Звездни компромати - Октомври'19

• 262 869
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Нещо като ваЛчер и чаЛ Joy
Паун Simple Smile

# 241
  • На морето!
Извън полунските вълнения и Тонкините глупости, показвам любима моя кралска двойка- Летисия и Фелипе. Тя е променила цвета на косата си и този малко я състарява, но пак е много красива.
Скрит текст:

П.с. Тоци, разбира се ти и Батикнов сте по-яки! На малкия ви пръст не може да стъпи което и да е кралско семейство. Позволявам си да го казвам, защото не съм дебела, влязох във форма бързо след ражданията и се поддържам. Мисля, че отговарям на условията, за да придобия право на мнение.

# 242
Летисия не ме кефи толкова с тъмна коса.

Джулия Р. е прекраснаа!

# 243
  • София
Преслава защо продължава да фотографора само единия профил, нали вече носа е иделен?! Явно комплексите в главата й са си останали,  въпреки новия нос.

# 244
Извън полунските вълнения и Тонкините глупости, показвам любима моя кралска двойка- Летисия и Фелипе. Тя е променила цвета на косата си и този малко я състарява, но пак е много красива.
Скрит текст:

Хубава е жената, но с новия цвят на косата ми заприлича на Кейти Холмс и Кортни Кокс.

# 245
Летисия , като я погледна и ми идва само една дума в ума - класа !!!
Толкова женственост лъха от нея, поднесена по възможно най- семплия и приятен начин.
Не случайно е кралица !

# 246
  • Русе
Някой може ли да намери клипче (откъс) от предаването Референдум по БНТ, където Волен Сидеров казва в ефир - "Джамбазки е педераст!"Satisfied

# 247
  • София
Ирина Шейк
Скрит текст:
Хоакин Финикс
Скрит текст:
Руни Мара
Скрит текст:
Зази Бийтс
Скрит текст:
Джейсън Стейтъм  и Роузи
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Елън Помпео
Скрит текст:
Елизабет Каналис
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Суки Уотърхаус
Скрит текст:
Натали Портмън
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Елизабет Олсън
Скрит текст:
Гуинет
Скрит текст:

# 248
Някой може ли да намери клипче (откъс) от предаването Референдум по БНТ, където Волен Сидеров казва в ефир - "Джамбазки е педераст!"Satisfied
Нищо ново не е казал за Джамбазки.Той тази теза я поддържа много отдавна😂
Хаха какъв малък Батман си има Джейсън😂

# 249
Точно тази част пуснаха  тази сутрин в блока на Нова, може би го има в Нова плей

# 250
  • софия
Точно тази част пуснаха  тази сутрин в блока на Нова, може би го има в Нова плей
Гугъл го прави без проблем. И в тубата има на много места.

# 251
  • София
Деян Донков се снимал по гол задник.
Скрит текст:

# 252
# 253
  • софия
Младият нов татко разказва за новото бебе
Скрит текст:
Бабите са подготвени и мобилизирани и чакат да помагат. Златка била избрала името. Утре ги пускат от болницата.

ЖДНБ! Благо гледал разни снимки, ревюта и така правели моделите за колекциите дрехи.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 11:52 от zvаnchе

# 254
  • Rock & Roll feeling ...
И това на Донков изкуство ли трябва да е ?! ... Хубаво,че кадъра не е уловил и акото в полет ...
Мъжко  фото еквивалентно на клозетните приключения на М. Валериева и малката гнус Сузанита.

Общи условия

Активация на акаунт