Звездни компромати - Октомври'19

• 259 903
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 640
Отворих сега и аз профила на Мариана - смях в залата 😃

Максим Генчев бил на огромно ниво, а Вергов губил популярност и си правил ПР на гърба на Веско 🤣
Скрит текст:

# 2 641
Веско е толкова "велик" актьор, че взлезе в ББ за да вземе хонорар, с който да посрешне нуждите на бебето си от Марияна. И излезе без хонорар....
Дано сега е успял да стане общински съветник, че явно като актьор не може да изхранва семейство.

# 2 642
  • Варна
Мислех, че безумните татуировки на Плачков са направени за ролята му на стара мутра. А те били истински!  Той се явява като кандидат от АБВ? Тоест, от политическата сила на ортака си Първанов? Ох, то какъв сериал стана... Да бъде!

# 2 643
Мислех, че безумните татуировки на Плачков са направени за ролята му на стара мутра. А те били истински!  Той се явява като кандидат от АБВ? Тоест, от политическата сила на ортака си Първанов? Ох, то какъв сериал стана... Да бъде!

Ама верно са баджанаци двамата Sunglasses Какво нещо е живота...

# 2 644
  • софия
Мога да се обзаложа, че Вергов изобщо няма ги отрази. А М. Генчев - необозримият ЕнтелЕктуалец, искрено ме разсмя.

Моля, някой да ми подскаже постановка, в която учаВствУва Плачков. Обещавам да отидем поне 10 човека.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 17:38 от zvаnchе

# 2 645
  • До морето
Мислех, че безумните татуировки на Плачков са направени за ролята му на стара мутра. А те били истински!  Той се явява като кандидат от АБВ? Тоест, от политическата сила на ортака си Първанов? Ох, то какъв сериал стана... Да бъде!

Как ме разсмя! Айде бъдете........

П.П.  Това ще стане култово тук, наред с паЛуна 😂😂😂
Абе направо - Бъдете паЛуни!!!!!

# 2 646
  • София
Ахахаха, Бъди Палун и ти, Бохо, голям смях JoyJoy

# 2 647
Д-р Жасмина със зърна напред срещу инструктора по спининг :

# 2 648
За мен и Плачков и Вергов са на едно и също ниво като актьори.Заради Вергов спрях да гледам “Откраднат живот”.А “Пътят на честа”е с толкова тъп сценарии и бездарни актьори ,че се чудя Магърдич как не се срамува от произведението си.

# 2 649
Темата тук във форума за сериала е много по-готина от сериала. Много е забавно.
Плачков велик актьор, палун и да бъде!

# 2 650
За мен и Плачков и Вергов са на едно и също ниво като актьори.Заради Вергов спрях да гледам “Откраднат живот”.А “Пътят на честа”е с толкова тъп сценарии и бездарни актьори ,че се чудя Магърдич как не се срамува от произведението си.
Аз пък Вергов още от времето на “Тя и Той” го харесвам. Бях малка и много ми харесваше сериала и двамата със Стефания Колева бяха първите ми любими български актьори.
Плачков само от рекламите на сериала “Пътят на честта” съм го виждала и като гледам там какво е, нямам намерение да си го пускам цели 40 минути. Simple Smile

# 2 651
  • До сърцето...
О, аз с *Амбър* хич не ща да съм приятелка - с този еднакъв вкус за мъже - ТЦ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Вергов е невероятен мъж, с почти неустоим чар, особенно на живо. Слаб актьор може да му каже само този, който не го е гледал в театъра - страхотен е!!

Любов из медиите, като противовес с нашите изборни новини...

Боно целува ръка на старата си приятелка Пенелопе (от миналия месец е снимката)
Скрит текст:

Майли Сайръс и новото гадже Коди Симпсън, любов ли бе да го опишеш...
Скрит текст:

Ема Уотсън и непознат мъж в Лондон
Скрит текст:

Дженифър Анистън е била целуната от Елън Дедженеръс по  време на нейното шоу
Скрит текст:

Джеймс Макавой и Лиза Либерати, май вече са женени - от тук
Скрит текст:

# 2 652
Като гледам снимките на Ема Уотсън и Лиза Аберати, стигнах до извода, че се обличам като холивудска знаменитост вкъщи и из махалата.

# 2 653
Каква Лиза, каква Либерати!? Мале, причерня ми! Къш, коза с коза!

# 2 654
  • София
Аз сега се образовах кой е Максим Генчев? Явно непуполярните актьори откачат когато популярен каже нещо за тях. Егото им бие тавана, таланта май е само. в техните глави.

Общи условия

Активация на акаунт