Звездни компромати - Октомври'19

• 259 584
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 850
Бай Злати сега с кой е?
Тя е със Стокхолмски синдром. Влюби се в човека, който я превърна в мъж. (Треньорчето)

# 2 851
Преди малко по БТВ синоптичката беше с бяла тясна пола и черен чорапогащник
Много грозно

# 2 852
  • София
Камерън Диас
Скрит текст:
Амал Клуни за малко да тупне по задник.
Скрит текст:

Мелани Грифит
Скрит текст:
Пиърс Броснан и съпруга
Скрит текст:
Джулиан Мур
Скрит текст:
Бела Торн
Скрит текст:
Люк Евънс
Скрит текст:
Жизел Бюндхен
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Камила Кабело
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Клоуи Грейс Мориц
Скрит текст:
Алисия Викандер
Скрит текст:

# 2 853
  • Sofia
Преди малко по БТВ синоптичката беше с бяла тясна пола и черен чорапогащник
Много грозно
Натали ли?
Често се облича зле.Преди дни беше с черна рокля,с раздърпана долна част,баш като за Хелоуин Sunglasses

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 08:25 от Doli

# 2 854
Много ме радва Емилия Кларк напоследък - аутфит, излъчване, усмивка... Не я свързвам с Трошачката вече. Някой да каже къде мога да я гледам в интересен образ.

# 2 855
оф, тази пък мелани грифит, жалка работа. как ще пуснеш такава снимка, просто недоумявам. камерън ми се струва понапълняла, добре изглежда.

# 2 856
  • Разпиляна във въображението
Много ме радва Емилия Кларк напоследък - аутфит, излъчване, усмивка... Не я свързвам с Трошачката вече. Някой да каже къде мога да я гледам в интересен образ.

Мярнах новина за някакъв коледен филм.

# 2 857
  • Murcia, Spain/Ruse
Забелязахте ли ръцете на Н.Рангелова???

# 2 858
  • На морето!
На мен тялото на Луна не ми харесва.
Обаче Миленита ми е много симпатична и винаги ме усмихва. Спомням си, че тук се разказваха някакви неприятни  истории и за нея, но на мен си ми харесва.

# 2 859
В началото на тази година, познати с "кифленски" бизнес си търсеха кифла-инфлуенсърка. Част от тези, с които се свързаха, бяха руса Златка, черна Златка и Николета. Споделиха, че тарифата за 1 инста пост на Николета е космическа. В крайна сметка се спряха на русата Златка и казаха, че с нея се работи изключително лесно. Веднага, бързо, целенасочено и отговорно си свършила работата. Споделиха и че са имали бум на продажбите след инфлуенстването.
Не ми казаха какви са тарифите, но ми направи впечатление, че определиха Николета като космическа и недостижима (за тях). А като гледам профила ѝ - 9 от 10 снимки са рекламни. Изкарва пари жената. Може и повече от Михайлов да изкарва.

п.с. Лично аз не бих си купила продукт само, защото някой го ползва, но явно има много такива хора.
п.с.с. Моите познати не са с чевената торта. Joy

# 2 860
В началото на тази година, познати с "кифленски" бизнес си търсеха кифла-инфлуенсърка. Част от тези, с които се свързаха, бяха руса Златка, черна Златка и Николета. Споделиха, че тарифата за 1 инста пост на Николета е космическа. В крайна сметка се спряха на русата Златка и казаха, че с нея се работи изключително лесно. Веднага, бързо, целенасочено и отговорно си свършила работата. Споделиха и че са имали бум на продажбите след инфлуенстването.
Не ми казаха какви са тарифите, но ми направи впечатление, че определиха Николета като космическа и недостижима (за тях). А като гледам профила ѝ - 9 от 10 снимки са рекламни. Изкарва пари жената. Може и повече от Михайлов да изкарва.

п.с. Лично аз не бих си купила продукт само, защото някой го ползва, но явно има много такива хора.
п.с.с. Моите познати не са с чевената торта. Joy

Ами, като има балъци, които вярват, че Николета се пръска с Рефан и пие вода Балдаран….
Преди време коментирах под снимка на Николета с някаква козметика, че когато я видя  да рекламира продукт, това е сигурен знак, че никога няма да си го купя и коментарът ми беше изтрит.

# 2 861
  • Viena
Интересно ми е какви са тарифите. 😂

# 2 862
И на мен ми беше любопитно, но не казаха. Joy

Личното ми мнение е, че би трябвало тарифата им да е поне 1000+ лв за 1 пост. Някак си дори аз(която съм супер неизвестна) не бих се навила да пусна реклама срещу 200-300-400лв.

# 2 863
Непосилни.

# 2 864
  • Sofia
Декларират ли ги тези приходи в НАП ?!
За Александра Богданска чух,че към 1000лв било за продукт...

Общи условия

Активация на акаунт