Звездни компромати - Октомври'19

• 262 869
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 225
Новата звездна жена, тази на Тото, ми се вижда малко заблудена. Тото имаше забежка с моя приятелка докато беше лудо влюбен по интервюта в бившата си. Случката беше малко преди да гръмне "скандала" за драматичната раздяла с голямата му любов и да напише сърцераздирателната песен посветена на нея. Предвид на какво съм била свидетел, не вярвам да устоява на фенската любов, въпреки новата "единствена".

Точно такъв типаж е Йонко. Яна добре направи че се отърва. А тази новата е една от поредните, които си мисли, че само за два дена(много набързо се взеха и много набързо забременя) може да промени един мъж. Като я гледам и нищо по - специално не виждам в нея, в Close up я слушах, искаше и тя да се включи, да каже нещо умно, трагедия. И той като много други мъже след дълга връзка(където все вярвам е имал малко по - дълбоки чувства) се хваща за първата срещната и й прави дете, че да е сигурен, че ще има семейство без да има много материал за такова нещо в себе си, тъй като личи, че се предава пред егото си и славата. Лъчо ми изглежда по - сериозен в отношенията си с приятелката му.

# 226
Верно ли Джери изневерил на Морган?
Дано са стари снимки.

# 227
  • Sofia
Ох, бе Светлеее...какви са сега тези домашни животни - паЛуни? Що не си наемат някой, който да им поправя елементарните правописни грешки преди да ги публикуват?

Това сигурно тя го е пуснала Joy
https://m.youtube.com/watch?v=Moc6KG10Bmw

# 228
Verche, един дол дренки са ми и пишещите подобни коментари и Тоца. Колкото им е акъла на тези, които ровят в профила на Тоци, за да ѝ отправят уж “градивна критика”, толкова е и нейният - да ги настъпва на тема външен вид. Едните си търсят място за безплатна терапия по чуждите профили, другата си защитава обсесиите, както може.

# 229
  • София
Верно ли Джери изневерил на Морган?
Дано са стари снимки.

Снимките са от вторник. Вечеряли са в Лос Анджелис с тази девойка.

# 230
ПаЛуна? 😁😁 Ох, не мога повече!

# 231
  • София
паЛун хапващ кренвриш

# 232
ПаЛуна хапва креМвирш, да! 😅
Милото Светле! Така да не харесвам прости хора..

# 233
Добре, че единствения и грях че е красива Joy Не е нужно да е и умна.
Ай, горкият татко Гущер. Какво ти доведе синковеца вкъщи.

# 234
  • софия
Ако беше и умна, Тоцито щеше да има сериозна конкуренция Flushed

# 235
Новата звездна жена, тази на Тото, ми се вижда малко заблудена. Тото имаше забежка с моя приятелка докато беше лудо влюбен по интервюта в бившата си. Случката беше малко преди да гръмне "скандала" за драматичната раздяла с голямата му любов и да напише сърцераздирателната песен посветена на нея. Предвид на какво съм била свидетел, не вярвам да устоява на фенската любов, въпреки новата "единствена".

Точно такъв типаж е Йонко. Яна добре направи че се отърва. А тази новата е една от поредните, които си мисли, че само за два дена(много набързо се взеха и много набързо забременя) може да промени един мъж. Като я гледам и нищо по - специално не виждам в нея, в Close up я слушах, искаше и тя да се включи, да каже нещо умно, трагедия. И той като много други мъже след дълга връзка(където все вярвам е имал малко по - дълбоки чувства) се хваща за първата срещната и й прави дете, че да е сигурен, че ще има семейство без да има много материал за такова нещо в себе си, тъй като личи, че се предава пред егото си и славата. Лъчо ми изглежда по - сериозен в отношенията си с приятелката му.
Най-смешен беше като се обясняваше, че е намерил любовта на живота си, не знам дали си вярва сам поне. Grinning

# 236
  • Бургас
Какъв е този паЛун?

# 237
  • Sofia
Така го чува и така го изписва Sunglasses

# 238
Добре, че единствения и грях че е красива Joy Не е нужно да е и умна.
Ай, горкият татко Гущер. Какво ти доведе синковеца вкъщи.
ПаЛун. Joy

# 239
  • Sofia
Добре,че поне фамилията си е научила да изписва правилно...а не ГуШТерова Joy

Общи условия

Активация на акаунт