Звездни компромати - Октомври'19

• 259 883
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Амал Клуни
Скрит текст:
Еди Мърфи
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Криси Тейгън и семейство
Скрит текст:
Гуинет
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Лена Дънам
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Хайди Клум и съпруг
Скрит текст:
Даниел Крейг
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Куин Латифа
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:

# 2 671
  • софия
Нито ще хейтя, нито ще коментирам повече, мога само да кажа, че щеше да е много по-достойно или да излезе и да каже "Взех едни кинти и тва е.", или просто да замълчи. Колкото повече обяснява, толкова по-зле става.
"... има и високи стандарти на поведение в тоя хубав свят."
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 09:08 от zvаnchе

# 2 672
  • София-в сърцата на моите деца
Никога е е късно човек да стане за резил! Що му трябваше да влиза в обяснителен режим?
 Затъна повече-започна да плюе и по колегите си, че и те правели концерти и бля-бля....Щеше да е по-достойно да замълчи!.
След като говориш за някакви твои партийни принципи, поне ги спазвай!

# 2 673
Нищо не разбрах, каква връзка има, че през 2013 е подкрепял демократична България и това, че 2019 пее на концерт на ГЕРБ?

# 2 674
  • софия
Не разбрах и защо се сложи до певци, които никога не са изразявали ясно лична и чрез песните си гражданска позиция, подобно на това, което той правеше години наред. Много точно някой писа в темата "Пи от чашата, в която плю."
Обещавам, точка повече няма да напиша по въпроса с Ицо.

# 2 675
Махнете го Ицо,той си живее живота ние тук ще го оплакваме Simple SmileРешил е,направил го е.
Има ли нещо по- красиво от това Heart :
Скрит текст:

# 2 676
Брей, че тънкообидни хора има...Всички политици ни яздят (да не кажа друго) -  50% от народа мълчи, а от останалите 50% голяма част са платени и манипулирани. Та, Хазарта е проблема. Няма какво да каже, за да угоди на всички и въобще не мисля, че това му е целта. Ама като храчат срещу него, защо да не си каже какво мисли?

# 2 677
На 50% съм съгласна с това, което казва Ицката, по-точно за сините партии. Изразява и моето разочарование. Но това  пак не обяснява защо взе пари от ГЕРБ. Явно не прецени добре нещата и завинаги загуби част от публиката си. Жалко!

# 2 678
На 50% съм съгласна с това, което казва Ицката, по-точно за сините партии. Изразява и моето разочарование. Но това  пак не обяснява защо взе пари от ГЕРБ. Явно не прецени добре нещата и завинаги загуби част от публиката си. Жалко!
А Криско дали завинаги е загубил част от публиката си с подкрепата си за БСП?

# 2 679
Бебешко е хленченето "защо Миро от Каризма може, а аз да не мога". След като си се обвързал политически, след като громиш обществените недъзи публично, трябва да имаш топки и да платиш цената - в случая да си направиш сметката Е ли разумно да отидеш да пееш на предизборен концерт на ГЕРБ\ДПС\Атака и т.н.
Ако искаш да си като Миро и д2, кажи си "пея за пари на който ги има" и това е. Без претенции, както са и повечето други изпълнители, в което все пак няма нищо лошо.

# 2 680
Криско с БСП ли е малеее

# 2 681
Криско с БСП ли е малеее
Добър ден!

# 2 682
Ами аз не го следя и не съм му фен, ама все пак - млад човек, изненадах се.

# 2 683
  • Варна
Криско е с Мая-Ма. Подкрепяше я в кампанията и.

# 2 684
  • на пистата
Починал е Йосиф Шамли.

Общи условия

Активация на акаунт