Звездни компромати - Октомври'19

• 259 899
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 565
Вергов е великолепен актьор и мъж!Чувството му за хумор  е специфично,трябват сетива за него Simple SmileНа някой може да не му харесва визуално,но да се нарече грозен..  просто не е вярно.А и самочувствието му защо да е без покритие,достатъчно кадърен и ерудиран е.Може би има една малка арогантност в него,което не се харесва на всеки и е разбираемо.

# 2 566
Не е вярно за теб, за мен е един от най-грозните мъже, които съм виждала. Въпрос на вкус.

# 2 567
Хитра е Златка обаче, купи апартамент на нейно име преди да се оженят с Блажко.

# 2 568
  • Пловдив
Що за перде е облякла J Lo???
На какво събитие са били?

# 2 569
Предпочитам да гледам жени като Диляна Попова и Никол Станкулова, отколкото като Николета, Златка и Палуна. (Отварачката дори не я броя с таз' вагина на лицето)
Всичките може да са със сходен морал или липсата на такъв, но първите поне са красиви и не пръскат простотия на килограм. Разглеждам инста на Диляна сега. Ами в първите 100 снимки, никъде не видях снимка по г*з с гащи видно събрани и  завряни в него. Нито нещо разкикерчено и долнопробно. Сексапил,нежност,красота и фотоси с малкия.
Ама защо изборът се свежа до интелигентно изглеждаща бръмчалка или долнопробно изглеждаща бръмчалка?
Защо изобщо им се дава поле, за да се рекламират Rage

А тя Диляна по-добре да си мълчи, че ако не интелигентно, поне красиво да изглежда, щото, като си отвори устата, все едно Гана от Сусурлево слушам Паднах, като я чух, преди само визуално ѝ се бях наслаждавала. Николета е 100 пъти по-добре с правоговора и дикцията, затова сякаш леко по-големи шансове има за аудио-изяви и без да е любовница на филмаджия. Иначе ми харесаха и трите със Сашка Даниелова във фотосесията. Николета ми прилича на испанка (андалуска), по-скоро страстна, отколкото пошла. Виж, на снимката, където рекламира светилото на пластичната хирургия, в първия момент помислих, че е снимка на шивашки манекен, от тия, които слагат в магазините за бельо, с главата на Николета. Някак, хем реалистично изглежда и се познава, че е тя, хем изкуствено и пластмасово.

# 2 570
Да де,ама не само за мен,а за още 74000 и отгоре българки, Вергов е хубав Wink

# 2 571
Диляна едно време имаше връзка с Таки.
И тя с кой ли не се е въргаляла, ама сама Николета е к*рва😂😂😂

# 2 572
Сигурна съм, че има още 74000, за които е грозен. Както вече казах, въпрос на вкус.
https://www.instagram.com/p/B0IZP75D5Ub/?utm_source=ig_web_copy_link  На мен ми прилича на чичо Пешо от третия етаж, нищо привлекателно не намирам в него. Разбира се това, че аз не го харесвам не пречи ти да го харесваш, не се чувствах длъжна да ме убедиш в правотата си .

# 2 573
Споко бе Лимонче ,бърборим си.Всичко в този живот е въпрос на вкус и възприятия .

# 2 574
Вергов е добър актьор за разлика от Плачков. А Николета не е тъпа.

# 2 575
Вергов се държа ужасно грозно в МП , май беше пиян.

# 2 576
Вергов се държа ужасно грозно в МП , май беше пиян.
Какво е това МП

# 2 577
  • софия
Rachel Zoe
Скрит текст:
Molly Sims&C. Crawford
Скрит текст:
Timberlake&Biel
Скрит текст:
Claire Danes
Скрит текст:

Geena Davis
Скрит текст:
Constance Wu
Скрит текст:
Edward Norton, Shauna Robertson
Скрит текст:
Regina King
Скрит текст:
Adam Driver, Joanne Tucker
Скрит текст:
Noah Baumbach, Greta Gerwig
Скрит текст:
Harvey Keitel, Daphna Kastner
Скрит текст:

# 2 578
Маскирания Певец

Нали знаете,
Най-добрите приятелки са тези с общ вкус за вино и различен вкус за мъже.

За мен Вергов има големи ушаци.
Догодина става на 50.

# 2 579
  • софия
Нали знаете,
Най-добрите приятелки са тези с общ вкус за вино и различен вкус за мъже.

За мен Вергов има големи ушаци.
Догодина става на 50.
Аааааа, кисело е гроздето и за теб SatisfiedSatisfiedSatisfied
С теб няма да бъдем приятелки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт