Звездни компромати - Октомври'19

• 261 222
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Деската Банова-Плевнелиева била стилистка на новия клип на Миро и Койна.

# 46
  • Варна
На Джина обеците дали са удобни Thinking

# 47
Блажко голям плейбой, като Филип Плейн - всичките му гаджета татуирани с неговите имена.

# 48
На третата снимка Мишел с Анджелина,колко по-млада ми изглежда първата.А разликата във възрастта май не е малка Thinking

# 49
  • На морето!
Анджелина с децата на премиера. Сладури са, но защо всички са се изтупали в черно?
Скрит текст:
Едната биологична дъщеря на Анджелина е с прическа! Не е съвсем женствено като да е с рокля и пак е в черно-бялата гама, но е с прическа и страшно ѝ отива. Има напредък значи, толкова красиво дете, сигурна съм, че и Шайло би била прекрасна с по-дамски вид.

# 50
Много мрачно изглеждат Анджелина и децата всеки път. То и аз съм фенка на черното облекло, ама чак така вече ми идва прекалено.

# 51
Шайло обаче е пълно копие на татко си.
Ако мама даде да  разгърне женствеността си, би станала прекрасна дама.
Брад има ли въобще думата за тия деца?

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 12:28 от sigma

# 52
# 53
Бриджит Макрон. Коментира се твърде много е показала краката си, на погребението на Ширак.

https://m.dir.bg/life/gallery/brizhit-makron-pokaza-znachitelna- … na-zhak-shirak#i2

# 54
Че е маймуна е едно на ръка, но пък дай да я забулим, айде няма нужда Stop

# 55
Рики Мартин и мъжа му чакали бебе №4. People Baby https://www.instagram.com/p/B3Aak74jVnT/

# 56
Все с минижупи ходеше, сега е поне прилична.

# 57
Като се сетя Екимова как се беше спретнала на погребението на мъжа си, Макрон само може да й диша праха

# 58
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Като се сетя Екимова как се беше спретнала на погребението на мъжа си, Макрон само може да й диша праха

Това не го помня вече.

Найлонка по-напред си е в работно облекло.

Папи Ханс

# 59
  • софия
Това не го помня вече.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт