Звездни компромати - Октомври'19

• 259 732
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 685
Аз предлагам, който не работи за: олигарски от целия спектър(десен, ляв, ГЕРБ, държа Прокопиев да го спомена поименно като "основател" на Да, България), държавна и общинска администрация от целия спектър и т.н., пръв да хвърли камък срещу Хазарта.
Драмата стана прекалена! На крива ракета, космоса и крив. Или на демократите, Ицо им загуби изборите.
Ицо си се изложи яко, ама не там е проблема на загубилата десница. Но там няма връзка с главния мозък вече за поредни избори.

# 2 686
Не работя нито за олигарси, нито за държавната администрация.
Благодаря за позволението да имам мнение.

# 2 687
На 50% съм съгласна с това, което казва Ицката, по-точно за сините партии. Изразява и моето разочарование. Но това  пак не обяснява защо взе пари от ГЕРБ. Явно не прецени добре нещата и завинаги загуби част от публиката си. Жалко!
Споделям.
Няма да спра да го харесвам как пее и реди римите, но съм малко крайна по отношение на политиката и мисля, че не бива с нея да се замесват хората от артистичния свят.Както междувпрочем се чудех и на американците във връзка с Тръмп и възмущението на плеяда звезди. Бе гледайте си работата, печелите хората с друго, не с политически пристрастия. И така. За мен артистите трябва да са далеч от политиците, защото задължително една част /непривържениците на дадената партия/ ги губиш, а няма смисъл.

# 2 688
Вал Килмър болен ли е? От доста време ми прави впечатление, че не изглежда добре. Ал Пачино много е налял бузките.

# 2 689
  • София-Младост
Вал Килмър болен ли е? От доста време ми прави впечатление, че не изглежда добре. Ал Пачино много е налял бузките.
https://ladyzone.bg/article/laifstail/34-godini-po-kasno-i-sled- … vite-si-roli.html

# 2 690
  • софия
От вчера Калин Терзийски е коментатор в сутрешния блок на бтв. Когато е адекватен е приятен за слушане. Дано не се връща към пиенето.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:12 от zvаnchе

# 2 691
Не работя нито за олигарси, нито за държавната администрация.
Благодаря за позволението да имам мнение.

Няма лошо. Поне един дето не яде от ръката на тия, които плюе.
Ама става досадно с тоя случай. За мен Хазарта си копае тази пазарна ниша на бунтара рапър от десетки години. И никога, никога не съм го идеализирала, че да ме разочарова. Пееше готини песни. Онази за шефа с глупостите и до сега ми е на телефона, вързана към определени номера. Simple Smile Ама хайде да сменим плочата.

# 2 692
Починал е Йосиф Шамли.
Мир на праха му Sad Много го харесвах.Няма инфо,дали е боледувал нещо?

# 2 693
  • София
Починал е Йосиф Шамли.
Мир на праха му Sad Много го харесвах.Няма инфо,дали е боледувал нещо?

Ужас, бог да го прости, млад човек. И аз много го харесвам.

# 2 694
Каква Лиза, каква Либерати!? Мале, причерня ми! Къш, коза с коза!
Joy Joy Joy

Maluma

https://www.instagram.com/p/B4LPXcnHX2K/

Charlie Hunnam:

Скрит текст:

# 2 695
  • София
Много тъжно за Йосиф, много, много млад. Харесвам го от ролята му в Под прикритие. Да почива в мир! Cry

# 2 696
  • София
Ники Хилтън
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Коко Остин
Скрит текст:
Кики Палмър
Скрит текст:
Коко Роча
Скрит текст:
Девън Уиндзор
Скрит текст:
Селенис Лейва
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Луси Бойнтън
Скрит текст:
Никол Ричи
Скрит текст:
Оливия Кулпо
Скрит текст:
Арни
Скрит текст:
Тери Хачър
Скрит текст:

# 2 697
  • Русе
Много тъжно за Йосиф, много, много млад. Харесвам го от ролята му в Под прикритие. Да почива в мир! Cry

Да почива в мир. И за мен тази новина дойде изненадващо.

# 2 698
  • Rock & Roll feeling ...
С Ицо игря на прескочи кобила и няма да кажа нищо.  Никога не съм знаела политическите му възгледи и никога не съм смятала,че не трябва да има такива. Познавам го само като изпълнител и той беше различен,затова вкарването му в сравнение с Миро от Кразима, Криско или дори Васил Найденов е нелепо.

Юлиян се държеше странно .Все едно насила са го вързали там.Закъсня,заяждаше се...С бинокъла зяпаше краката на М.Илиева,правеше се на интересен,но не му се получи особено,освен с изказването за Плачков...

Аз гледах цялото предаване. За мен всичко беше некадърни опити за майтап.
Геро  насочи изначалната линия която беше прокарана във вечерта - "шега - нападка" , към Вергов. Той не можа да схване за какво иде реч и се опита да отиграе. Иначе Геро каза на Вергов,че не става, Кънчев изкоментира Вергов,че не може да стигне Геро или нещо от рода, Вергов каза на Кънчев,че повече не му говори защото "защо" завършва на "о"  и в унисон с  цялостната вълна изцепи това за Плачков. Joy  А Попова и мъж се хванаха с целия си акъл... най-залудо са те от всички тъпчовци в картинката.

Диляна едно време имаше връзка с Таки.
И тя с кой ли не се е въргаляла, ама сама Николета е к*рва😂😂😂
То не е въпросът само кой с кого се е въргалял, а в непрестанния призив да ти го нач**ат.

Въпросното предаване не го следя, също така не знам кой е Плачков, но Юлиян за мен е изключително неприятна личност. Подигравчия с огромно самочувствие без покритие. Изглежда много по-възрастен от колкото всъщност е, а и да не беше това пак ми е ужасно грозен и безличен. Така и не можах да разбера какво му харесвате, от началото си мислех, че се шегувате.
Сега остава да имаме еднакъв вкус за вино Wine GlassNature Sparkles

# 2 699
Починал е Йосиф Шамли.

Ужасна новина !
Много го харесвах като актьор !

Общи условия

Активация на акаунт