буквално, като за Хелоуин. Какъв гримьор е тази? Кой я набеди? Да погледа малко в Грим темата, току-виж научила нещо.

# 2 707
Аз даже не знам какво е микроблейдинг 😃
Тази тема ме кара да се чувствам супер изостанала, вчера не знаех кой е Плачков, сега не знам какво е микроблейдинг ...

# 2 708
Теди В. е страшна. 🙄

А бебетата ги снимат така в гръб, хем да видим, че имат сладки бебоци, хем да не ги урочасаме. 😆

# 2 709
# 2 710
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази тема ме кара да се чувствам супер изостанала, вчера не знаех кой е Плачков, сега не знам какво е микроблейдинг ...

Да ти избродират  вежди с машинка Grinning

# 2 711
  • град-държава
Мисля, че не е имало по-тъпанарска и грозна мода от тази с татуираните вежди, подутите скули, двата кг мигли, вулвите за лице и брадичките на баба Яга.

# 2 712
Със всичко бях ОК, свикнала съм по-скоро,  но тези брадички.... кой ги измисли?!?!?

# 2 713
Ба...кой знае коя простакеса е яла бой за нещо и се е подула, ама уж филър било, и айде сичкото пача почва да се боде.

# 2 714

Да ти избродират  вежди с машинка Grinning
ЖДНБ, звучи ужасно 😳

Общи условия

Активация на акаунт